Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamut
Párnahuzat fényképpel - pamutPárnahuzat fényképpel - pamutPárnahuzat fényképpel - pamutPárnahuzat fényképpel - pamutPárnahuzat fényképpel - pamutPárnahuzat fényképpel - pamut

Párnahuzat fényképpel - pamut

Nincs raktáron
7.999 Ft
Teljesen nyomtatott, tiszta és szép képekkel
Lágyabb minőségű pamutból készült
Teljesítsd ajándékodat a megfelelő paplanhuzattal

Ajándékok leírása

További információ a nyomtatott párnahuzatokról:
Anyag: 100% szuper puha pamut
Minőség: 150 gr / m²
Méretek: 60x70 cm
Személyre szabás: teljes színű nyomtatás az elején
Mosási utasítások: gépi mosás 40 ° C-on
Extra: töltés nélkül, fehér hátlappal szállítjuk

Az izzadságosabb álmok a fejeddel, a párnahuzaton, fotóval!

Alszik, mint egy csecsemő, amikor a fejedet nyugodtan hagyja a szuper hűvös, egyedi párnahuzaton. Adja hozzá kedvenc fotóját és vigye be a legszebb pillanatait a személyre szabott párnahuzatba. Szuper hűvös háziasszony, születésnapi meglepetés, vagy a saját hálószobának csodálatos szemhéjfesték! Hozzáadhat bármilyen kívánt képet, akár természetfotó, családi kép, akár fotó kollázs. És mi van a bálványoddal? Tisztában vagyunk azzal, ha a fejedet egy bizonyos Clooney úrnak szeretné pihenni.

A párnahuzatok a legkönnyebb, kiváló minőségű pamutból készülnek, amely nemcsak szuper puha, hanem azt is teszi, hogy a design kiemelkedik, mint az a műalkotás, amely valójában. A fotodizájn teljes színnel és HD minőségben lesz nyomtatva az eset elején. És nem kell aggódnia a kedvenc párnahuzat fényképpel történő mosásáért, mert teljesen biztonságos a mosást 40 ° C-on. Teljesítsd ajándékodat, egyéni paplanhuzat személyre szabásával, így hűvös! Mit vársz, készíts egy saját párnahuzatodat, és megleped a kedvencedet!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?