• Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott sapkák

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 199 vélemények
Imréné
tovább 19-04-21

"Minden úgy működött ahogyan kell. Megrendeltem s pár nap múlva meg is kaptam az ajándéknak szánt tárgyat.."

10 / 10
Adrienn
tovább 19-04-21

"Üdv! A pohár és a vágódeszka (kenyérlemez) első látásra nagyon tetszik, illetve akik kapták is örültek.."

10 / 10
Szilvia
tovább 31-03-21

"Nagyon elégedett vagyok, a termék minősége kifogástalan, a szállítás nagyon gyors volt. Gondosan volt.."

10 / 10

Személyre szabott sapkák - Hímezve vagy nyomtatva

Semmi sem jobb, mint egy meleg sapka a hideg szeles téli napokokon. Mégjobb ha a sapka személyre szóló névvel vagy szöveggel van hímezve vagy nyomtatva.

Hímzett sapka

Ha egy névre szóló meleg téli ajándékot szeretnél, a hímzett sapka nagyszerű választás. Válassz a piros, szürke, világos vagy sötétkék sapkák közül és adj hozzá maximum 12 karakter hosszúságú szöveget és betűtípust.

Nyomtatott sapka

Választékunk részeként nyomtatott babasapkákat is kínálunk. Különböző minták közül választhatsz, mint például pillangó, virág, korona, csillag vagy szív. Legfeljebb 20 karakter hosszúságú szöveggel szerkesztheted és kiválaszthatod a betűtípust.

Személyre szabott babasapka

Egyedi és személyre szóló újszülött baba ajándékot keresel? Vagy egyedi módon szeretnéd bejelenteni a terhességet? Akkor jó helyen jársz, mert ilyen alkalmakra a babasapkák tökéletesek. Válassz az aranyos minták közül és add hozzá a baba nevét egy felhős, egyszarvús, elefántos, baglyos, autós, pandás, oroszlános, medvés, bálnás, koronás vagy szives mintás sapkához. A babasapkák különböző színben rendelhetők, mint a babarózsaszín, fukszia, világoskék, sötétkék, szürke vagy fehér.

Személyre szabott, kézzel készült Zierikzee-ben

Kézzel testreszabott sapkák és babaruhák készülnek Zierikzee-ben, Hollandiában. Különleges gépeket használunk az ajándékok testreszabásához, sapkák hímzéséhez, nyomtatásához. Az ajándékokat nagy figyelemmel, kézzel készülnek, hogy tökéletes minőségen tudjuk elkészíteni, mert tudjuk, hogy sokat jelentenek a számodra. Ezt nevezzük ‘Az ajándékozás művészetének’