• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.8
Lásd mind 103 vélemények
Nikolett
tovább 21-10-20

". "

9 / 10
Viktória
tovább 20-10-20

"Még élesebb legyen a kép a párnákon. Amúgy szuperek vagytok 👍 "

8 / 10
Gertrúd
tovább 16-10-20

"Minden szuper volt! Gyors, szép. Köszönöm! "

10 / 10

Személyre szabott ajándékok nagyszülőknek

Szeretnéd a nagyszüleidet egy remek ajándékkal meglepni? A születésnapjukat vagy a házassági évfordulójukat ünneplik? Vagy csak szeretnéd tudatni velük, hogy ők a legjobb nagyszülők a világon, és mennyire élvezted a nálunk töltött vakációkat és a velük átélt vidám pillanatokat? Esetleg meg akarod nekik köszönni, hogy mindig vigyáztak rád? A nagyszülők megajándékozására számtalan alkalom adódik.

Ajándék a nagymamának

Felnézel a nagymamádra? Ő az egyik ember az életedben, akitől mindig számíthatsz vigasztalásra és jótanácsra? Ha igen, tudasd vele, hogy ez milyen sokat jelent számodra. Kimutathatod neki a szeretetedet egy fából készült, dekoratív szívre vagy bögrére, teáscsészére, borospohárra gravírozott felirattal. Ha a nagymamád istenien főz, akkor biztosan örülni fog egy személyes üzenettel ellátott, névre szóló, fa kínálótálnak.

Ajándék a nagypapának

A nagypapád a példaképed? Mindig vicces, minden mókában benne van, és segít mindenfélét megépíteni? Mutasd ki, hogy milyen fontos számodra, és ajándékozd meg egy kettőtök fényképével díszített bögrével, telefontokkal vagy kirakójátékkal. Ha a nagyapád szereti a minőségi italokat, lepd meg egy sör-, whiskey- vagy borszettel.

Rajzzal díszített bögre

Csináltál egy szép rajzot a nagymamádnak vagy a nagypapádnak? Ha valami különlegeset szeretnél belőle csinálni, nyomtattasd egy bögrére! Így minden alkalommal látni fogják a rajzodat, amikor egy csésze teát vagy kávét fogyasztanak. A bögréink mosogatógépben tisztíthatók, így nem kell bajlódniuk a kézi mosogatással. A rajzodat egyébként más ajándékokra is rányomtathatjuk, például telefontokokra, boros, sörös vagy whisky-s üveg címkéjére, de akár egy vizespalackra is, hogy csak néhányat említsünk. A lehetőségek végtelenek!

Tudasd velük, hogy nagyszülők lesznek

Ha babát vársz, és eredeti módon szeretnéd közölni a szüleiddel, hogy nagyszülők lesznek, lepd meg őket egy különleges üzenettel! Nyomtasd az ultrahangfelvételt egy falapra, és mellékelj hozzá egy rugdalózót a következő felirattal: „Nagyszülők lesztek!”. Ha egy remek ajándékszettet szeretnél összeállítani, kiegészítheted egy személyre szabott játékbabával is. De bárhogy is tudatod velük, repesni fognak az örömtől.

Ünnepeld meg a nagymama vagy nagypapa születésnapját

Születésnapi ajándékkal szeretnéd meglepni a nagymamádat vagy a nagypapádat? Ha még nem tudod, mi legyen az, olvasd el a tippjeinket. Mit szólnál egy olyan faliórához vagy kirakójátékhoz, amelyet az unokák fényképe tesz egyedivé? Ha minden nap teáznak, biztosan örülnek majd egy kedves üzenettel gravírozott, fa teásdoboznak. Népszerű ajándékok a személyre szóló bögrék, csokoládék vagy vásznak is.

Lepd meg nagyszüleidet anyák és apák napján

Ne feledkezz meg nagyszüleidről anyák és apák napján! Ők is büszke szülők. Az ajándéknak nem kell nagynak lennie, hiszen a gesztus a lényeg. Ha nem tudod őket meglátogatni, az ajándékot közvetlenül a címükre is küldetheted.

Nagyszülők számára, akik nem tudnak egymással vagy az unokáikkal találkozni

Előfordulhat, hogy az idősebb nagyszülők a koruk miatt már nem tudnak együtt élni. Lehet, hogy egyikük idős korára magára maradt. Más nagyszülők pedig csak ritkán tudnak találkozni az unokáikkal, akik nagyon hiányoznak nekik. Hogyan lehet megvigasztalni valakit, aki csak ritkán vagy egyáltalán nem élvezheti a szerettei társaságát? Szinte lehetetlennek tűnik. Egy nagymama azonban rácáfolt erre, amikor elmesélte, hogy kapott egy párnát, amelyet az unokái fényképe díszített. Azt mondta, hogy ez segített neki a távolság elviselésében. És bár a párna soha nem helyettesítheti a személyes jelenlétet, az ajándék boldoggá tette és meghatotta. Nem az ajándék mérete a lényeg, hanem az érzelmek.