Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

271 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 271 -ból/-ből.

Ajándék ötletek 40. születésnapra

A 40. életév betöltése sokak számára jelentős mérföldkő. Akár a 40. életévét betöltő személyről, akár azokról van szó, akik szívesen megünnepelnék ezt a különleges pillanatot, a vágy gyakran az, hogy személyre szabott és jelentőségteljes ajándékot adjanak. A cél az, hogy olyan 40. születésnapi ajándékot kínáljunk, amely egyedülállóan rezonál a címzettre, és maradandó emléket állít ennek a fontos mérföldkőnek

Míg a férfiaknak és nőknek szóló fantasztikus ajándékokat emeltük ki, kínálatunk messze túlmutat ezen. Ha egy kis szeszélyt és humort szeretne, vegye fontolóra, hogy valami személyeset vegyítsen egy könnyed csavarral, amikor felfedezi változatos kollekciónkat.

Itt találsz pár ajándékötletet:

 • Gravírozott bőr hátizsák a takarékos utazónak.
 • Egy számítógép tok a karrieristának
 • Egy bor és sajttál a bor szakértőnek
 • Puha, meleg fürdőköpeny és papucs a fürdőzés szerelmeseinek.
 • Alsónadrág fényképpel egy jópofa ajándék a 40. születésnapját ünneplő férfi számára
 • csokoládé névvel és fotóval az édesszájúnak.
 • Egyedi vizes palack a kocogónak
 • Személyre szabott hátizsák, névvel a túrázónak
 • Koktélkészlet a bulizónak
 • Névjegy tartó az üzletembernek
 • Sakk készlet a sakkozó fotóival

A lista végtelen, hiszen széles a kínálatunk és biztos találsz valami megfelelőt az ünnepeltnek. Vannak vicces és fényűző ajándékok is. Bármit megtalálsz a drága 40. születésnapi ajándéktól, mint az exkluzív ékszerek a mókásokig, amiket a születésnapos igazán értékelni tud. Vesd be magad és keresd meg a tökéletes ajándékot ami illik az ünnepelt gyerek személyiségéhez! Rendeld meg őket és gravíroztasd bele a nevét vagy rakass rá fotót, hogy a lehető legegyedibb legyen.

Mit ajándékozz a kollégádnak aki a 40. születésnapját ünnepli?

Sokszor nem ismerjük jól a munktársainkat, de attól még szeretnénk velük ünnepelni. Főleg, amikor fontos mérföldkőhöz érkeznek, mint a 40. születésnap. Ha nem tudsz kitalálni valami egyedit, akkor ajándékozz valami munkával kapcsolatosat, esetleg egy jópofa csavarral. Néhány ötlet a kínálatunkból a kolléga 40. születésnapjára lehet akár egy személyre szabott notesz, egy laptoptáska és tollak.

Mi a tökéletes ajándék a legjobb barátod 40. születésnapjára?

A tökéletes ajándék a legjobb barátod számára a 40. születésnapjára személyre szabott és elmond valamit a barátságotokról. Lehet egy ajándék ami emlékeztet egy közös élményre vagy ami elmond valami fontosat a barátságotokról. Ha tervezel egy közös utazást, egy utazótáska fotóval a tökéletes ajándék. Vagy esetleg egy bőrtáska a menő barátnak. Ez ráadáasul az edzőterembe is mefelelő!

A legjobb barátok szeretik egymást cukkolni is. Vicces ajándék a 40. születésnapját ünneplő nőnek egy közös szelfie kettőtökről. Kinyomtathatod a képet egy pólóra vagy egy bögrére. Természetesen ez igaz a férfiakra is! Ha nem tudtok eleget találkozni, egy plüssállat a fényképeddel egy tökéletes ajándék ami biztos megnevetteti.

Mennyit költsél a 40. születésnapi ajándékra?

Az, hogy mennyi pénzt szánsz a 40. születésnapi ajándékra, teljesen személyfüggő. Ennek ellenére, a legtöbben sokszor elgondolkodnak, hogy mekkora a megfelelő összeg rá. Ez leginkább az ünnepelttel való kapcsolatodon és a saját büdzséden múlik. Általánosságban az emberek egy kicsit többet költenek a "kerek" számokra, hisz nem leszel 40 éves mindennap!

Nagyobb beruházásoktól a kis emléktárgyakig, a YourSuprise minden költségvetésnek ajánl 40. születésnapi ajándékot.

Nagyobb ajándék lehet egy gravírozott ékszer, egy drágább pezsgő vagy egy bőrdísz. Kisebb értékű egy aranyos zokni egy fotóval, egy személyre szabott hógömb, Toblerone névvel vagy egy szív alakú csokoládé.

Mik a legjobb ötletek a nővéred 40. születésnapjára?

Rábukkani az ideális 40. születésnapi ajándékra a nővérednek egy élvezetes kutatás lehet, érzelemdús, vicces vagy pompás ajándékok széles választékával amik csak rád várnak. Adunk pár ötletet:

 1. Egy gravírozott teáscsésze a nevével a tea imádónak.
 2. Egy személyre szabott éjjeli lámpa az ő nevével
 3. Egy gravírozott öngyújtó a dohányosnak
 4. Egy bőr piperetáska az összes sminkednek.
 5. Egy üveg a kedvenc ginjéből
 6. Egy koktél szett az összes kiegészítővel

Milyen egyedi és személyre szabott ajándékot adhatsz a bátyád 40. születésnapjára?

Ha a bátyád most fogja elérni a hihetetlen 4-0-t és valami tényleg különleges ajándékra vadászol neki, ne keress tovább, hanem nézd meg ezeket az ötleteket a bátyád ajándékára:

 • Egy fából készült fotópanel családi fotóval
 • Egy személyre szabott egéralátét a gémernek.
 • Egy jópofa pár papucs fotóval
 • Egy választék sör dobozban.
 • Egy üveg bor, személyre szabott címkével.
 • Egy bőr karkötő belevésett névvel