Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előke
Személyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előkeSzemélyre szabott hímzett Koeka előke

Személyre szabott hímzett Koeka előke

Válassza ki a színt
5.399 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ az előkéről:
Anyag: 90% organikus frottír, 10% poliészter
Szín: homok
Személyre szabás: névvel vagy szöveggel
Személyre szabási módszer: magas- minőségi hímzés 
Márka: Koeka. 
Minden Koeka termék Öko-tex tanúsítvánnyal rendelkezik, és biztonsági tesztelésen esett át.
Mosási útmutató: Mosógépben 30 ° C-on, szárítógépben nem szárítható és alacsony hőfokon vasalható.
További információk: praktikus rögzítőelem 

Lepd meg szeretteidet egy személyre szabott, hímzett előkével!

Ha szeretnéd az új szülőket meglepni egy praktikus, stílusos ajándékkal, vagy éppen ajándékot keresel a babazsúrra, akkor ez a gyönyörű hímzett előke tökéletes! Az előke személyre szabható a baba nevével, amelyet gondosan hímzünk bele a szövetbe. Tökéletes ajándék a saját gyerekednek is!

Az előke ideális a baba ruháinak tisztán tartásához, és nagyszerű védelmet nyújt a kiömlések ellen a frottír nedvszívó tulajdonságai és nagy mérete miatt. A praktikus pántos rögzítő 2 különböző méretre állítható, ami azt jelenti, hogy az előke a baba növekedésével arányosan használható . Praktikus és egyben személyes ajándék. Személyre szabhatod az előkét a kívánt névvel vagy szöveggel. Egyszerűen adj hozzá egy nevet az online szerkesztőnkben, és nagy gondossággal és pontossággal hímezzük azt a szövetbe.

A Koeka márka nagy figyelmet fordít a biztonságra, a természetre és a környezetre. Termékeiket alaposan tesztelik és a fenntarthatóságot szem előtt tartva hozzák létre. Egy nagy mennyiségű megrendelés esetén, további információért lépj kapcsolatba az üzleti osztályunkkal.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?