• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Minden Ruházat (baba és felnőtt) ajándék
Ajándékkereső
Szűrők megjelenítése
Szűrők elrejtése
Kinek
Kinek
Fajta ruhák
435 ajándékok: Ruházat (baba és felnőtt)

Ruházat

Egyedülálló ruhadarabot keres, és kreatívnak érzi magát, és meg akarja tervezni a sajátját? Tervezze meg saját egyedi ruhadarabját. Használhatja saját fotóit és szövegét, de egy üzleti logót is. A személyre szabott ruházat tökéletes ajándék, de szórakoztató a csapatmunka, például a csapatépítés, a családi szórakozás és a főiskolai vagy tyúkpártok számára! Minden alkalomra talál valamit. A hétköznapi tárgyaktól , mint a flip flops a nyakkendőkig. Minden ajándékot egy tetszőleges címre küld egy színes csomagban, amelyhez hozzáadhat egy ingyenes kis üdvözlőlapot.

Tervezze meg saját pólóját

Csak saját egyedi pólóját akarod? Fesztiválra megy, és a legjobb ruhát keresed? A labdarúgó csapatnak szüksége van új ingekre? Tervezze meg saját pólóit minden alkalomra a YourSurprise! A pólókon nyomtassa ki a nevét, klubját, fotóját vagy logóját. Kiválaszthatja, hogy a design az elülső, a hátsó és az ujjakra legyen nyomtatva. A szerkesztőben rengeteg különböző terv készíthető, amire csak szükséged van egy fotó vagy név hozzáadására. Kiemelkedő soha nem nézett ki ez a jó!

Személyre szabott baba ajándékok

Meglepetés egy (hamarosan) anya szuper imádnivaló, személyre szabott baba ajándékokkal ! A baba testét személyre szabhatja egy aranyos design vagy egy tetszés szerinti fénykép segítségével. Azt is hozzáadhatja a baba nevét vagy egy édes kis üzenetet. Válasszon ki egy megfelelő színű kisbabát és testreszabja azt ugyanazzal a kialakítással, hogy egy megfelelő ruhát hozzon létre. A bébi pólókhoz a választott fotót és szöveget szórakoztató és személyes ajándékként adhatja hozzá. A személyre szabott vállpánttal ez az aranyos felszerelés tiszta lesz.

Személyre szabott kötény

A főzés szórakoztató! Különösen akkor, ha aztán megkóstolod az ízletes alkotásaidat. Ismer valakit, aki könnyedén lehet szakács az étteremben? Meglepni ezt a személyt saját személyre szabott kötényével. Nyomtassa ki a nevét a kötényre, és adjon hozzá egy fényképet a tervek egyikéhez. A kis szakácsok számára személyre szabott kötények is vannak. A gyerekek kötényei tisztán tartják a ruhákat, és nagyon szórakoztatóak lesznek! Nem is felejtettük el a BBQ szerelmeseit. Van egy speciális BBQ kötény, amely kifejezetten a BBQ-n való főzéshez tervezett szerszámokkal van ellátva. Még több konyhai ajándékunk van a főzéshez a család számára / szuper szórakozás!
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel