Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A baba első karácsonyi kalapja, névvel - fehér

42 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
Szállítás az általad választott szállítási címre
Ingyenes ajándékkártya az ajádékozottnak
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a nyomtatott babakalapról: 
Méret: egy méret mindenkinek megfelelő 
Szín fehér 
Anyaga: 100% szuper puha organikus pamut 
Minőség: kb. 220gr / m (2) 
Testreszabás: név, szöveg és karácsonyi képpel 
Nyomtatás: borotvaéles és színes 
Extra: a kalapot előre zsugorítják, úgy, hogy az illeszkedés extra hosszú ideig szép maradjon 
Nyitási szélesség: 17 cmFelső szélessége: 8 cm

Baba sapkaink GOTS minőségi jellel rendelkeznek: 
A GOTS minőségi jel (Global Organic Textile Standard) azt mutatja, hogy ez a ruhadarab organikus pamutból készül. Ez teszi a ruhadarabot nagyon tartósan és teljesen felelősségteljesen! 

Mosási utasítások: 
Mosás 40 ° C-on (finom mosás / gyapjú mosási program) 
Ne szárítsa meg a kalapot a szárítóban, és ne szárítsa meg is 
Vas nyomtatás csak hátul (alacsony hőmérsékleten)

Készítse el az első karácsonyi különleges ajándékot egy névvel ellátott baba kalaptal

Legjobb barátja, ismerőse, kolléga, testvére vár gyermeket az ünnepi időszakban? Akkor egy karácsonyi babakalap névvel természetesen egy szuper kedves, egyedi ajándék, hogy ez az élmény még különlegesbbé váljon. Szintén szép: van egy kalap, szöveges és karácsonyi képpel nyomtatva a saját mini számára. Ezenkívül a nyomtatott babakalap egy szuper eredeti módszer a jövőbeli nagyapák, nagymamák, nagynénik vagy nagybátyák meglepésére új családtag érkezésével az elkövetkező évben. A szöveggel ellátott baba kalap egyébként nagyszerű lehetőségeket kínál a karácsonyi asztalnál!

A személyre szabott karácsonyi kalapokat még extra kedvessé teszi az, hogy szuper puha bio pamutból készültek. A baba kalapok csodálatosnak néznek ki és kiváló minőségűek. A mérés nem szükséges, a kalapok egy méretben megfelelnek. Rendkívül könnyű saját maga elkészíteni egy szép dizájnt. A szerkesztőben hozzáadja a kívánt szöveget vagy nevet, és kiválasztja a legjobban tetszik képet. Ezután elküldi a rendelését, és karácsonyi tündékeink dolgoznak, hogy elkészítsék aranyos ajándékodat.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?