Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tedd ezt a Valentin-napot rendkívülivé egy különleges Valentin-napi csokoládéajándékkal , amely mosolyt csal szeretteid arcára és kielégíti édesszájúságukat. Személyre szabhatja Valentin napi csokoládéját fotóval, szöveggel és/vagy névvel.

30 Ajándékok

Egyedi, személyre szabott Valentin-napi csokoládé ajándékok

Évről évre, amikor a naptár februárra vált, gondolataink elkerülhetetlenül egy klasszikus Valentin-napi ajándék felé fordulnak: a csokoládé! A Valentin-napi csokoládé minden formában és ízben kapható, és még a legelszántabb csokoholistákat is mindig kielégíti. A Valentin-nap szerves részét képezi a rózsáknak és a romantikus vacsoráknak, és nehéz elképzelni a szerelem napját a Valentin-napi csokoládé édes kényeztetése nélkül.

Miért a csokoládé a legkedveltebb Valentin napi ajándék?

A Valentin-nap egyik legkedveltebb ajándéka a Valentin-nap. De hogyan vált ilyen népszerűvé?

Először is, a csokoládé az ajándék kvintesszenciája, ha a szeretet és a törődés kifejezéséről van szó. A Valentin-napi csokoládénak különösen az a különleges szerepe van, hogy közelebb hozza egymáshoz a szíveket. Akár egy finom doboz Valentin-napi csokoládéval, akár a kedvenc márkájának egy óriási tábla csokoládéval szeretnéd meglepni a kedvesedet; minden azon múlik, hogy mi úszik a Valentin-napi csónakodban.

A csokoládé ráadásul rendkívül sokoldalúan felhasználható. A Valentin-napi pralinéval töltött csokoládédoboztól a robusztus mélységű étcsokoládéig, mindenki számára megvan a Valentin-napon megfelelő csokoládé.

Végül a csokoládéról az is ismert, hogy beindítja az agyunkban az endorfin és a szerotonin, a "boldogsághormonok" termelődését.

Valentin-napi csokoládé egy kis csavarral

A csokoládé nem csak formája és íze szerint változik, hanem extra különlegessé tehető egy egyedi csavarral: a saját személyre szabással!

Tudta, hogy Valentin napi csokoládé ajándékaink személyre szabhatók fotóval, névvel és/vagy üzenettel?

 • Egy fotó vagy fotókollázs közvetlenül a csokoládéra vagy a csomagolásra nyomtatva, ehető tintával.
 • A csokoládéra vagy a csomagolásra nyomtatott név vagy üzenet.

A legjobb csokoládé Valentin-napra: szív alakú csokoládé

Gondolkodtál már azon, hogy mi a szerelem végső szimbóluma? Természetesen a szív! Ez azt jelenti, hogy nincs is jobb egy finom szív alakú ajándéknál, ha Valentin-napról van szó.

Készítsd el a saját szív alakú Valentin napi csokoládédat a YourSurprise! Válasszon a következők közül:

 • Valentin-napi csokoládék: tej- és fehér csokoládé szív alakban, ehető fotóval nyomtatva.
 • Valentin-napi csokoládészív: 12 cm-es tejcsokoládé és fehér csokoládé szív az Ön tervével: fénykép, kollázs, különleges üzenet vagy név.
 • Szív alakú Milka csokoládé doboz: válogatott Milka csokoládék mogyorós-nugátos krémtöltelékkel egy szív alakú, személyre szabott dobozban.

Valentin-napi csokoládéküldemény

Ha különleges módon szeretné kifejezni szerelmét Valentin-napon, a Valentin-napi csokoládéküldés lehet az ideális megoldás.

Különösen, ha nem tudsz személyesen ott lenni, és a távolság távol tart életed szerelmétől, válaszd a házhozszállítást, és lepd meg Valentinodat! A meglepetés ereje, amely a csomag kinyitásával jár, és a csokoládéban gyönyörködtető csokoládékat talál, még izgalmasabbá teszi az egészet.

 1. Válassza ki a szállítási címet: Válassza ki a címet, ahová szeretné, hogy a csodálatos ajándékot kézbesítsék.
 2. Személyre szabott megjegyzés hozzáadása: Használja ki ingyenes kártyaszolgáltatásunkat, és adjon hozzá egy ingyenes, szívből jövő üzenetet.Dőljön hátra és pihenjen: Ha már elrendezte a részleteket, mi gondoskodunk arról, hogy Valentin-napi csokoládéajándéka eljusson a különleges személy szívébe (és kezébe).

Melyek a legjobb csokoládémárkák Valentin-napra?

Különböző márkák személyre szabott csokoládéit kínáljuk, amelyek minden ízlést kielégítenek, és megmelengetik minden Valentin szívét.

A Milka, Toblerone, Mars, Twix, Celebrations, Tony Chocolonely és Côte d'Or csak néhány a jól ismert és kedvelt csokoládémárkák közül, amelyeket személyre lehet szabni. Készítse el gyorsan és egyszerűen saját csokoládéajándékát online szerkesztőnk segítségével.

Milyen típusú Valentin-napi csokoládédobozok állnak rendelkezésre?

Ha úgy érzi, hogy egy kicsit túlterhelt a számtalan elérhető Valentin-napi csokoládédoboz, ne aggódjon. Mi végigvezetjük a különböző fajták között, így megtalálhatja a tökéleteset Valentinja számára.

Klasszikus Valentin-napi praliné csokoládé doboz

Ha egy Valentin-napi csokoládédobozra gondolsz, valószínűleg ez az első, ami eszedbe jut. Válasszon egy elegáns csokoládédobozt, például a Milka, a Lindt vagy a tej- és étcsokoládéval töltött ajándékdobozokat.

Deluxe Valentin-napi csokoládé doboz

Ha szeretnél egy kicsit spórolni, akkor egy luxus Valentin-napi csokoládédoboz a megfelelő választás. Ezek a magasabb kategóriájú lehetőségek személyre szabott ajándékdobozban érkeznek, és különféle ízesítésű ínyenc csokoládékat tartalmaznak.

Márkás Valentin-napi csokoládé dobozok

Ha a jobbik fele egy bizonyos márkájú csokoládét szeret, válasszon egyet ezek közül:

 • Snickers, Twix, M&M's vagy Mars ajándékcsomagot.
 • Egy XXL tábla KitKat, Milka, Toblerone, Côte d'Or vagy Twix csokoládét
 • Egy Chokotoff ajándékdoboz csokoládéval töltött karamellával
 • Côte d'Or csokoládé újrafelhasználható, személyre szabott díszdobozban
 • Tony's Chocolonely vagy Milka személyre szabott karton díszdobozban

Összefoglalva, egy csokoládé Valentin-napi ajándék több mint egy édes gesztus; ez egy csodálatosan ízletes üzenet a szeretetről és a rajongásról.