Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

32 ajándékokat

Mit mondanak ügyfeleink

Quote icon

everything was super! Fast, accurate, precise. You are a fantastic team. I can only recommend to everyone.

Attila tovább 12-6-2022

10 / 10
Quote icon

Minden szuper volt

Nikoletta tovább 30-5-2022

10 / 10
Quote icon

Én meg voltam elégedve. Az ajándék jól nézett ki, a bonbonok finomak voltak, az ünnepeltnek nagyon tetszett. A szállítás gyors volt. Egy kicsit a doboz a szállítás során összenyomódott, de az ajándék szerencsére nem sérült.

FLÓRA tovább 30-5-2022

10 / 10
9.9

395 vélemények

Lásd mind

Ellenállhatatlanul cuki, személyre szabott rugdalózók felirattal, névvel és/vagy fényképpel

Ha igazán eredeti babaajándékot keresel, válaszd a szöveggel, névvel és/vagy fotóval személyre szabott rugdalózót. Választékunkban különféle színeket és mintákat találsz, amelyekhez saját feliratot (például egy nevet) és/vagy fotót is hozzáadhatsz. Az ajándékot gyorsan kézbesítjük a megadott címre.

Személyre szabott rugdalózó felirattal

Feliratos rugdalózót szeretnél ajándékozni valakinek? Nagyszerű ötlet! Online szerkesztőprogramunkban könnyedén személyre szabhatod. Egyszerűen add hozzá a feliratot és a fényképet az egyik kész mintához, vagy készítsd el saját tervedet. A szerkesztőprogram rengeteg aranyos mintát tartalmaz, például szivárványokat, felhőket, csillagokat, szíveket, bálnákat, mackókat és még sok mást. Kész feliratokat is kínálunk, de igény esetén saját szöveget is hozzáadhatsz. A kész feliratok: Little man, I got it from my mama, Loves Daddy, Totally Awesome, Mister, My Daddy is the best.

Különböző színekben és méretekben

Függetlenül attól, hogy nyáron vagy télen ajándékozol, minden évszakra van megfelelő rugdalózónk, mivel rövid ujjú és hosszú ujjú változatokat is kínálunk. A rugdalózók szürke, fehér, világoskék, világos rózsaszín, fukszia és sötétkék színben, 50/56 és 62/68 méretben kaphatók.

A legjobb ajándék csecsemőknek

A rugdalózó önmagában is nagyszerű ajándék, de mi még ráteszünk egy lapáttal! Személyre szabott Zwitsal ajándékcsomagot rugdalózóval, babatakarókat és előkéket is kínálunk. Ezeket az ajándékokat egy szettben kombinálva a kisbabáknak és a szülőknek is örömet szerezhetsz. Ha a pénztárcád engedi, egy személyre szabott plüssmacit is hozzáadhatsz, amelyen az újszülött neve és születési ideje szerepel.