Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

109 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 109 -ból/-ből.

Karácsonyi ajándék munkatársainak

A karácsonyi időszakban szokás egy kicsit kihagyni a vevők és dolgozók számára legmegfelelőbb karácsonyi ajándék kiválasztását. Ajándék, amely az elmúlt évet szimbolizálja, és boldog ünnepeket kíván. A YourSurprise segítségével elkészítheti a legszebb ajándékokat dolgozói, ügyfelei és üzleti partnerei számára, és egyedi módon kívánhat boldog karácsonyt! A vállalati karácsonyi ajándék egy átgondolt és eredeti gondolat, amely tükrözi az Ön cégét és azt az üzenetet, amelyet kommunikálni szeretne. Választhat vidám ajándékot munkatársainak, vagy olyan ajándékot, amely népszerűsíti vállalkozását ügyfelei és üzleti partnerei számára. Fedezze fel az összes karácsonyi ajándékötletet cégeknek!

Eredeti karácsonyi ajándék a személyzetnek

A karácsony alkalom arra, hogy megköszönje alkalmazottainak az év során végzett kemény munkát, és gondoljon arra, hogy azt a lehető legjobb módon fejezzék be. Munkatársai minden bizonnyal ajándékot várnak hálájuk és a következő évre vonatkozó kívánság jeléül. Idén válasszon eredeti ajándékot munkatársainak, hogy valami vidám és váratlan meglepetéssel lepje meg alkalmazottait. Hogy egyedi legyen karácsonyi ajándékod, tedd személyre munkatársaid nevével, így személyre szabott ajándékot kapsz, aki azt kapja. Az ajándékot egyedi logóval vagy üzenettel is személyre szabhatod. Az ajándékozási és személyre szabási lehetőségek végtelenek! Idén karácsonykor munkatársai egy felejthetetlen, szívvel, a mi segítségünkkel készített ajándékot kapnak Önöktől számukra.

Ajándékötletek alkalmazottak számára 2023 karácsonyára

Milyen karácsonyi ajándékot adjon alkalmazottainak 2023-ban? Egy gondolat, amely soha nem megy ki a divatból, egy élelmiszer és bor üzleti ajándék. Így egy finom ajándékkal lepi meg a megajándékozottak ínycsiklását! A karácsonyig tartó visszaszámlálást egy csokis adventi naptárral kezdheti, hogy mindenki előtt egyedi személyre szabással tisztelegjen. Sőt, karácsonykor a csokoládé sosem hiányozhat! Íme a legjobb étel- és borajándékok alkalmazottai számára:

  • Pezsgős palackok, egyedi csomagolásban vagy poharas készletekben
  • Személyre szabott csokoládé, a legjobb márkáktól
  • Cukorkacsomagok, akár óriási formátumban is!
  • Karácsonyi csomagok üveggel és rágcsálnivalókkalÉs sokan mások! Nézze meg az összes csokoládét és édességet A kóstoló termékek mellett olyan ajándékokkal is találkozhatunk, amiktől a megajándékozottak szóhoz jutnak, mint például gravírozott poharak, fa vágódeszkák, boros csomagok és még sok más! Fedezze fel az összes karácsonyi ajándékötletet cégeknek a YourSurprise oldalon. Vessen egy pillantást az az év végi vállalati ajándékok oldalára is.

Céges karácsonyi ajándékok 1 db-tól

Személyre szabott karácsonyi ajándékot szeretne készíteni cégének, de csak néhány darabra van szüksége? A YourSurprise segítségével egyetlen darabból elkészítheti személyre szabott céges ajándékát karácsonyra! Online gyorsan és egyszerűen megtervezheti ajándékát logó, fotó és/vagy név hozzáadásával üzenettel.

Vállalati üdvözlőlapok karácsonyra

Egyes cégek szívesebben küldenek vagy ajándékoznak személyre szabott karácsonyi képeslapot. Az utóbbi években nagyon népszerű, hogy munkatársait például utalvánnyal ajándékozza meg. A vállalati üdvözlőlap azonban nagyszerű módja annak, hogy üdvözletet küldjön, és éreztesse jelenlétét az ügyfelek és az üzleti partnerek felé. Üdvözlőlapját személyre szabhatja cége logójával, vagy kis cég esetén akár az összes dolgozó csoportképével és egy különleges üzenettel is.