Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Közeledik az életedben egy fontos férfi születésnapja, és még mindig nem találtad meg a legjobb ajándékot? Nézd meg születésnapi ajándékok férfiaknak ötleteinket, és találd meg a legegyedibb és legszemélyesebb ajándékokat!

189 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 189 -ból/-ből.

Születésnapi ajándékok férfiaknak

A születésnap az év egy különleges és várva várt napja, amikor egy fontos személy jelenlétét és életét ünnepeljük, emlékezünk rá és értékeljük. Éppen ezért egy szép születésnapi ajándék férfinak a vártnál bonyolultabbá válhat, hiszen biztos akarsz lenni abban, hogy tökéletes lesz és káprázatos mosolyt csalsz az arcára. Azt hiszed hogy annál nincs bizarabb, mint férfinak ajándékot adni? Úgy tűnik, nem találtál elég hiteles ötletet!

De most jön a legszebb rész... Ha valaha is teljesen elveszettnek érezted magad, amikor eredeti születésnapi ajándékötletek férfiaknak ajándékot kerestél, vagy egyszerűen csak inspirációt gyűjtenél, a Your Surprise segítségével a legjobb helyen jársz!

Mi nemcsak az eredeti ajándékokra gondoltunk, hanem arra is, hogy még különlegesebbé tegyük őket azzal, hogy mindegyiket személyre szabjuk. Így célodtól függően készíthetsz valamit, ami megmelengeti a szívét, amitől izgatott lesz, vagy ami megnevetteti! Tudj meg többet az erre a célra kialakított kategóriában.

A legegyedibb születésnapi ajándékok férfiaknak

Azon gondolkodsz, hogy születésnapi meglepetést szervezz a születésnaposnak? Először is gratulálunk a remek ötlethez! De a tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő meglepetést az érdeklődési körök és a a preferenciák szerint. Összegyűjtöttünk néhány születésnapi ajándékötletet férfiaknak, amelyek inspirálhatnak egy felejthetetlen nap megszervezésére:

 • Egy otthon szervezett különleges vacsora, ahol az asztalt az ő nevével vagy személyes írással ellátott, személyre szabott poharakkal díszítheted.
 • Rejtsd el, vagy küldj egy különleges üdvözlőkártyát, amely egy kedves és szívélyes videoüzenetet tartalmaz. Így egy igazán egyedi gesztussal éreztetheted vele, hogy mennyire szereted és törődsz vele. Mindenekelőtt azoknak terveztük, akik távol vannak tőled!
 • Egy pihentető nap egy wellnessközpontban vagy gyógyfürdőben, ahol meglepheted azzal, hogy egy nagyon kényelmes, egyedi köntöst húzol elő a táskájából.
 • Magát az ajándékot még csodálatosabbá teheted, ha a fényképeddel és a saját magad által készített dizájnnal egyedi ajándékcsomagolással csomagolod be!

Születésnapi ajándékok barátnak

A szerelmed születésnapja minden bizonnyal az év egyik legkülönlegesebb pillanata!

Általában valamilyen különleges tevékenységgel együtt töltött idő a legegyszerűbb, de az egyik megkerülhetetlen hagyomány az ajándékozás. Ennyi év után már nehezebb lehet megtalálni a legmegfelelőbb születésnapi ajándékot neki, különösen akkor, ha a legjobb ötleteket már felhasználtad..

Összegyűjtöttünk néhány nagyon romantikus ajándékötletet a pasid születésnapjára, amelyekből inspirálódhatsz:

 • Csokoládé a legmohóbb barátnak
 • Egy falióra a fényképeddel
 • Egy nagy puzzle, amit közösen kirakhattok
 • Egy hógömb egy ünnepi fotóval
 • Egy bőrkötény a grillezéshez

Férfi születésnapi ajándékötletek: szép és eredeti

A tökéletes ajándék eldöntéséhez nincsenek szabályok: véleményünk szerint az számít igazán, hogy az ajándék valami jelentőset képviseljen magának a születésnaposnak, vagy valami közöset. Biztosak vagyunk benne, hogy ha eredeti születésnapi ajándékot keresel neki, akkor nagy az esélye annak, hogy szereted vele tölteni az idődet, és gyakran szórakozol vele. Miért ne adhatnál tehát valamit, ami ezt az örömöt és szórakozást szimbolizálja, amit akkor érzel, amikor vele vagy? Vagy hogy szimbolizálja a köztetek lévő belsős poént?

Nálunk mindenekelőtt vicces ajándékok széles választékát megtalálod, amelyek biztosan mosolyt csalnak majd az arcodra és minden vendégére. Például:

 • Személyre szabott férfi boxeralsó fotóval, logóval vagy egyéb szöveggel.
 • Toblerone-rajongóknak egy XL Toblerone saját névvell
 • Férfi zokni személyre szabott fotóval vagy névvel, hogy ne tévessze össze a tieiddel!
 • A névvel és fényképpel személyre szabható utcatábla, amelyet viccesen felakaszthat a ház bármelyik pontjára.

Egyszóval, megannyi egyedi és szórakoztató születésnapi ajándékötletet választhatsz neki!

Születésnapi ajándékok fiútestvérnek

Néha szeretjük, néha utáljuk egymást (de nyilván soha nem igazából!). A testvérek az életed részei, nem te választod őket, de a mindennapok alapvető részévé válnak.

A születésnapjuk is fontos pillanat. Vannak, akik szeretik egyenesen megkérdezni, hogy "Milyen ajándékot szeretnél idén?", és vannak, akik inkább különleges meglepetést szeretnének. Íme néhány a legeredetibb és legkülönlegesebb születésnapi ajándékok közül egy fiútestvérnek:

 • Gravírozott öngyújtó
 • Névvel ellátott focilabda sportos testvéreknek
 • Kártyatartó business testvéreknek
 • Peaky Blinders whisky a tévésorozatokat kedvelő testvérnek