Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

189 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 189 -ból/-ből.

Születésnapi ajándékok: A legjobb ajándékok férfiaknak

Ha meg akarod ünnepelni és felejthetetlen ajándékot keresel egy férfi számára, aki 50 éves lesz, lepd meg egy személyre szabott ajándékkal! Itt, a YourSurprise oldalon végtelen választékkal találkozhatsz, amiket szórakoztató fényképekkel és/vagy szövegekkel személyre szabhatsz, kifejezetten a születésnapos számára.

Kényeztesse el az 50. születésnapján

Az ember csak egyszer lesz 50 éves, és ez egy különleges alkalom, ami megérdemli az ünneplést! Természetesen ebbe beletartozik a különleges születésnapi ajándék is. Segítségünkkel a YourSurprise oldalon tervezhetsz egy eredeti ajándékot a születésnaposnak egy választott fényképpel és/vagy szöveggel. Ez lehetővé teszi, hogy az ünnepelt mindig nagy szeretettel emlékezzen az 50. születésnapjára!

Eredeti ajándékok egy férfi 50. születésnapjára

Szeretnéd meglepni egy eredeti, egyedi ajándékkal? A YourSurprise oldalon létrehozhatsz és elküldhetsz egyedülálló ajándékot az ünnepeltnek a saját fényképével és szövegével. Íme néhány a legjobb egyedi születésnapi ajándékok közül az 50. születésnapra:

  • Egy XXL Milka tábla a csokoládé szerelmeseinek
  • Egy sör ajándékcsomag az ötvenedik születésnapját ünnepelni kívánók számára
  • Bőr kozmetikai táska azoknak a férfiaknak, akik szeretnek gondoskodni megjelenésükről
  • Egy léggömb, hogy valóban érezze azt, hogy születésnapja van

Milyen ajándékot adhatok egy 50 éves férfinak?

Néha úgy tűnik, hogy a férfiaknak már mindenük megvan, amire csak szükségük lehet. Tehát mivel lehet meglepni egy férfit, amikor 50 éves lesz? Mit szólna egy sör ajándékcsomaghoz vagy személyre szabott borospalackhoz, hogy együtt ünnepeljétek a születésnapját? Talán ő a konyha királya, és imádná a saját bőr kötényét? A grillezés szerelmeseinek személyre szabhatsz egy grilkönyvet vagy grillkesztyűt. Mindez általad személyessé téve , hisz te választod, milyen szöveg vagy fénykép legyen az ajándékon.

Vicces 50. születésnapi ajándékok férfiaknak

Az 50. születésnap az ajándékozással kezdődik! Talán az ünnepelt messze él, vagy egyszerűen csak nem tudsz ott lenni a születésnapján. Szerencsére meglepheted őt egy vicces fényképpel vagy szórakoztató szöveggel, amit felhasználtál az egyik személyre szabott ajándékunk készítéséhez! Például add hozzá az ünnepelt fényképét egy nyakkendőre, vagy adj hozzá saját szöveget és fényképet egy pár strandpapucsra vagy papucsra. És bónuszként küldhetsz egy vicces születésnapi lapot is! Az összes ajándékunkat egyenesen a címzett címére küldheted a kényelmed érdekében.

Túlélő készlet egy 50 éves férfi számára

Szeretnéd meglepni több ajándékkal az ötvenedik születésnapján? Állíts össze saját túlélő készletet az 50 évesnek! Egy ajándékcsomag sok vicces és hasznos dologgal, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcára. Például egy sétabot vagy műfogsor, egy pár személyre szabott zokni a saját fényképével. Akár egy egyedi alsónadrágot is hozzáadhatsz! Készíts saját vicces 50. születésnapi túlélő készletet, és lepd meg az ő különleges napján.