Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Semmi sem fontosabb, mint hogy egy gyönyörű babaszoba, aranyos kis ruhák, játékok várják az újszülöttet. Ha ajándékot szeretnél az újszülött szobájába, nézz körül blogunkban, és válassz a babakellékek és aranyos játékok közül.

Babatakaró a baba nevével

Az egyik legnépszerűbb ajándékunk a a puha babatakaró. A babatakaró puha gyapjúszövetből készül és személyre szabható. Kiválaszthatod a mintát és add hozzá a baba nevét és kész is. A szerkesztőben több minta közül választhatsz, a baba nemének megfelelően, mint a felhős, mackós vagy nyuszis takaró. Néhány egyszerű lépésben készítheted el az aranyos ajándékodat.

Egy másik lehetőség a számokkal ellátott babatakaró. A babatakaró 1-től 12-ig tartalmaz számokat, amin bejelölheted a hetek vagy hónapok számát ahogy a baba növekszik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időről időre cuki fotót készíts a babáról, amit megoszthatsz majd szeretteiddel. Az így hétről hétre és hónapról hónapra készült fotókat majd összegyűjtheted egy aranyos babaalbumba, amit majd egy különleges alkalommal ajándékozhatsz a nagyszülőknek és családodnak. Biztosan nagy lesz a meglepetés!

A babatakaró méretei 83 x 87 cm.

Baba párna

A puha baba párna nagyszerű ajándék a babaszobába. A párna méretei 40x40 cm. Testre szabhatod a párnát a baba nevével, születési adataival, cuki kis ábrák és minták közül választhatsz a szerkesztőben. Fényképet is hozzáadhatsz az újszülöttről. Nagyszülőknek és családtagoknak is nagyszerű ajándék a babapárna.

Fleece takaró

Fleece takaró

Hímzett babatakaró

Hímzett babatakaró

Párnák

Párnák

Hímzett babatakaró fodorral

Hímzett babatakaró fodorral

Baba plakát csillagjegyekkel vagy kezdőbetűvel

A Milestone®-nal együttműködve készítjük el a baba plakátot, ami a baba csillagjegyét vagy monogramját tartalmazza. A csillagjegyes változat mutatja csillagok állását a baba születésekor, a kezdőbetűs változat pedig egy aranyos illusztrációt tartalmaz. Hozzáadhatod a baba nevét, születési dátumát és egy aranyos idézetet a plakáthoz. A baba plakát kemény lemezből készül és fényes bevonattal van kivitelezve. A falra vagy más felületre is felfüggeszthető.

Aranyos baba plakett

Ez az aranyos baba plakett a falra vagy más felületre is felfüggeszthető. Válassz a sok aranyos formatervezési mintából és hozz létre egy olyan plakettet, amely illeszkedik a baba szobájának dekorációjához. A választott mintától függően hozzáadhatsz egy fotót, nevet és / vagy extra szöveget. A plakett tökéletes a babaszoba ajtajához, vagy elegáns születési értesítésként is a bejárati ajtón!

A baba nevével ellátott ablakmatrica

Az ablakmatricák különböző színben és méretben rendelhetők, és az egyik legnépszerűbb babaváró termékünk. Ha mindenki tudomására szeretnéd hozni, hogy a kisbaba megérkezett, az ablakmatrica nem maradhat el. A babaszoba falára is tökéletes. Sötétkék, világoskék, rózsaszín és világos szürke színekben rendelhető a baba nemének megfelelően. Csak a nevet kell hozzáadni és kiválasztani a megfelelő mintát, mint például egy oroszlán, szív, zsiráf vagy gólya. Szöveges minták is elérhetők, mint például ‘It’s a boy’ vagy ‘It’s a girl’.

Tipp: Ha a szülőket szeretnéd meglepni, mikor hazahozzák a kisbabát a kórházból, ragaszd fel az ablakmatricát a hazaérkezés előtt, így biztosan nagy lesz a meglepetés!

A matrica könnyen felvihető és eltávolítható.

Richie Nyuszi

Richie Nyuszi

Milestone® poszter monogrammal

Milestone® poszter monogrammal

Gyerek fotel

Gyerek fotel

Blog

Blog

Falmatrica a baba nevével

Díszítsd fel a babaszobát egy gyönyörű, a baba nevét tartalmazó falmatricával. a falmatricák a következő méretekben elérhetők: 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm és 60 x 60 cm. Ez azt jelenti, hogy a babaszobának vagy a helynek megfelelő méretben rendelheted meg a falmatricát, hogy jól látható legyen a baba neve és a minta. A baba nevéhez kiválaszthatod a betűtípust és számtalan minta áll rendelkezésre, mint például a csillagokat, rakétát, flamingót, koronát, mackót, szarvast, baglyot és rókát tartalmaz.

További aranyos baba ajándék

Ha ajándékot szeretnél az újszülöttnek vagy a szüleinek, esetleg a babaszobába szeretnél kiegészítőket, vess egy pillantást a 8 további aranyos ajándékokra, hogy megtaláld a megfelelőt.

Richie Nyuszi

Richie Nyuszi

Milestone® poszter monogrammal

Milestone® poszter monogrammal

Gyerek fotel

Gyerek fotel

Blog

Blog