• Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott tervezők

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 199 vélemények
Imréné
tovább 19-04-21

"Minden úgy működött ahogyan kell. Megrendeltem s pár nap múlva meg is kaptam az ajándéknak szánt tárgyat.."

10 / 10
Adrienn
tovább 19-04-21

"Üdv! A pohár és a vágódeszka (kenyérlemez) első látásra nagyon tetszik, illetve akik kapták is örültek.."

10 / 10
Szilvia
tovább 31-03-21

"Nagyon elégedett vagyok, a termék minősége kifogástalan, a szállítás nagyon gyors volt. Gondosan volt.."

10 / 10

Készítsd el saját határidőnaplód

Ha hagyományosan és nem digitálisan jegyzeteled le teendőidet, akkor a határidőnapló nagyon menő választás! Választékunkban különböző naplót találhatsz, amelyeket testre szabhatsz néhány egyszerű lépésben!

Készíts iskolai naplót

Az osztálytársak biztosan le lesznek nyűgözve az új naplódtól. Választhatsz puha vagy kemény borítású naplók közül. Feljegyezheted a mindennapi teendőidet, besorolásokat és ütemtervet készíthetsz. Iskolatáraidnak ajándékként is tökéletes!

Az iskolai naplók testreszabhatók mind a borítójuk elején, mind a hátulján a kiválasztott képekkel és szöveggel. Különböző szórakoztató minta közül választhatsz, mint például virágos, szives, tigrises, ananászos vagy narancsos.

Éves tervező napló

Ha egész évre szóló személyes naplót szeretnél, válassz a lehetőségek közül a szerkesztőben. Csak ki kell választanod egy mintát és hozzá feltölteni egy fotót, már kész is.

Az éves határidőnaplók testreszabhatók mind a borítójuk elején, mind a hátulján a kiválasztott képekkel és szöveggel. Különböző szórakoztató minta közül választhatsz, mint például virágos, szives, tigrises, ananászos vagy narancsos. Mindenik mintához hozzáadhatod a saját képed és szöveged, így egyedülálló személyes ajándékot készíthetsz.

Jegyzetfüzet

Ha inkább egy jegyzetfüzetbe dolgozol ami saját ízlésednek megfelelő, akkor megtaláltad. A jegyzetfüzetek 120 oldalt tartalmaznak, így minden fontos dolognak jut bőven hely, hogy jegyzetelj és terveket készíts.
Választhatsz puha vagy kemény borítású jegyzetfüzetek közül, és magad készítheted el a borítóját, hozzáadva képet és szöveget. A jegyzetfüzet ajándéknak is tökéletes minden alkalomra!

Szerkesztőnkben olyan mintákat találsz, amelyeket előre elkészítettünk, így neked csak ki kell választanod a megfelelőt. Választhatod a rózsaszínű arany csíkos borítót, a virágos borítót, a márványhatású borítót vagy a trópikus levelekkel díszített borítót. Gyerekeknek a flamingós, egyszarvús, gyümölcs mintás, kaktuszos vagy a csillagokkal borított és bolygós borítókat ajánljuk. Mindenik mintához hozzáadhatod a saját képed és szöveged, így néhány egyszerű lépésben, egyedülálló és személyes ajándékot készíthetsz.