• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Vászon táska

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 260 vélemények
Judit
tovább 16-07-21

"Megbízható oldal, azt kaptam, amit rendeltem!🙂 Megfelelő minőség! 🙂Gyors szàllítás! "

10 / 10
Alexandra
tovább 14-07-21

"Minden szupercsodálatos ! Az apák napi meglepetés jól sikerült! "

10 / 10
Petrásné Schmidt..
tovább 14-07-21

"Szuper gyorsan megkaptam a rendelt terméket és minden olyan volt amilyennek elképzeltem. "

10 / 10

A vászontáskák manapság nagyon menők. Ami nem meglepő, hiszen szinte nélkülözhetetlenek, ha valaki igyekszik minél kevesebb műanyagot használni és fenntarthatóbb módon akar élni.

Legyen neked is névre szóló vagy saját tervezésű vászontáskád!

A YourSurprise oldalán saját ízlésednek megfelelő, személyre szabott táskát rendelhetsz három színben: fehér, fekete vagy bézs. Online szerkesztőeszközünkben tervezhetsz rá saját feliratot, de választhatsz valamelyik minta közül is.

Monogramos táska

A csak egy betűvel díszített táskák is nagyon népszerűek. Ráteheted például a keresztneved kezdőbetűjét. Szerkesztőeszközünkben az ábécé betűi különféle stílusban elérhetők, így biztosan megtalálod a hozzád illőt.

Táska fotókollázzsal

Sok szép fényképed van és különleges ajándékot akarsz adni valakinek? Akkor készíts számára vászontáskát fotókolázzsal. Kiválaszthatod, hogy hány fényképből álljon. Kiegészítheted egy felirattal vagy névvel is.

Táska nyári mintával

A strandra készülsz, és szeretnél egy nyári táskát? Akkor válassz nálunk egy szép, nyári mintát, és rendeld meg!

Váaszontáskák reklámajándéknak

Szép céges ajándékot keresel? Mit szólnál egy logóval vagy vicces szlogennel egyedivé tett vászontáskához? Praktikus, divatos és mindig örülnek neki. Ráadásul környezetbarát ajándék, mert segít csökkenteni a műanyag zacskók használatát.

Vászontáska marketingcélokra

A vászontáska az egyik legjobb céges ajándék szakmai kiállításokra, vásárokra, konferenciákra vagy vállalati eseményekre. Helyet biztosít a szponzorok ajándékainak és reklámanyagainak, céged pedig fenntartható formában lehet jelen a célcsoportod mindennapjaiban.

Vászontáska szuperhős alkalmazottaknak

A munkatársaid kitettek magukért? Alkalmazottaid valódi szuperhősök? Akkor lepd meg őket egy SUPER HERO feliratos vászontáskával, amelyet személyre szabhatsz egy képpel és a kolléga nevével. Munkatársaid biztosan értékelni fogják a gesztust és örömmel használják majd a személyesen nekik készült vászontáskát.