Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ünnepeld meg az 50. Születésnapját stílusosan! Készíts neki személyre szabott 50. születésnapi ajándékot fotóval, névvel és/vagy üzenettel. Egyedi ajándékok széles választéka, mind általad személyre szabva.

215 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 215 -ból/-ből.

Születésnapi ajándékok neki: Egyedi ötletek, amelyeket imádni fog

Az 50. évforduló megünneplése gyakran nagy esemény mind a nők, mind a férfiak számára. Mégiscsak fél évszázad, ez figyelmet és ajándékokat érdemel! A nagy kérdés a legtöbb ember számára, aki megünnepeli az eseményt: mit adjak egy nőnek 50. születésnapjára? Itt, a YourSurprise-nál segíteni szeretnénk megtalálni az ideális 50. születésnapi ajándékot neki. Összeállítottunk egy ajándékötletek listát, hogy megtalálhasd a legmegfelelőbbet az életedben lévő nő számára! Az összes 50. születésnapi ajándékunk személyre szabható fotóval, névvel és/vagy szöveggel.

Szokatlan 50. születésnapi ajándék neki

Egy nőnek szánt 50. születésnapi ajándék valójában bármi lehet. Az a fontos, hogy tetszen neki, akár ha munkához használja, otthonra van vagy az érdeklődési körébe tartozik. Természetesen ez attól is függhet, hogy mi a kapcsolatod a nővel, akit ünnepelsz. Lehettek családtagok, közeli barátok, kapcsolatban állhattok vagy lehettek kollégák. Segíteni szeretnénk neked átlátni a kínálatunkat és megtalálni egy személyre szabott 50. születésnapi ajándékot neki. Íme néhány ötlet amivel elindulhatsz:

 • Egy kényelmes takaró a legjobb barátodnak a kedvenc fényképével
 • Egy ajándék borkészlet gravírozott poharakkal egy kollégának
 • Egy termoszos kávés bögre az állandóan úton lévő nőnek
 • Egy személyre szabott hátizsák az állandóan utazó nőnek
 • Egy gravírozott tea doboz annak, aki nem tud meglenni a csésze teája nélkül
 • Egy személyre szabott tervező naptár az elfoglalt anyukának

Milyen vicces 50. születésnapi ajándékok vannak neki?

Gyakran örömünket leljük abban, hogy olyasmit adjunk, ami nevetést vált ki, különösen ha valaki 50. születésnapját ünnepeljük. Ez általában közös emlékek körül forog, legyen az egy fotó vagy valami más, ami emlékeztet egy olyan helyzetre, amit együtt éltetek át. A fénykép az egyik legjobb dolog, amit ajándékba lehet adni, és a YourSurprise-nál saját fényképe(i)d segítségével személyre szabott 50. születésnapi ajándékokat készíthetsz.

Egy 50. születésnapi ajándék személyre szabása valami olyannal, amit együtt éltetek át, az már csak hab a tortán egy már amúgy is remek ajándékhoz. Válaszd egy vicces szitu fényképét, amiben együtt voltatok, és add hozzá az ajándékhoz, amit tervezel adni.

Széles választékban kínálunk vicces ajándékokat, amelyek segítségével eszméletlen meglepetést készíthetsz, mint például fotós zoknik; személyre szabott tangák fotóval vagy névvel; egy aranyos nyuszi az ünnepelt arcával és még sok más!

Milyen luxus 50. születésnapi ajándékok vannak nőknek?

Egy nőnek szánt luxus 50. születésnapi ajándék attól függ, hogy az adott nőnek mi a fontos. Az egyik nő számára lehet egy kényeztető wellness ajándék, egy másiknak lehet csokoládé, személyre szabva egy fényképpel vagy egy elegáns pezsgős palack. Az egész attól függ, hogy a címzett számára mi jelenti a luxust. Ez egy drágább ajándék, vagy olyan ajándék, amivel magát kényeztetheti?

Mindenesetre, ha személyre szabott 50. születésnapi ajándékot készítesz neki, az még luxusosabbá teszi. Néhány ötlet? Egy arany kimono, amelyre a nevét hímzed, tökéletes ajándék egy nő számára, aki pihenni akar, akár otthon, akár egy spa-ban. Mi a helyzet egy sajt tálcával egy nőnek, aki szereti a bort és a jó ételeket? Az ékszerek mindig jó luxus opciók. Gravírozd be a nevét egy nyakláncra vagy karkötőre.

Milyen 50. születésnapi ajándékok anyukáknak vannak?

Anyukád születésnapja közeleg, és szeretnél neki valami igazán különlegeset adni, ami személyes és emlékezetes? 50. születésnapi ajándékként, édesanyád biztosan értékelni fog egy puha polár takarót egy rólatok kettőtökről készült fényképpel, vagy talán egy fényképet rólad, gyerekkorodból vagy más pillanatról, ami mindkettőtöknek kedves.

Tudod, hogy mit szeret leginkább az édesanyád. Ha szeret sportolni, válassz egy vizespalackot egy fényképpel vagy a nevével. Egy kicsit ínyenc anya, aki szereti a sütés- főzést és vacsorákat rendezni? Személyre szabott vágódeszkák, só- és borsőrlők a nevével vagy egy személyre szabott kötény tökéletes ajándék lenne.

Szereti megosztani a luxus borokat vagy kortyolgatni egy pohár whisky-t este? Akkor nézd meg személyre szabott italaink kínálatát!

Születésnapi ajándék neki: ékszer, ami mosolyt csal az arcára

Sok gyönyörű, modern, stílusos ékszer van, amit adhatsz az édesanyádnak. Egy gravírozott fényképes medál egy életen át tartó emlék lenne. Ha az édesanyád szereti a karkötőket, akkor a vésd bele nevét egy stílusos karkötőre, és lepd meg vele.

Fém, ezüst vagy bőr; mindez az anyád ízlésétől függ. Nyaklánc, karkötő vagy óra? A YourSurprise-nál személyre szabhatod a stílusos szív- vagy négyzet alakú medálokat a nevével vagy a fényképével. Amit választasz, természetesen az ajándékozottól függ. Az anyád, a partnered, a nővéred vagy egy kolléganő? Ez segít neked eldönteni, hogy melyik ékszerdarabot válaszd.

Mit adj egy 50 éves nőnek, aki úgy tűnik, mindene megvan?

Néhány embernek úgy tűnik, mintha mindene meglenne, ami megnehezítheti az ajándékozást! 50 évesen a legtöbb nő élete már eléggé rendezett, és az agyad lehet, hogy üres. Ne aggódj azonban, van egy megoldás, amely nemcsak meglepi, hanem megmutatja neki, mennyire értékes: egy személyre szabott 50. születésnapi ajándék neki!

Íme néhány ötlet az ünneplésére:

 • Egy egyedi gravírozott borospohár azokra a különleges alkalmakra, amelyeken koccintani kell,
 • Nem tévedhetsz a csokoládéval! Még inkább, ha hozzáadsz egy fényképet vagy egy különleges születésnapi kívánságot,
 • Egy puha, kényelmes fürdőköpeny, amelyre rá van hímezve a neve
 • Egy tálca egy olyan pillanat fotójával, amit együtt megosztottatok,
 • Egy nyomtatott bevásárlószatyor,
 • Egy személyre szabott nyomtatott fotóvászon.