Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy olyan különleges esemény, mint a baba bejelentése, szívet melengető pillanatokat hozhat az életünkbe. Jelentsd be kisbabád érkezését egyedi ajándékkal!

45 Ajándékok

Baba bejelentés ajándékok

Az egyik legcsodálatosabb dolog, ami történhet velünk, az, hogy kisbabát várunk. Az első pillanattól kezdve tudjuk, hogy az életünkön változások mennek keresztül. Azonban, hogyan jelentsük be ezt a hihetetlen örömhírt szeretteinknek, különösen azoknak, akikkel nem találkozunk mindennap? Mutatunk néhány ötletet, hogyan tegyük felejthetetlenné a várandós bejelentést.

A várandós bejelentés egy rendkívül fontos esemény minden szülő életében. Az örömhír nem csak személyes boldogságot jelent, hanem megosztható élményt is a barátokkal és családtagokkal. A legtöbb esetben a várandósságot az első hónapokban titokban tartjuk. Azonban, amint elmúlik az első trimeszter, és elérjük a biztonságosabb időszakot, szeretnénk elmondani a világnak, hogy egy új családtaggal bővülünk.

A terhesség bejelentése lehet unalmas és kiszámítható, vagy éppen ellenkezőleg, ötletes és emlékezetes. Az eredeti módon történő várandós bejelentés egy izgalmas lehetőség arra, hogy megmutassuk, mennyire fontos számunkra ez az esemény. Egyedi ajándékokkal, vicces üzenetekkel és kreatív ötletekkel olyan élményt nyújthatunk szeretteinknek, amelyre örömmel fognak visszagondolni.

Az egyik legjobb módja annak, hogy felejthetetlenné tegyük a várandós bejelentést, az egyedi ajándékokkal való meglepetés. A YourSurprise széles választékot kínál a vicces baba ajándékok közül, amelyek mindegyike személyre szabható.

Baba bejelentése partnernek

A gyermek érkezése egy életre szóló boldog esemény, amelyet az emberek általában nagy örömmel és izgalommal fogadnak. Azonban a baba bejelentése egyedi módon partnernek történhet, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezt a különleges pillanatot. Az alábbiakban néhány kreatív és érzelmes módszert fogok bemutatni, amelyek segítségével az örömhír még jobban átélhető és megjegyezhető lesz.

Egyedi ajándékok

Az ajándékok mindig örömet szereznek, és egyedi módon is kifejezhetjük a baba bejelentését. Gondoljunk olyan ajándékokra, amelyek személyre szabottak és jelentőséggel bírnak. Például készíthetünk egy sajátkezű scrapbookot, amelyben partnerünkkel megörökítjük a közös pillanatainkat, és a végén hagyunk egy üres oldalt, amelyre ráírjuk a baba érkezésének dátumát. Ez a meglepetés garantáltan megható lesz és egy életre szóló emlék marad.

3 Eredeti Mód, Hogyan Közöld a Férjeddel vagy Pároddal, Hogy Várandós Vagy

Desszert meglepetés

Ha szeretsz a konyhában alkotni és finomabbnál finomabb ételeket készíteni, akkor ez a módszer garantáltan elvarázsolja a párod. Készíts egy ínycsiklandó süteményt vagy tortát, amelyre ráírhatsz egy boldog üzenetet, például "Kis családunk bővül!" vagy "Kis csodánk érkezik!". Ahogy megkóstolja a desszertet, garantáltan elolvad majd a boldogságtól.

A család bevonása

Mi lenne, ha bevonhatnád a többi családtagot is a nagy bejelentésbe? Kérdezd meg a kisfiadat vagy a legidősebb lányodat, hogy segítsenek közvetíteni az örömhírt. Lehet, hogy készíthetnek egy kis táblát vagy akár egy egyedileg nyomtatott pólót, amire felírhatod a várandóssággal kapcsolatos üzenetet. Amikor párodnak átadjátok ezt az egyedi és kreatív meglepetést, biztosan szemeiben a könnyek csillognak majd boldogságtól.

Kincskeresés

Ha szereted a kalandokat és szeretnél egy kis titokzatosságot csempészni a várandósság bejelentésébe, akkor a kincskeresés tökéletes választás lehet számodra. Teríts ki egy kis játékot, ahol párodnak nyomokat, rejtvényeket kell követnie, hogy eljusson a végső meglepetéshez. Helyezz el rejtekhelyeken kis üzeneteket, amelyek egyre közelebb viszik őt a várandósággal kapcsolatos hírhez. A fődíj? A terhesség bejelentése!

Egyedi ajándékok

Az ajándékok mindig örömet szereznek, és egyedi módon is kifejezhetjük a baba bejelentését. Gondoljunk olyan ajándékokra, amelyek személyre szabottak és jelentőséggel bírnak:

  • Egyedi baba body
  • Egyedi fényképes puzzle
  • Egyedi képeslapok az ultrahang képekkel

Baba bejelentése nagyszülőknek

A leendő nagyszülők valószínűleg azok az emberek, akik a szülők után a legjobban várják ezt a hírt. Gyakran izgatottan várnak egy unokára, és már az első pillanattól kezdve szeretni készek. Éppen ezért a terhesség bejelentése a nagyszülőknek különleges alkalom lehet, hogy meglepjük őket egy váratlan módon.

Tegyétek még felejthetetlenebbé a bejelentést egy különleges ajándékkal. Egyedi lehetőség, hogy válasszatok olyan tárgyat, amit a nagyszülők megőrizhetnek emlékként, és mindig emlékeznek rá majd. Például egy képet nyomtathattok egy baba kiegészítőre, mint például egy pólóra vagy egy bögrére, és csomagoljátok be vicces ajándék kártyával. Amikor kinyitják az ajándékot, garantáltan meghatódnak.

Gyakran az apró pillanatokat szeretnénk örökre megőrizni, hogy visszanézve újraélhessük azokat az érzéseket. Éppen ezért, rögzítsétek a terhesség bejelentését egy videó formájában. Készíthettek egy érzelmes, vagy akár humoros üzenetet, amiben elmesélitek, hogy hamarosan gyermeketek születik. Készítsetek egy QR kódos videós képeslapot, hogy a nagyszülőknek könnyedén meg tudják nézni a videót a telefonjuk segítségével. Egy ilyen meglepetés garantáltan könnyeket csal majd az arcukra, és örömmel tölti majd el őket.