Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Fürdőköpeny névvel

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 299 vélemények
Adél
tovább 26-11-21

"Tökéletesen teljesítették a kért megrendelésem. Meglepődtem, milyen gyorsan megérkezett. Igazi profizmus.."

10 / 10
Nikolett Vivien..
tovább 23-11-21

"Jó az ötlet! Gyors a szállítás! Igényes! Szuper ajàndék! "

10 / 10
Éva
tovább 22-11-21

"Szerintem minden egyszerűen, gördülékenyen haladt. Hamar megérkezett a rendelés! "

10 / 10

Fürdőköpeny névfelirattal

A névfeliratos fürdőköpeny kedves és személyes ajándék felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Válaszd ki kedvenc színedet és betűtípusodat, és a nevedet vagy más feliratot ráhímezzük a fürdőköpeny hátuljára.

Fürdőköpenyek mindenkinek

Egy kényeztetően puha fürdőköpeny mindenkinek jó ajándék. Választhatsz a névvel vagy felirattal ellátott nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt fürdőköpenyek közül. Minden fürdőköpenyünk pamutból készül. Bármilyen nevet ráhímzünk a kiszemelt fürdőköpenyre, az általad választott betűtípussal. Ezt a megrendeléskor könnyedén beállíthatod. Figyelem! A nevet a köpeny hátuljára hímezzük.

Fürdőköpenyek felnőtteknek

Kínálatunkban szürke, kék és fehér fürdőköpenyek érhetők el férfiak és nők számára. A fürdőköpenyek 120 cm hosszúak, térdig érő szabással. A fürdőköpenyen 2 elülső zseb található.

Fürdőköpeny gyerekeknek

Mi lehetne imádnivalóbb, mint egy gyerekméretű fürdőköpeny? Kínálatunkban rózsaszínű, kék és fehér fürdőköpenyek közül válogathatsz 80/92 és 110/116 méretben. A fürdőköpenyek kb. 55,5 cm hosszúak. A gyermek nevét a fürdőköpeny hátuljára hímezzük. Különféle betűtípusok és színek közül választhatsz.

Ajándék kismamáknak: babáknak készült fürdőköpeny névfelirattal

Újdonsült kismamának keresel ajándékot? A hímzett névfeliratos, fantasztikusan puha babatörölköző személyes és praktikus ajándék. A névfeliratos babatörölköző jól jön fürdetés vagy úszás után, és takaróként is használható elalvás előtt. Ideális ajándék kismamáknak!

A fürdőköpenyeinkről

A fürdőköpenyek különféle színekben kaphatók, például rózsaszín, kék, fehér és szürke színben. A fürdőköpeny 40 °C-on mosható. Mivel a nevet a fürdőköpenyre hímezzük, a felirat és az anyag nagyon tartós. Fejlett gépi hímzéssel bármilyen nevet rá tudunk hímezni a köpenyre. Azonban tudni kell, hogy a hímzés szélessége legfeljebb 15 cm lehet. A fürdőköpenyek pihe-puha pamutból készülnek, és fantasztikusan kényelmes viselni őket. Bolyhosak és felszívják a nedvességet, így szaunában is jól használhatók. A névfelirat pedig azért is hasznos, mert így azonnal láthatod, melyik köpeny a tiéd!


Az ajándékozás művészete

Kevés jobb dolog van, mint ajándékot kapni! Mivel annyira szeretjük az ajándékokat, minden nap ezernyi személyes, névfeliratos ajándékot készítünk. Hisszük, hogy az ajándékozással jobbá tehetjük a világot, és bearanyozhatjuk a megajándékozottak napját. Ezt hívjuk „Az ajándékozás művészetének”.

Tuti tipp!

Úgy gondoljuk, hogy a személyre szóló fürdőköpeny nagyszerű ajándék lehet többféle alkalomra is, például:
- beköltöző barátnak vagy barátnőnek
- esküvőre a jegyespárnak (például Mr & Mrs felirattal!)
- a szaunázás megszállottjainak
- babatörölközőként az újdonsült kismamának
- lány- vagy legénybúcsúkra