• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Puha játékok
Ma megrendelt, ma szállították
Ma megrendelt, ma szállították
Személyre szabott puha játékok

Puha játékok

Édes és személyes ajándékot keres? Meglepni valakit egy puha játékkal! A puha játékok minden formában és méretben kaphatók. A puha játékok mindig népszerű ajándékok csecsemőknek és gyerekeknek. Gyakran van egy kedvenc puha játékuk, amit mindenhol hoznak magukkal a kényelemért, beszélgetni és aludni mellettük. Adjunk hozzá egy kis extra szeretetet és figyelmet a puha játék ajándékaihoz, és fordítsuk őket valami személyesre. Ez nagyon egyszerű, és használhatja saját fotóit és szövegét. A felhasználóbarát szerkesztő néhány egyszerű lépésben segít.

Teddi maci

Minden idők legnépszerűbb puha játékának a mackónak kell lennie. Nem számít, mennyire öreg vagy, boldog arcuk és meleg cuddlesjük fejjel lefelé fordíthatja a szemöldökét! A YourSurprise-nál sok különböző mackó áll rendelkezésre. Annak érdekében, hogy ez az ajándék különlegessé váljon, megtervezheti a medve viselt kis pólót. Ezek az imádnivaló medvék tökéletesek egy születésnapra.

Van még egy mackó is, akinek a lábát hímezheti nevekkel vagy egy különleges dátummal. Ez a mackó tökéletes baba zuhany ajándék, mert lehet, hogy a baba neve és a születés dátuma hímzett a lábát a medve! Meglepődj egy valakit, aki Valentin napján az egyik aranyos maci, hogy még jobban beleszeressenek veled!

Játékállatok

A mackó nem az egyetlen kitömött állat, amelyet a YourSurprise-nál találsz, a haszonállatoktól az állatkertig. Majmok minden pimasz kis majomnak és nagy oroszlánoknak a kalandos gyerekeknek, és minden közöttük. A kitömött állatok összes pólója személyre szabható a választott névvel és fényképpel. Választhat a szerkesztő sok szórakoztató és színes mintájáról is. Töltött állatok nagyszerűen hamarosan ajándékok és még szépek, mint a húsvéti ajándékok!

Nagy mackó

Valaki diplomázott, vagy az Ön évfordulója, és egy extra nagy meglepetésre van szüksége? Az extra nagy, kitömött állatok biztosak lesznek valakinek! Kinyomtathatja kedvenc vagy édes fotóját a töltött állat pólójába, vagy adjon hozzá valakinek nevet. Egy nagy mackótól egy nagy tehénig mindenki számára egy puha cuddle haver! Ez az ajándék nemcsak a gyerekektől, hanem minden korosztálytól származó emberektől nem csak a fültől fülig mosolyog.
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel