• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Minden Foglaljon nevet ajándék

Foglaljon nevet

Az ágyas történetek nagyok, és a gyerekek mindig egy másik hangot akarnak hallani, még akkor is, ha már tízszer már olvasd el őket! A könyvben szereplő karakter nagy kalandjai órákig tarthatják őket. A könyvek nagy ajándékok születésnapokra . De akkor is használhatók fel jutalmakként, amikor a gyerekek elkezdenek olvasni az első szavukat, amikor megtanulják, hogyan kell kötni a cipőfűzőiket, vagy megtanulják, hogyan kell úszni.

Az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem jó hallgatási készségeket és koncentrációt is képez. Hozzon létre új kedvenc könyvüket a nevük hozzáadásával a könyv egy karakteréhez. A névvel ellátott könyv megkönnyíti a kedvenc időtöltésüket!

miffy könyvek

Valószínűleg a világ legnépszerűbb nyuszi, miffy! Ki nem nőtt fel a nyuszi és barátai kalandjairól. Ezúttal a kölyök része lehet a kalandoknak! Személyre szabhatja ezt a könyvet egy névvel és egy üzenettel. A kölyök nevét az egész könyvben megemlítik, így valójában a történet részét képezik. Ez egy tökéletes ajándék a baba zuhanyzóhoz vagy születésnaphoz. Te vagy a gyereked nagy miffy rajongók? Nézd meg az összes többi csodálatos ajándékot !

Könyvek fiúknak

Amikor kicsúsztak a kis miffy, a fiúk szeretnek hűvös dolgokat olvasni. A történetek még jobbak, ha a könyv főszereplői. A Formula 1 kaland főszereplőjeként vonzóbb lesz számukra az olvasás megtanulása. Ez az izgalmas versenyautó a gyermek nevével és személyes üzenetével személyre szabható. Minden jön élni, amikor saját versenyautóját vezeti versenyeken. Ezek a könyvek a fiúk számára nagyon hosszú ideig biztosan lesznek a kedvenc ágyneműik.

Könyvek lányoknak

Néha a lányok a Formula 1 történetének főszereplőként akarnak lenni. A lányok számára, akik nem akarnak versenyautókat vezetni, könyvek találhatók más kalandokkal. A Sugar Mousey könyv egy vidám és szórakoztató könyv az Ollimania család legkisebb tagjáról. Sugar Mousey szereti a szép dolgokat és szépen becsomagolt ajándékokat.

A Pink könyv mindenkinek szól, aki szereti a rózsaszín színt. Minden a könyvben rózsaszín. Testreszabhatja a könyvet a gyermek nevével és személyes üzenetével, hogy ez legyen a tökéletes születésnapi ajándék vagy baba zuhany ajándék.
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel