• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyreszabott fürdőszobai textíliák

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10
Személyreszabott fürdőszobai textíliák

Fürdőszobai textíliák nyomtatása és hímzése

Szép ajándékot keresel magadnak vagy szeretteidnek? Mit szólnál a fürdőszobai textíliákhoz, amelyek névvel hímezhetők vagy fényképet nyomtathatók? Remekül mutatnak a konyhában, a fürdőszobában. Különböző méretű törölközők közül választhatsz, névvel vagy fényképpel személyre szabva. Vagy egy szép nagy strandtörölközőt is választhatsz, amelyet teljes méretében lehet nyomtatni gyönyörű dizájnnal és saját fotóval.
Nagy népszerűségnek örvendenek a baba törölközők is, amelyekkel fürdés után betakarhatod a baba fejét és testét. A többi fiatal és idős ember számára gyönyörű fürdőköpenyek vannak feltüntetve a weboldalon csak a nevüket kell hozzáadni és kész is a személyre szóló ajándék!

Fürdőlepedő a fotóval és névvel

Mi lehet annál szórakoztatóbb, mint ha mindenki a házban saját fürdőlepedővel rendelkezik? Saját fürdőlepedőt készíthet a YourSurprise oldalán, 70 x 140 cm méretben. A fürdőlepedőt kinyomtatjuk fényképpel, vagy hímzéssel is díszíthetjük. Szépen elhelyezzük a nevet a fürdőlepedő szélén. Ha fotót választasz, teljes méretében, színesben kinyomtatjuk a fürdőlepedő egyik oldalára.
Online szerkesztőnkben könnyen megszerkesztheted a kívánt mintával, fényképpel és mi pontosan úgy készítjük el, ahogyan azt megszerkeszted. A fürdőlepedők kék, szürke és fehér színben kaphatók. Így személyre szabhatod a színes és képes fürdőlepedőjét a család minden tagjának!

Törölközők a fotóval és névvel

Szép törölközőt keresel névvel vagy fényképpel? Ezeket a kínálatunkban is megtalálod 50 x 100 cm méretben. Csakúgy, mint a fürdőlepedők, a törölközők személyre szabhatók névvel vagy fényképpel. A név hímezve kerül a törölköző szélére, a fényképeket színesben nyomtatjuk. A törölközők kék és fehér színben kaphatók.

Baba köpeny vagy baba takaró fürdés után

A babák szeretnek fürdeni, rendelj kisbabádnak egyedi névvel hímzett baba törölközőt! A köpenyhez hasonló törölköző csodálatosan puha, 100% pamut frottírból készült és 80 x 80 cm méretű. Elég nagy ahhoz, hogy szépen beburkolja a kicsi testét. A kapucnis törölköző kék, rózsaszín és fehér színben kapható, és legfeljebb 12 karakter hosszúságú szöveggel hímezhető.
A fürdőköpeny nemcsak a saját gyereked számára negyszerű, hanem nagyon praktikus babalátogató ajándéknak is. Valami szórakoztató, praktikus és eredeti ajándékot keresel valakinek, aki nemrégiben szült babát? Akkor mindenképpen ajánlott ez a baba kapucnis fürdőköpeny!

Hímzett fürdőköpeny felnőtteknek és gyerekeknek

Természetesen mindannyiunknak van otthon fürdőköpenye, de milyen jó, ha saját fürdőköpenyünkbe bujhatunk zuhanyzás után! Különösen nőknek, férfiaknak és gyerekek számára ajánljuk a gyönyörű fürdőköpenyek egyikét, amelynek a hátuljára lehet hímezni a tulajdonos nevét. Válaszd ki, hogy melyik tetszik a legjobban a különböző betűtípusok közül és szerkessz ajándék fürdőköpenyt. A fürdőköpeny szuper puha frottírból készült, 100% pamut. A felnőtt fürdőköpeny fehér, szürke vagy sötétkék színben kapható. A gyermek fürdőköpeny világoskék és rózsaszín színben kapható.

Óriás strandtörölköző saját fotóval

A strandtörölköző soha nem elég nagy! Szeretnél egy valóban eredeti, teljesen nyomtatott strandtörölközőt? csak annyit kell tenned, hogy feltöltesz néhány képet a szerkeszőnkbe és kész is a remek vakációs meglepetés. A strandtörölköző különböző méretben kapható:

50 x 100 cm
70 x 140 cm
80 x 150 cm
100 x 180 cm
100 x 200 cm

Így kiválaszthatod a neked megfelelő méretet. A strandtörölközőt teljes méretében kinyomtatjuk, egy vagy több fényképet felhasználhatsz és akár több gyönyörű fotóból készített kollázst is elhelyezhetsz a törölközőn! Így valóban van egy eredeti strandtörölközője lesz a családnak, amely mindenképp feltűnő a strandon.
Tedd emlékezetessé az idei nyarat! A nyaralás legjobb része a kikapcsolódás a tengerparton! Lepd meg párodat egy szép törülközővel!