Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverek
Gyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverekGyerekek kapucnis pulóverek

Gyerekek kapucnis pulóverek

Válassza ki a színt
Válassz méretet
8.999 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása


További információ a gyerekek kapucnis pulóverjeiről:

Márka: Russell
Modell: rendszeres
Méretek: 4, 6, 8, 10 és 12 év
Szín: szürke, sötétkék és fekete
Anyag: 50% pamut, 50% poliészter
Grammage: 295 g / m² <

Extra: elülső zsebbel és a megfelelő színekkel.
Ha úgy dönt, hogy hátra nyomtat, a motorháztető részben eltakarja a nyomtatást.

Mosási utasítások:
Mossa 40 ° C-on (finom / gyapjú mosási program).
Ne szárítsa meg a gépet, és ne tisztítsa meg a pulóvereket.
Csak a nyomtatást szabadon vasalja (alacsony hőmérsékleten).

Az Ön gyermeke a figyelem középpontjába kerül egy egyedülálló, személyre szabott gyerekbőrrel.

Ezek az igazán hűvös gyerekkabátok saját design-ra nyomtathatnak, és nagyszerű kiegészítője lehet minden gyerekszekrénynek! Ezek a nyomtatott gyerekek kapucnis pulóverek az év minden napján viselhetők, és a gyapjúbélés nagyon kényelmes. Szuper szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék, vagy egyszerűen azért, mert a kapucnis pulóverek annyira hűvösek! Ezek a nyomtatott gyerekek kapucnis pulóverek is nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk, hogy csapat vagy. Végtére is, minden kapucnis kaphat egy nevet, fényképet vagy a klub logóját. Adja meg a teremtésnek a tökéletes vidéket az egyik vidám mintával. Igazán hűvösek, ezek a személyre szabott gyermekek kapucnis pulóverek. És szép és meleg is!

Az ajándékot valóban egyedülálló műalkotássá alakíthatja úgy, hogy a dizájnját a pulóver elejére és hátuljára nyomtatja. Az egy-az-egy-egy-fajta gyerek kapucnis készítése soha nem volt ilyen egyszerű, és biztosan értékelni fogják. A kapucnis póló egyenes illeszkedéssel, dupla béléssel és kapucnis zsebgel rendelkezik az elején, amely tökéletesen alkalmas az édességek elrejtésére. A személyre szabott gyerekek kapucnis pulóverek többféle hűvös színben kaphatók, és kiváló pamut keverékből készülnek. A sok lehetséges kivitelnek köszönhetően ezek az egyéni gyerekeknek kapható hoodiesek nagyszerűek mind a fiúk, mind a lányok számára. Kezdje el saját nyomtatott gyereke kapucnis nevét és / vagy fotóját azonnal!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?