Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Fényképes takaró a hideg napokra, hogy bekuckózhass egy forrócsokival vagy teával. Készítsd el sajátodat egyedi fényképpel és névvel.

15 Ajándékok

Polár takaró képpel és szöveggel

Ha egyedi ajándékot keresel szerettednek, aki gyakran fázik, vagy valakinek, aki szívesen tölti az idejét a kanapén, olvasva vagy filmezve, lepd meg őt egy puha, személyre szabott polár takaróval, amelyen fénykép, a név és / vagy az általad választott szöveg szerepel!

Saját testreszabott polár fényképes takaró készítése

Egyszerűen vásárolhatsz egy hagyományos takarót, de saját, személyre szabott fényképes takaró különlegessé teszi ajándékod értékét! Nincs minimális rendelési mennyiség, így még akkor is, ha csak egy személyre szabott polár takaróra van szükséged, megrendelheted ajándékba valaki számára. Sokféle mintát, sablont és színt kínálunk, amelyekhez hozzáadhatod saját fényképed és / vagy szöveged. Nagy gonddal és odafigyeléssel, színesben nyomtatjuk a mintatervet a polár takaróra.

Személyre szabott polár takarók, vidám mintákkal

Személyre szabhatod a polár takarót az online szerkesztőnkben. Válassz ki egy mintát, és légy kreatív! Választhatod egy nagy fénykép hozzáadását, vagy több különböző képből fotókollázst is létrehozhatsz. Különféle szórakoztató mintaterveket is kínálunk az, amelyek leveleket, párducot, zebrát, konfettit, leopárd mintát vagy kezdőbetűt tartalmaznak. A lehetőségek végtelenek! Alternatív megoldásként, ha elkészült a saját terved, jóváhagyhatod és mi azt azonnal kinyomtatjuk a polár takaróra, és így egy személyre szabott, egyedi takaród lesz.

Személyre szabott Anyák napi takaró

Ha anyukád szereti, ha egy csésze tea vagy kávé mellett hangulatosan filmet néz veled vagy a családdal, akkor anyák napjára meglepheted egy saját, személyre szabott polár takaróval, biztosan nagy mosolyt csal az arcára. A különféle szórakoztató Anyák napi mintatervek segítségével egyszerűen személyre szabhatod fényképpel és / vagy szöveggel, hogy pillanatok alatt elkészíts egy egyedi Anyák napi ajándékot.

Személyre szabott polár takarók, különböző méretben

Választékunk részeként különféle méretű, személyre szabott polár takarókat kínálunk: 75 x 100 cm 95 x 140 cm 120 x 190 cm 130 x 130 cm 150 x 150 cm

Választhatsz álló vagy fekvő személyre szabott takarót, attól függően, hogy melyik opció illik a legjobban a mintatervedhez. Kínálunk négyzet alakú polár takarót is, amely tökéletesen alkalmas piknikezésre, strandolásra vagy túrázásra.