Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

133 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 133 -ból/-ből.

Megrendelhetem a karácsonyi ajándékokat a dolgozóknak?

Igen! Ez nem csak lehetséges, de kifejezetten ajánlott is. Készítse el tömeges megrendeléseit itt a YourSurprise-on, számos előnnyel: időt és pénzt takaríthat meg a megrendelés elkészítésekor és a személyre szabás hozzáadásakor; ugyanazt az ajándékot adhatja minden alkalmazottnak, hogy a méltányosságot személyre szabottan biztosítsa. A nagy tételben történő megrendeléssel időt és energiát is megtakaríthat, amelyet egyébként az egyedi ajándékok megvásárlásával töltene.

Hogyan adjunk személyes jelleget a vállalati karácsonyi ajándékoknak?

Amikor a vállalati karácsonyi ajándékokról van szó, a személyes érintés hozzáadása mindent megváltoztathat. Nem csak az ajándékról van szó, hanem a gondolatról és a ráfordított energiáról is. Hogyan adhat személyes jelleget a vállalati karácsonyi ajándékokhoz?

Semmi sem mondhatja jobban, hogy "értékellek", mint egy személyre szabott ajándék. Fontolja meg a címzett nevének, monogramjának vagy egy olyan üzenetnek a hozzáadását, amely hatással van rá. Ez az apró gesztus sokkal személyesebbé és emlékezetesebbé teszi az ajándékot.

Melyek a legjobb vállalati karácsonyi ajándékok az alkalmazottaknak?

Nem tudja, mit ajándékozzon dolgozóinak idén karácsonyra? Rengeteg lehetőség van arra, hogy megköszönje munkatársainak kemény munkáját, például:

 • Személyre szabott hátizsák vagy táska
 • Egy személyre szabott doboz finom Milka csokoládéval
 • Személyre szabott bor és snackek ajándékdoboz
 • Vésett vágódeszka
 • Koktélkészlet vagy sörös ajándékkészlet
 • Egy üveg szeszes ital gravírozott pohárral
 • Egy óriási tábla csokoládé
 • Wellness ajándékcsomag

További vállalati karácsonyi ajándékok az alkalmazottaknak

Milyen típusú ajándékok találják meg a megfelelő egyensúlyt a vállalati professzionalizmus és az ünnepi báj között? Tekintse meg az irodai dolgozóknak tökéletesen megfelelő ajándékok választékát:

 1. Környezetbarát termékek: az újrafelhasználható, személyre szabott bögréktől és vizes palackoktól kezdve a szállítóládákig rengeteg fenntartható ajándék áll rendelkezésre.
 2. Az íróasztalhoz szükséges dolgok: személyre szabott egéralátét, egyedi tervező vagy jegyzetfüzet, vagy egy személyre szabott termosz bögre a reggeli kávéhoz. Ezek az ajándékok mindegyike egy-egy napi adag örömöt ad bármelyik munkahelyhez.
 3. Wellness-ajándékok: támogassa az öngondoskodást alkalmazottai körében egy wellness-ajándékcsomag vagy egy relaxációs gyertya ajándékozásával.

Hogyan találhatok költségkímélő karácsonyi ajándékokat az alkalmazottaimnak anélkül, hogy kompromisszumot kötnék a minőségben?

Költségkímélő karácsonyi ajándékokat találni alkalmazottai számára anélkül, hogy a minőség terén kompromisszumot kötne, ijesztő feladatnak tűnhet, de könnyebb, mint amilyennek látszik. Ha sok alkalmazottja van, a nagybevásárlás előnyeit kihasználva valóban segíthet a költségek csökkentésében. Ha jó előre tervez, szélesebb körű lehetőségek közül választhat, és kedvezőbb ajánlatokra is lehetősége nyílik. Ne feledje, a személyre szabás lehet olyan egyszerű (és költséghatékony), mint egy szívből jövő üzenet vagy egy különleges ünnepi üzenet.

Milyen trendi karácsonyi ajándéklehetőségek vannak az üzleti partnereknek?

A karácsony, az adakozás és az öröm ideje tökéletes alkalmat kínál arra, hogy üzleti kapcsolatait a megbecsülés jelképeivel erősítse. Köszönje meg partnerének vagy ügyfelének, hogy az Ön vállalkozását választotta, és kívánjon neki boldog karácsonyt. Nyűgözze le őket olyan divatos és személyre szabott ajándékokkal, amelyek összhangban vannak vállalati értékeivel. Válasszon irodai kellékeket, például személyre szabott irodai ajándékokat; vagy személyre szabott karácsonyi ajándékkészleteket a karácsonyi klasszikusok menő csavarásáért. Ne felejtsen el egy kártyát mellékelni, hogy megköszönje partnereinek vagy ügyfeleinek.