Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Nyűgözd le ügyfeleid és munkatársaid vállalati ajándékaink széles skálájával, mindegyiket személyre szabva, hogy tartós benyomást keltsen. Az elegáns kiegészítőktől a testreszabható eszközökig a skálánk minden szakmai kapcsolat számára kínál valami különlegeset. Növeld a márkád nevét és erősítsd meg a kapcsolatokat gondosan megtervezett, személyre szabott ajándékokkal, amelyek tükrözik vállalatod egyediségét.

161 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 161 -ból/-ből.

Csodálatos munka évforduló ajándék

Van olyan alkalmazottja, aki már 5 éve a cégnél van? Közeledik egy kolléga 10 éves munkaévfordulója? Van egy igazán elkötelezett alkalmazottja, aki 20, 30 vagy akár 50 éve dolgozik a vállalatnál? Mindezek az alkalmak különlegesek, és meg kell ünnepelni őket, hogy tudják, mennyire megbecsülik őket!

Klasszikus munkaévfordulós ajándékok széles választékát kínáljuk, például gravírozott tollat vagy finom bort, pezsgőt vagy csokoládét. De az igazán nagyszerű munkahelyi évfordulós ajándékok azok, amelyeket kifejezetten a címzettnek készítenek. A YourSurprise-nál a leggyakoribb évfordulós ajándékokat olyanná alakítjuk, amit a címzett soha nem fog elfelejteni.

Például adhat egy üveg bort személyre szabott címkével, amelyen az Ön saját szövege szerepel, és akár cégének logóját is használhatja. Vagy mit szólna egy üveg pezsgőhöz egy gyönyörű gravírozott fadobozban? Az utolsó simításként pedig egy sor hozzáillő pohár, amelybe az Ön által választott szöveget vagy nevet gravíroztathatja.

Ha az ünnepelt édesszájú, és az íróasztalfiókja mindig tele van mindenféle finomsággal, az XXL csokoládéajándékok hatalmas sikert aratnak. Mindenféle jól ismert márka, például a Toblerone, a Milka, a Twix, a Chokotoff és a Cote d'Or ajándékait kínáljuk. A csomagolás teljesen személyre szabott névvel, képpel/logóval és személyes üdvözlettel.

Munkaviszonyok évfordulója ajándékok, amelyek mosolyra fakasztják őket

Ha a kollégája munkahelyi évfordulóját ünnepli, ez a tökéletes alkalom arra, hogy meglepje egy vidám, átgondolt ajándékkal.

Meglepheti őket egy vicces idézettel és/vagy fotóval ellátott pólóval. Egy másik nagyszerű ajándék a munkahelyi évfordulóra lehet egy vicces zokni a saját tervezésű zokni, vagy ha olyasmit szeretne, amit az illető a munkahelyén is használhat, akkor választhat egy menő bögrét egy képpel és a saját tervezésű képével, vagy egy praktikus egéralátétet a cég logójával és egy személyre szabott szöveggel.

A munkahelyi évfordulós ajándékoknak nem kell unalmasnak lenniük, ezért engedd szabadjára a fantáziádat, és készíts egy különleges munkahelyi évfordulós ajándékot!

25 éves munka évforduló ajándék: egyedülálló mérföldkő

Manapság már nem jellemző, hogy az emberek ilyen hosszú ideig egy munkáltatónál dolgozzanak. A 25 éves munkaévforduló nem kis teljesítmény. Ez azt is jelenti, hogy az illető elkötelezett a munkája iránt, és örömmel dolgozik a vállalatnál. Annál is inkább érdemes megmutatni, hogy értékelik és megbecsülik őket.

De mi a tökéletes évfordulós ajándék annak, aki a 25. munkahelyi évfordulóját ünnepli? Nos, akkor a legjobb helyen jársz! Rengeteg olyan ajándékötletünk van, amelyek biztosan nagy mosolyt csalnak az arcukra.

  • A személyre szabott csomagolású sörajándék és a hozzá illő gravírozott poharak nagyszerű évfordulós ajándék a sörrajongóknak.
  • A munkahelyi évfordulós bulihoz rendeljen ízletes csokoládépralinékat, amelyeken az Ön által választott fénykép szerepel.
  • Luxus bőr pénztárca gravírozott monogrammal és gyönyörű bőrövvel kombinálva.
  • Gyönyörű karkötő személyes szöveggel gravírozva

Ez csak egy kis válogatás a mesés munkaévfordulós ajándékainkból. Ha szeretnéd meglepni egy kollégádat, nézd meg kollegáknak szóló búcsúajándékok. Ott is rengeteg inspirációt találsz a tökéletes munkahelyi évfordulós ajándékhoz.

Felejthetetlen 40. munkaévforduló ajándékai

Ha egy alkalmazottja vagy kollégája a 40. munkaévfordulóját ünnepli, akkor olyasvalakit ünnepel, aki az egész életét a vállalatba fektette. Ez többet érdemel egy egyszerű vállveregetésnél. A 40. munkaévfordulóját ünneplő természetesen jóval idősebb lesz, ezért nézze meg 50. születésnapi ajándékainkat neki és/vagy 50. születésnapi ajándékainkat neki, mert rengeteg csodálatos ajándékot talál, amelyek tökéletesen illenek ehhez az alkalomhoz!

10 éves évfordulós ajándékok kollégáknak vagy alkalmazottaknak

Egy vállalat néha italokat vagy fogadást szervez a munkaévforduló megünneplésére, ahol a munkaévfordulós ajándék megajándékozása elengedhetetlen. Segítünk megtalálni egy fantasztikus munkaévfordulós ajándékot, amelyet biztosan nagyra értékelnek.

Egy kényelmes gyapjú takaró annak, aki mindig panaszkodik, hogy hideg van az irodában. Vagy annak a kollégának, aki mindig elsőként érkezik a péntek délutáni italozásra, egy Pornósztár Martini ajándékcsomagot vagy egy gravírozott bornyitót. Vagy állítsa össze saját ajándékkosarát különböző kisebb munkahelyi évfordulós ajándékokkal, például egy egyedi kulcstartóval vagy egy pár személyre szabott papuccsal, amelyen egy kép és egy szöveg szerepel.

A kosarat megtöltheted egy személyre szabott csokoládéval! Elég tökéletes ajándéknak hangzik a munka évfordulójára, nem gondolod?

Egyedi munka évfordulós ajándékok

Felejthetetlen munkahelyi évfordulós ajándék egy teljesen személyre szabott munkahelyi évfordulós ajándék. Minden munkás évfordulós ajándékunk személyre szabható az Ön által választott névvel, fényképpel és személyes üzenettel. A tökéletes munkahelyi évfordulós ajándék megtervezése gyors és egyszerű! Egyszerűen válassza ki a legjobban tetsző ajándékot. Ezután személyre szabhatja online szerkesztőnkben, ahol feltöltheti az Ön által kiválasztott képet vagy logót, hozzáadhatja a nevét és a személyre szabott szöveget. Voilá, kész az ajándékod! Azonnal láthatod az eredményt, és ha elégedett vagy az alkotásoddal, mi továbbvisszük. Nagy gondossággal és precizitással készítjük el ajándékodat, és egyenesen az általad választott címre küldjük.

Ennél egyszerűbbet nem is lehet nagyszerű ajándékot készíteni a munka évfordulójára!

Lepje meg a munkavállalót a tökéletes ajándékkal a munkaévfordulóra

Szinte minden ajándékunk személyre szabható az Ön cégének logójával. Ezen kívül személyre szabott szöveget és esetleg a címzett fényképét is hozzáadhatja.

Személyre szabott logós ajándékok választékunkban inspirációt találhatsz egy nagyszerű munkaévfordulós ajándékhoz. Mutasd meg a munkavállalódnak, mennyire nagyra értékeled őt egy személyre szabott munkaévfordulós ajándékkal.

Munkavállalói évfordulós ajándékok a cégtől

Ha a munkáltatója megbízta Önt a munkahelyi évfordulós ajándékokkal, akkor fontos feladatot kapott. Sok ember számára az 5, 10, 20 vagy 25 éves cégnél töltött évforduló megünneplése nagyon különleges pillanat. Ők igazán értékelni fogják, ha ezt a munkáltatójuk is elismeri.

Minden vállalatnak megvan a saját költségvetése, és az, hogy mennyit tesznek félre a munkaévfordulók megünneplésére, eltérő lehet. Ezért van hatalmas ajándékválasztékunk, amely minden költségvetésnek megfelel. Ajándékok, amelyeket biztosan értékelni fognak, anélkül, hogy a bankot meg kellene robbantani. Egy üveg pezsgőt például, amelyen az Ön logója, a címzett neve és egy fénykép szerepel, sok alkalmazott nagyra értékel majd.

Ne feledd, a gondolat számít!

Egy kis ajándéknak nem kell drágának lennie - sokak számára a gesztus és az a tény számít, hogy megünneplik.

A legjobb munkaévfordulós ajándékötletek

Nem fog szem nem maradni a házban a csodálatos munkaévfordulós ajándékainkkal! Fedezze fel a személyre szabott munkahelyi évfordulós ajándékok széles választékát, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcukra.

Például időtálló ajándékot adhat egy gravírozott faóra formájában. Egyszerre stílusos és fenntartható. Egy másik nagyszerű ajándékötlet lehet egy szárított virág ajándék, amely hosszan tartó emléket állít teljesítményüknek.

Az ajándékot igazán egyedivé teheti, ha saját fényképével vagy vállalati logójával ellátott, személyre szabott csomagolópapírba csomagolja. Adjon hozzá egy személyre szabott üdvözlőkártyát, például a mi fából készült kártyánkat, amelyre az Ön fényképét és szövegét nyomtathatja. Remekül fog mutatni az asztalukon vagy az otthoni polcon.