• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden kötények ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 269 vélemények
Nikolett
tovább 20-09-21

"Minden tökéletes volt, 3 nappal a várható szállítás előtt megérkezett a csomag, nagyon elégedett voltunk.."

10 / 10
Mirella
tovább 03-09-21

"Everything was perfect, the shipping was so quick. "

10 / 10
Veronika
tovább 30-08-21

"Időben megérkezett az uzsonnásdoboz! Minden a legnagyobb rendben volt! Minőségi termék!! Nagyon jól .."

10 / 10

Ajándékot keresel egy konyhában járatos, főzni szerető embernek? Akkor ajándékozz neki egy jópofa, saját nevével vagy fényképével díszített kötényt! A YourSurprise különféle kötények választékát kínálja: a gyerekkötényektől kezdve a textilköténytextilkötényeken át a bőrkötényekig. A kötényt egyszerűen megtervezheted az online szerkesztőeszközben. Itt feltölthetsz egy fényképet, és hozzáadhatsz egy szöveget.

Kötény anyának

Szeretnél édesanyádnak egy személyre szabott kötényt készíteni? Kiváló móka! ~ Különböző mintájú kötényeink vannak változatos színekben. Válaszd ki szöveget a szerkesztõeszközünkben, például: „Legjobb anya”, „Szuper anya vagyok”, „Szeretem az anyukámat” vagy akár „A legjobb nagymamának”. Feltölthetsz saját fényképet, vagy akár egy több fotóból készített kollázzsal is díszítheted a kötényt. Az kötények nyomtatása kiváló minőségű, ami azt jelenti, hogy jól néznek ki. Az anyák napi kötény szürke és fehér színben kapható.

Kötény a nagymamának

Szeretnéd meglepni a világ legjobb nagymamáját egy kedves ajándékkal a neked készített finom ételekért? Vagy azért, mert mindig együtt csináljátok a sütiket? Akkor lepd meg őt egy fényképes, névvel ellátott vagy egy általad választott szöveggel készült, személyre szóló köténnyel! A nagymama és unokái fényképeivel díszített kötény mindig sikert arat! Különösen, ha „a legjobb nagyi” felirat is rajta van!

Gyerekkötény névvel

Ki nem szeret süteményt sütni, tortát készíteni vagy a konyhában segíteni? Rengeteg gyereket ismerünk, akik imádnak az anyukájukkal, az apukájukkal vagy a nagymamával sütit sütni. Ezért rengeteg nagyszerű gyerekkötényt tartunk a kínálatunkban, amelyek kifejezetten a kis konyhatündérek számára készültek. Tölts fel egy fényképet, egy nevet és válassz a kötényhez egy jópofa szöveget, például „Star Baker”,„Sous chef ”vagy „Master chef”. A gyermekek számára készült kötények piros, kék, fekete és fehér színben kaphatók.

Miffy gyerekkötény

A Miffy kötény különféle színekben és mintákkal választható. Íme a választék: Miffy partedlivel, Miffy eszik vagy Miffy és barátai. Hogy a kis gazdája még jobban örüljön a köténynek, egy rövid szöveggel együtt ráteheted a nevét is!

Kötény keményfiúknak: bőr BBQ-kötény

A híresen kemény főszakácsoknak névre szóló, gyönyörű bőrkötény dukál. A kínálatunkban a néven kívül többféle minta és dizájn közül választhatsz. Igazi „BBQ chef", „Grill Master" vagy „Masterchef" kapja? Rányomtatjuk erre a gyönyörű bőrkötényre! Online szerkesztőeszközünkben könnyen megtervezheted a személyre szóló bőrkötényt. A bőrkötény állítható nyakpánttal rendelkezik, és növényi cserzéssel megmunkált, barkaoldali bivaly hasítékbőrből készült. Ha a keményfiúd szeret grillezni a barátaival, ez az kötény belopja magát a szívébe!

Gyerek bőrkötény névvel

Még jópofább, ha a felnőtt bőrkötény passzol a gyerekek bőrkötényéhez. Ezzel a köténnyel apa és gyermeke (vagy anya és gyermek) különleges csapatot alkothat. Ugyanolyan kötényt rendelhetsz a gyerekeknek és anyukájuknak vagy apukájuknak. Különféle szövegek közül választhatsz, például „Little chef", „BBQ chef" vagy „princess BBQ". Biztosak vagyunk benne, hogy a kicsik örömmel segítenek, különösen, ha ugyanolyan kötényt viselhetnek, mint anya vagy apa.