• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Puha játékok
Ma megrendelt, ma szállították
Ma megrendelt, ma szállították
Személyre szabott puha játékok

Puha játékok

Édes és személyes ajándékot keres? Meglepni valakit egy puha játékkal! A puha játékok minden formában és méretben kaphatók. A puha játékok mindig népszerű ajándékok csecsemőknek és gyerekeknek. Gyakran van egy kedvenc puha játékuk, amit mindenhol hoznak magukkal a kényelemért, beszélgetni és aludni mellettük. Adjunk hozzá egy kis extra szeretetet és figyelmet a puha játék ajándékaihoz, és fordítsuk őket valami személyesre. Ez nagyon egyszerű, és használhatja saját fotóit és szövegét. A felhasználóbarát szerkesztő néhány egyszerű lépésben segít.

Teddi maci

Minden idők legnépszerűbb puha játékának a mackónak kell lennie. Nem számít, mennyire öreg vagy, boldog arcuk és meleg cuddlesjük fejjel lefelé fordíthatja a szemöldökét! A YourSurprise-nál sok különböző mackó áll rendelkezésre. Annak érdekében, hogy ez az ajándék különlegessé váljon, megtervezheti a medve viselt kis pólót. Ezek az imádnivaló medvék tökéletesek egy születésnapra.

Van még egy mackó is, akinek a lábát hímezheti nevekkel vagy egy különleges dátummal. Ez a mackó tökéletes baba zuhany ajándék, mert lehet, hogy a baba neve és a születés dátuma hímzett a lábát a medve! Meglepődj egy valakit, aki Valentin napján az egyik aranyos maci, hogy még jobban beleszeressenek veled!

Játékállatok

A mackó nem az egyetlen kitömött állat, amelyet a YourSurprise-nál találsz, a haszonállatoktól az állatkertig. Majmok minden pimasz kis majomnak és nagy oroszlánoknak a kalandos gyerekeknek, és minden közöttük. A kitömött állatok összes pólója személyre szabható a választott névvel és fényképpel. Választhat a szerkesztő sok szórakoztató és színes mintájáról is. Töltött állatok nagyszerűen hamarosan ajándékok és még szépek, mint a húsvéti ajándékok!

Nagy mackó

Valaki diplomázott, vagy az Ön évfordulója, és egy extra nagy meglepetésre van szüksége? Az extra nagy, kitömött állatok biztosak lesznek valakinek! Kinyomtathatja kedvenc vagy édes fotóját a töltött állat pólójába, vagy adjon hozzá valakinek nevet. Egy nagy mackótól egy nagy tehénig mindenki számára egy puha cuddle haver! Ez az ajándék nemcsak a gyerekektől, hanem minden korosztálytól származó emberektől nem csak a fültől fülig mosolyog.