Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha meghívást kap egy partira vagy vacsorára, szokás, hogy vendéglátó ajándékot vagy vendéglátó ajándékot visz magával. Még akkor is, ha csak jó barátokat vagy közeli családtagokat látogat meg, a háziasszonyi ajándék apró gesztusát mindig nagyra értékelik.

De unod már a hagyományos vendéglátó ajándékokat, mint a virág, a bor és a csokoládé? És szeretne egy kicsit eredetibb lenni, hogy még nagyobb benyomást keltsen, miközben nem kerül egy vagyonba? Akkor ez az Ön szerencsenapja!

A YourSurprise-nál rengeteg apró, szórakoztató és gyönyörű ajándékot talál, amelyek nem kerülnek többe, mint egy hagyományos virágcsokor, de igazán egyediek és személyre szabottak. Ezt az útmutatót az Ön számára készítettük, amelyben rengeteg ötletet talál remek vendéglátó- és vendéglátóajándékokhoz. A személyre szabott csokoládéktól és a személyre szabott borcímkéktől kezdve a lakásdíszekig és a szórakoztató kütyükig minden.

Hostess ajándék pároknak: 5 hostess ajándékötlet, amely lenyűgözni fog

A pároknak szánt tökéletes vendéglátó ajándéknak természetesen olyannak kell lennie, amit mindkét partner élvezni fog. Valami, amit például közösen használhatnak, vagy egyszerűen csak valami, ami mindkettőjüknek örömet okoz. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan háziasszony-ajándékötletet, amelyek biztosan lenyűgöznek minden párt.

  1. 1,2,3 üveg bor: Egy jó üveg borral sosem lehet melléfogni. De minőségi borainkat személyre szabott címkével vagy személyre szabott gravírozással ellátott luxus fadobozban szállítjuk. Az ajándékot kiegészítheti még a hozzá illő gravírozott borospoharakkal is.
  2. Ínyenc bor ajándék: Ínycsiklandó bor, sós falatokkal és gravírozott tapas-táblával. Tökéletes a párnak, akik szeretnek egy pohár bor mellett meghitt hangulatot teremteni.
  3. Luxus törülközőkészlet: saját szövegének hímzésével személyre szabott.
  4. Koktél ajándékcsomag: Pornósztár vagy Espresso Martini ajándékdoboz a hozzá illő poharakkal és gravírozott koktélkeverővel.
  5. Összeillő bögrékből álló készlet: Lepje meg a párt egy fotóval, személyre szabott dizájnnal és/vagy szöveggel ellátott, egymáshoz illő bögrékből álló készlettel.

Ne feledje, a gondolat számít. A legfontosabb, hogy a pár érdeklődési körének megfelelő ajándékkal fejezze ki elismerését.

Borok

Borok

Bögrék

Bögrék

Hamam törölköző

Hamam törölköző

Házigazda ajándékok, amelyek benyomást keltenek

A tökéletes vendéglátó ajándékot keresed egy karácsonyi partira vagy egy férfias estére? Itt talál néhány személyre szabott ötletet, amely minden férfit lenyűgöz. Hatalmas ajándékválasztékunk van, amely minden ízlésnek és személyiségnek megfelelően személyre szabható.

  • Gravírozott szemüveg A borospoharaktól és pezsgőspoharaktól a söröspoharakig, koktélpoharakig és whiskys poharakig. Minden italhoz van megfelelő poharunk. Gravíroztassa a poharat saját, személyre szabott szöveggel.
  • Személyre szabott óriáscsokoládék híres márkáktól: a finom csokoládé mindig biztos befutó. Készítse el saját Mega Milka, Mega Twix vagy óriás Toblerone csokoládéját saját tervezéssel, képpel, névvel és szöveggel.
  • Gravírozott vágódeszka: Nagyszerű ötlet a főzni szerető férfiaknak. Egy gravírozott vágódeszka nemcsak praktikus, hanem házavató ajándéknak is remek ötlet.
  • Személyre szabott üveg szeszes ital: A házigazda szereti a jó whiskyt vagy egy finom gin-tonikot? Akkor személyre szabhatja saját, egyedi üvegét, nem marad szem szárazon a házban!
  • A oldalon sör ajándék Személyes hangvételű ajándékdoboz: Egy névvel, képpel és szöveggel ellátott, személyre szabott ajándékdobozba csomagolt, kedvenc söreit tartalmazó ajándékdoboz. Még a címkéket is személyre szabhatja, és saját üzenetet is írhat.

Fedezze fel nagy választékunkat ajándékok neki biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a számára tökéletes ajándékot.

A virágtól a borig: Hagyományos vendéglátó ajándék egy kis csavarral

Hagyományosan a virág és a bor a legnépszerűbb vendéglátó ajándék. De ki mondta, hogy a hagyományos ajándékok nem kaphatnak egy kis csavart? Ha különlegesebbé szeretné tenni a neki szánt vendéglátó ajándékot, próbáljon ki néhányat az alábbi ötletek közül:

  • Szárított virágok fából készült tartóban, személyre szabott gravírozással. Nagyszerű virágajándék, de egyben valami, ami hosszabb ideig tart és jól mutat az otthonában.
  • Egy üveg bor, személyre szabott címkével vagy fadobozzal: Egy üveg finom bor mindig biztos befutó vendéglátó ajándék. De mi lenne, ha egy lépéssel tovább mennénk, és személyre szabott címkével látnánk el, vagy egy luxus fadobozban, gravírozott fedéllel? Ez biztosan nagy benyomást kelt.
  • Egy doboz csokoládé szintén tipikus vendéglátó ajándék, de egy doboz merci helyett lepje meg egy óriási tábla csokoládéval vagy egy névvel ellátott Toblerone-nal. Csokoládétáviratot is készíttethetsz, vagy csokoládépralinékra nyomtathatsz egy fényképet. Lásd az összes csokoládé ajándékok itt.

Ezek a háziasszonyi ajándékötletek egyszerre hagyományosak és egyediek, így minden alkalomra tökéletesek.

Mindegy, hogy hostess ajándékot keresel neki, hostess ajándékot pároknak, vicces hostess ajándékot vagy kreatív hostess ajándékot, a legfontosabb az, hogy az illetőnek megfelelő legyen. Ne feledje, a gondolat számít, és egy jól megválasztott háziasszonyajándékkal megmutathatja a vendéglátójának, hogy igazán nagyra értékeli a vendégszeretetét. Válasszon tehát olyan ajándékot, amely szívből jön, és tegye emlékezetessé a következő társasági eseményét!

Személyre szabott és egyedi háziasszonyi ajándék neki

Lepje meg a következő partin vagy vacsorán egy nagyszerű vendéglátó ajándékkal. Egy kis vendéglátó ajándék egy kedves gesztus, amelynek nem kell a világért sem kerülnie. A nagyszerű háziasszonyi ajándékok gyakran azok, amelyek átgondoltak és szívből jönnek.

Nagyszerű háziasszonyi ajándék lehet egy személyre szabott wellness ajándékdoboz személyre szabott kéziszappannal vagy finom tusfürdővel a Dove-tól vagy a The Gift Label-től. A csomagolást és a címkéket személyre szabhatja a háziasszony nevével és egy személyre szabott szöveggel, például "Fantasztikus vagy". Ez biztosan mosolyt csal az arcára!

Ha férfi vendéglátó ajándékot keres, keressen egy gravírozott rozsdamentes acél borhűtőt vagy egy gravírozott koktélkeverőt. Vagy mit szólna egy üveg Peaky Blinders-stílusú whiskyhez vagy egy üveg Bacardihoz személyre szabott címkével.

Biztos, hogy megtalálja a tökéletes vendéglátó ajándékot a vendéglátó ajándékok széles választékában ajándékok neki és vendéglátó ajándékok neki.

Csokoládé

Csokoládé

Poharak

Poharak

Kínálótálak és vágódeszkák

Kínálótálak és vágódeszkák

Sörök

Sörök

Adjon eredeti és szórakoztató ajándékot a karácsonyi partira vagy ünnepségre.

Karácsonyi buliba vagy baráti társasággal mész? Akkor találj itt egy eredeti és szórakoztató vendéglátó ajándékot. Mit szólnál például egy pár vicces zoknihoz egy képpel és saját tervezésű zoknikkal. Vagy egy pár boxeralsó egy képpel, névvel vagy vicces szöveggel.

Ha a házigazda szeret grillezni, készíthet egy egyedi kötényt egy vicces idézettel vagy belső viccel.

A komolyabbak közül kaphatsz személyre szabott sörajándékot, vagy akár egy hordót is, hogy otthon főzd a saját sörödet 2 gyönyörű gravírozott söröspohárral. Na ez egy igazán eredeti vagy másfajta vendéglátó ajándék.

Mutasd meg háládat egy édes és figyelmes vendéglátó ajándékkal az újévre.

A szilveszter egy varázslatos éjszaka. Visszatekintesz az elmúlt évre, és várakozással tekintesz az új év elé, amely tele van örömmel, boldogsággal és csodálatos élményekkel.

A legtöbben egy pohár pezsgővel kezdik az estét, miközben meghallgatják a királynő újévi beszédét. Miután meghallották a királynő "Isten óvja Dániát" szavát, kezdődhet a buli.

Az emberek gyakran összegyűlnek a barátaikkal vagy a családjukkal, miért ne mutathatná ki háláját egy szép és egyedi vendéglátó ajándékkal szilveszterre? A pezsgő természetesen tipikus Újévi ajándék De személyre szabhatja egy üveg Moët et Chandon palackkal egy luxus fadobozban, amelybe személyes üzenetet gravíroztathat. Rengeteg pezsgőmárka, valamint olcsóbb, de szuper finom cava palackok is vannak, amelyek címkéjét akár saját maga is megtervezheti személyre szabott szöveggel és/vagy képpel. Egészítse ki az ajándékot gyönyörű, egyedileg gravírozott pezsgőspoharakkal! Tekintse meg az összes pezsgő ajándékok itt.

Fényképes ajándékok

Fényképes ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Újévi ajándékok

Újévi ajándékok

Blog

Blog