Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Új kisbaba van úton? Egy egyedi feliratos baba body saját névvel vagy fényképpel egy tökéletes módja lehet a kicsi üdvözlésének babaváró bulikra.

6 Ajándékok

Ellenállhatatlanul cuki, személyre szabott rugdalózók felirattal, névvel és/vagy fényképpel

Ha igazán eredeti babaajándékot keresel, válaszd a szöveggel, névvel és/vagy fotóval személyre szabott rugdalózót. Választékunkban különféle színeket és mintákat találsz, amelyekhez saját feliratot (például egy nevet) és/vagy fotót is hozzáadhatsz. Az ajándékot gyorsan kézbesítjük a megadott címre.

Személyre szabott rugdalózó felirattal

Feliratos rugdalózót szeretnél ajándékozni valakinek? Nagyszerű ötlet! Online szerkesztőprogramunkban könnyedén személyre szabhatod. Egyszerűen add hozzá a feliratot és a fényképet az egyik kész mintához, vagy készítsd el saját tervedet. A szerkesztőprogram rengeteg aranyos mintát tartalmaz, például szivárványokat, felhőket, csillagokat, szíveket, bálnákat, mackókat és még sok mást. Kész feliratokat is kínálunk, de igény esetén saját szöveget is hozzáadhatsz. A kész feliratok: Little man, I got it from my mama, Loves Daddy, Totally Awesome, Mister, My Daddy is the best.

Különböző színekben és méretekben

Függetlenül attól, hogy nyáron vagy télen ajándékozol, minden évszakra van megfelelő rugdalózónk, mivel rövid ujjú és hosszú ujjú változatokat is kínálunk. A rugdalózók szürke, fehér, világoskék, világos rózsaszín, fukszia és sötétkék színben, 50/56 és 62/68 méretben kaphatók.

A legjobb ajándék csecsemőknek

A rugdalózó önmagában is nagyszerű ajándék, de mi még ráteszünk egy lapáttal! Személyre szabott Zwitsal ajándékcsomagot rugdalózóval, babatakarókat és előkéket is kínálunk. Ezeket az ajándékokat egy szettben kombinálva a kisbabáknak és a szülőknek is örömet szerezhetsz. Ha a pénztárcád engedi, egy személyre szabott plüssmacit is hozzáadhatsz, amelyen az újszülött neve és születési ideje szerepel.