• Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 199 vélemények
Imréné
tovább 19-04-21

"Minden úgy működött ahogyan kell. Megrendeltem s pár nap múlva meg is kaptam az ajándéknak szánt tárgyat.."

10 / 10
Adrienn
tovább 19-04-21

"Üdv! A pohár és a vágódeszka (kenyérlemez) első látásra nagyon tetszik, illetve akik kapták is örültek.."

10 / 10
Szilvia
tovább 31-03-21

"Nagyon elégedett vagyok, a termék minősége kifogástalan, a szállítás nagyon gyors volt. Gondosan volt.."

10 / 10

Apák napja ajándék

Apák napja közeleg! Szeretnéd megtalálni a tökéletes ajándékot csodálatos apukádnak? Itt a lehetőség hogy saját magad tervezd meg az ajándékát, így biztosra mehetsz hogy tetszeni fog neki. Mit szólsz egy finom Toblerone rúdhoz, saját képpel és szöveggel? Vagy ízletes bonbon személyre szóló üzenettel és képpel? Szeretnénk segíteni abban, hogy valami egyedi apák napi ajándékot alkoss, amivel kifejezheted hogy mennyire fontos a számodra.

A gasztro kedvelő apáknak

A legjobb ajándék egy apának természetesen a söröspohár, borospohár vagy whiskys pohár. Válaszd ki a megfelelő poharat és adj hozzá egy nevet vagy szöveget a kiválasztott mintához. Mi bele gravírozzuk a mintát az üvegbe, így mosogatógépben is könnyen tisztítható. A poharak mellett számos sörkészletet is ajánlunk, nemzetközi Német, Belga és Holland sörökkel.

Apáknak akik szeretnek főzni

Ha az apád szívesen tölti az idejét a konyhában, gyakran készíti el kedvenc ételeid, akkor jó helyen jársz! Sok apák napi ajándék javaslatunk van a szakács apukáknak. Mit szólnál egy fényűző bőrkötényhez a saját nevével? Vagy egy gyönyörű fa vágódeszka gravírozva a nevével?

Menő apukáknak

Minden apa különlegesnek érzi magát egy menő apák napi pólóban. Add tudomására hogy Ő a te hősöd egy új ‘For the coolest dad’, ‘Best dad in the world’ feliratos apák napi pólóval. Csak a mintát és szöveget kell kiválasztani és mi el is készítjük az ajándék pólót.

Nosztalgikus apáknak

Édesapád vagy nagyapád gyakran felemlegeti az évekkel ezelőtti nyaralás élményeit, az együtt töltött hétvégéket és újra meg újra fellapozza a fotóalbumokat? Ebben az esetben úgy gondoljuk, hogy egy nosztalgikus, emlékeket felidéző bögrének vagy a legjobb pillanatokról összeválogatott fotóalbumnak nagyon örülni fog.

Szórakoztató apák napi tájékoztató

Tudtad, hogy az apák napját különböző országokban különböző napokon ünneplik? Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában az apák napját március 19-én ünneplik. Németországban az apák napja májusban van és Hollandiában csak júniusban. Annak ellenére, hogy az időpontban eltérések vannak egyes országokban, tudomásunk szerint az apák napját egész európában ünneplik.

A szándék a fontos!

Az ajándéknak nem kell mindig nagynak vagy drágának lennie. Az édesapáknak az a legfontos, hogy tudják gondolnak rájuk, nem fontos az ajándék mérete vagy értéke. Minél személyesebb egy ajándék annál magasabb az elismerés. Hiszünk abban, hogy az emberek nem csak akkor boldogok ha ajándékot kapnak, hanem akkor is amikor ajándékot adnak. Ezt nevezzük ‘Az Ajándékozás Művészete’-nek. Ajándékoddal ‘Szórj szét egy kis Boldogságot’!