• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden párnák ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott párnák és párnahuzatok

Rendelj egy egyedi, személyre szabott,saját tervezésű képes vagy szöveges párnát vagy párnahuzatot. A legjobb ajándék otthonra.

Személyre szabott párnahuzat

Egy szép fotóval ellátott párnahuzat nagyszerű ajándék lehet, díszessé, szórakoztatóvá és kényelmesebbé teszi a kanapén töltött időt.

A szerkesztőnk lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, néhány egyszerű lépésben egy remek párnahuzatot tervezz. Csak ki kell választani hozzá a párna megfelelő színét, méretét és fel kell tölteni a képeket.

Különböző formák közül választhatsz, mint például négyszögű, téglalp vagy szív alakú és mindenikhez képet adhat hozzá.

Számos szín közül választhat mint például a világos rózsaszín, piros, szürke, fehér, fekete, bordó, világoskék és sötétkék.

Személyre szabott párna nagyszülőknek

Ha a nagyszülőket szeretnéd valami széppel megajándékozni, az unokák képével nyomtatott párnahuzatok a legmegfelelőbbek. Tökéletes ajándék olyan nagyszülőknek akik elvesztették szerettüket de ezáltal újra magukhoz közel érezhetik őket. Ezzel kapcsolatban nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a vásárlóktól. Ezzel nem enyhíthetjük a gyász szomorúságát de mindenképp egy szívesen fogadott ajándék.

Személyre szabott párnák kisbabáknak

Ha babazsúrra készülsz, a párna kedves ajándék lehet, a baba nevével és születési adataival vagy egy aranyos ilusztrációval. Válaszd ki a baba nemének megfelelő mintát és illusztrációt, például egy zsiráf, oroszlán, bagoly, koala maci, pillangó, bálna vagy tűzoltóautó. Mindez csak néhány a rendelkezésre álló hátterek közül!

Hozzáadhatod a kisbaba nevét a kiválasztott mintához, háttérhez, így létrehozva egy nagyon aranyos ajándékot a csöppségnek!

Személyre szabott anyáknapi párnahuzatok

A személyre szóló párnahuzat csodálatos anyák napi ajándék. Töltsd fel a kedvenc képed az anyukádról és alkoss egyedi ajándékot. A kanapéra helyezett díszpárnát az egész család élvezheti. Csak a formát, méretet mintát és a színt kell kiválasztani!

Személyre szabott esküvői párnahuzatok

Ha egy eredeti esküvői ajándékot szeretnél, válaszd a Mr & Mrs párnahuzatokat. Tölts fel egy vicces képet a házaspárról és szerkeszd meg magad a meglepetés párnákat. Biztosan örülni fognak neki.

Személyre szabott párnák és párnahuzatok

Választhatsz, hogy a személyre szabott párnát béléssel együtt vagy csak a párnahuzatot szeretnéd megrendelni, ezt a termékoldalon tudod kiválasztani.

Nyomtatott párnahuzat

A kis párnák mellett egy párnahuzatot is rendelhetsz egy nagy párnához, amelyen alszol. Csak ki kell választanod a párnahuzatot 60 x 70 cm méretben. Ez a szokásos méret egy párnánál Hollandiában. Ezt a párnát is kinyomtatjuk minden mintával vagy fotóval, amelyet kiválasztasz. Így minden éjjel jól alhatsz a saját tervezésű párnádon, fotóval vagy szöveggel.