• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Terhességi bejelentések ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.8
Lásd mind 103 vélemények
Nikolett
tovább 21-10-20

". "

9 / 10
Viktória
tovább 20-10-20

"Még élesebb legyen a kép a párnákon. Amúgy szuperek vagytok 👍 "

8 / 10
Gertrúd
tovább 16-10-20

"Minden szuper volt! Gyors, szép. Köszönöm! "

10 / 10

Terhesség bejelentése szórakoztató és eredeti módon

Most már biztos: várandós vagy! A 8. hét körül először pillanthatod meg a babádat az ultrahangos vizsgálat során. Az első három hónapban leendő anyukaként nagyon nehéz magadban tartani ezt a csodálatos hírt és már alig várod, hogy elmondhasd a szeretteidnek. A bejelentéssel sokan megvárják, hogy leteljen az első 12 hét, de amint ez megtörtént, semmi nem áll egy menő terhességbejelentés útjában! Tudasd az örömhírt a szomszédaiddal, a munkatársaiddal és mindenkivel!

Sok szülő eredeti módon jelenti be a baba érkezését. Például egy fényképpel és/vagy egy aranyos szöveggel ellátott, személyre szóló ajándékkal. A YourSurprise oldalán jópofa babaajándékok széles választékát találod, amelyek mindegyike személyre szabható. Tudasd szüleiddel, hogy nagyszülők lesznek egy nekik készített, szupercuki rugdalózóval! Hát van ennél aranyosabb?

Tökéletes terhességbejelentő ajándékok

A baba érkezésének hírére mindenki meghatódik. Ha túl vagy az ultrahangvizsgálaton és megkaptad a felvételt, nyomtattasd egy ajándékra, és lepj meg vele valakit, akivel különleges módon szeretnéd tudatni a nagy hírt. A rugdalózók, játékbabák és kirakójátékok nagyon népszerűek.

Ajándékszett összeállítása

Ha igazán meg akarod adni a módját, készíts egy jópofa ajándékszettet a nagyszülők, vagy a leendő nagynénik és nagybácsik számára. Kiegészítheted egy tetszőleges szöveggel ellátott, személyre szabott fakártyával vagy játékbabával. Tedd egy szép dobozba és hagyd, hogy kibontsák az ajándékot! Meglátod, hogy milyen meglepett arcot vágnak, amikor kinyitják.

Jópofa terhességbejelentés nagyszülőknek, barátoknak és a családtagoknak

Ha a babának már van egy testvére, lepd meg egy pólóval, amin felirat hirdeti, hogy húga vagy kisöccse lesz, és vidd el ebben a pólóban családlátogatóba. Dőlj hátra és figyeld, hogy ki fogja a pólót először észrevenni!

Tipp: Személyre szabott rugdalózó fényképpel és névvel

Mindenki tudja, hogy a rugdalózó tipikus babaruha. Emiatt tökéletes váasztás a terhesség bejelentésére. Válaszd ki a legkisebb méretet és egy uniszex színt, például narancssárga, piros, fehér vagy zöld. Tedd egyedivé a kívánt módon a megajándékozott személyének megfelelően. Bárkinek is készül, a meglepetés garantált!

Tipp: képkeret fotóval és szöveggel

A gyönyörű képek méltó bemutatást érdemelnek. A YourSurprise oldalán ehhez többféle összehajtható képkeretet találsz, amely ideális szekrényre, ablakpárkány vagy asztalra. Remek alternatíva a normál képkeretekhez képest. Tedd bele a kinyomtatott ultrahangfelvételt, válassz egy mintát, és egészítsd ki egy személyes szöveggel, például: „Várom, hogy találkozzunk” vagy „Hamarosan érkezek”. A terhességbejelentés még különlegesebb lehet, ha kiegészíted a baba születésének várható dátumával.

Tipp: Kártyák az egész család számára

Ha az örömhírt egyszerre szeretnéd tudatni a családtagjaiddal és a barátaiddal, készíts nekik az ultrahangfelvételből egy személyre szóló képeslapot egy üzenettel. A YourSurprise különféle üdvözlőkártyákat és képeslapokat kínál. Ha nem szeretnéd az ultrahangfelvételt használni, rengeteg jópofa minta közül választhatsz.