Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha a legjobb barátnőd nem tud betelni az édes finomságokkal, vagy épp a tökéletes ajándékot keresed csokoládéfüggő partnerednek vagy barátodnak, akkor jó híreink vannak: van 14 vicces, finom ajándékunk, amivel nagyon-nagyon boldoggá teheted őket! Lehet, hogy még veled is megosztják.

Jó ötlet lehet, ha ezekhez az ajándékokhoz fogkefét és fogkrémet is adsz!

Személyre szabott csokoládé általi halál

Az alábbi négy ajándék minden bizonnyal a "csokoládé általi halál" kategóriába tartozik. Az ember szinte azt gondolná, hogy ezek elfogyasztása után egy időre megszűnik a csokoládé utáni sóvárgás, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni. Választhatsz egy 15 csokoládéból álló készletet, vagy igazi kihívás elé állíthatod a megajándékozottat 60 finom csokoládéval. A mókás rész az, hogy nemcsak fantasztikus ízűek, hanem személyre szabhatóak is a választott fotóval. A nyomat teljesen ehető, és egy fehér csokoládé rétegre nyomtatva a legjobban kiemeli a fényképet. Nyami-nyami-nyami... a csokoládéfüggő az életedben el lesz ragadtatva!

Bonbon

Bonbon

Luxus bonbonok díszdobozban

Luxus bonbonok díszdobozban

Csokoládészív

Csokoládészív

Fénykép csokoládé

Fénykép csokoládé

A legfinomabb márkás csokoládé

Ha ajándékot keres valakinek, aki szereti a Milka, Tony's Chocolonely, Verkade vagy Toblerone csokoládét, akkor a legjobb helyen jár. Itt a YourSurprise-nál ezeket a márkás csokoládéajándékokat személyre szabhatja az Ön által kiválasztott fotóval, szöveggel és/vagy személyes üzenettel. Elég menő, nem igaz? Választhatsz ízletes szív alakúMilka csokoládék mogyorós-nugátos töltelékkel, vagy finomMilka tejcsokoládé virág alakú. ATony csokoládéja tejes vagy karamellás-tengeri sós változatban kapható, mindkettő nagyon finom. Mindannyian ismerjük a klasszikus, verhetetlen Toblerone ízét, és végül, de nem utolsósorban a holland Verkade csokoládét, amelynek gazdag, krémes íze ajándékcsomagban kapható, amely egy tábla tej- és egy tábla étcsokoládét tartalmaz.

Lepje meg őket személyes üzenettel és a csomagoláson szereplő nevükkel.

Oreo ajándékdoboz

Oreo ajándékdoboz

M&M's ajándékdoboz

M&M's ajándékdoboz

Ajándékdoboz - Édességek

Ajándékdoboz - Édességek

Ezt akarom, meg azt, meg azt, meg azt, meg azt, ó, és azt ott...

Az édesszájúaknak, akik nehezen tudnak választani, van egy ajándékdobozunk sok luxuscsokoládéval. Kapható 25, 36 és 49 csokoládéból álló készletben, mindegyik csokoládéban más-más töltelékkel. A hibiszkusz-narancsostól a hagyományos pralinéig, egy igazi csokoládéfüggő minden egyes csokoládét szeretni fog megkóstolni. Ezek a csokoládék alkoholt tartalmaznak, amire érdemes odafigyelni.

Tökéletes személyes jelleget adhatsz ennek az ajándéknak, ha a csomagoláson feltünteted az általad választott üzenetet, fényképet és/vagy nevet, így nem marad kétséges, hogy kinek szánod.

Nyalóka, nyalóka, ó, nyalóka nyalóka!

Bár rengeteg ajándékot kínálunk a világ csokoládéimádóinak, természetesen nem feledkeztünk meg azokról sem, akik másfajta édesszájúak. Chupa Chups nyalókatornyunk nem kevesebb, mint 200 nyalókát tartalmaz eper, cseresznye, alma, coca-cola, eper & krém és málna vanília ízekben. A torony tetején lévő virágot az Ön által választott fotóval, szöveggel és/vagy fényképpel lehet személyre szabni, így igazán egyedi ajándék lesz. Fantasztikus ajándék, amely sokáig eláll, és tökéletesen alkalmas arra, hogy megosszák (ha képesek rá!).

Celebrations mix

Celebrations mix

Chupa Chups torony

Chupa Chups torony

Blog

Blog