Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha apukád igazi gasztronómus, nagyszerű ízléssel, és egy finom hideg sört vagy pohár bort szívesen fogyaszt, egy kis rágcsálnivalóval, nagy mosolyt csalhatsz az arcára konyhai ajándékainkkal. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb ajándékainkat gasztronóm apáknak. Szórakoztató tény: minden ajándékot személyre szabhatsz a választott fényképpel és / vagy szöveggel!

Sör ajándék készletek

A legtöbb férfi szereti a kellemesen hideg sört. A sör ajándék készletünkből széles választékot kínálunk. Válassz akár a holland, belga vagy nemzetközi sör ajándék készletből vagy német sör ajándék készletünk is nagyon népszerű. Olyan készleteket is kínálunk, amelyek tartalmaznak egy üveg sört és egy gravírozott söröspoharat. Ezek a készletek egy üveg Duvel, Westmalle, Westmalle Double vagy La Trappe sörrel rendelhetők.

Saját sörfőző készlet

A legtöbb férfi örülne, ha életében legalább egyszer saját sört főzhetne. Apának remek kihívás: sikerül-e ízletes sört készítenie? Minden készlet két gyönyörű gravírozott talpas söröspoharat tartalmaz, amelyekhez hozzáadhatod apa nevét. Válassz az IPA vagy a lager közül. Minden hozzávaló benne van a sörfőzéshez, így csak annyit kell tennie, hogy összekeveri a hozzávalókat és vár.

Sör ajándékcsomag

Sör ajándékcsomag

Söröskorsó

Söröskorsó

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

Bor italcsomag

Bor italcsomag

Bor ajándék készletek

Azoknak az apáknak, akik kedvelnek egy finom pohár bort a vacsorához, rengeteg kedves bor ajándék készletet kínálunk. Választhatsz egyet a boros ajándék készletekből, amelyek egy palack bort tartalmaznak, személyre szabott címkével, egy palack bort gravírozott poharakkal díszdobozban, ebben az esetben a doboz is személyre szabható vagy rendelhetsz egy dobozt több palack borral. Akár egy Merlot, egy Cabernet Sauvignon, a Sauvignon Blanc vagy a Chardonnay lesz a választás: nagyszerű, személyre szabott ajándékot készítünk belőle!

Bőrkötény

Az apa nevével gravírozott BBQ kötény csodálatos ajándék apák napjára. Nagyszerű benyomást fog tenni barátainak, amikor átjönnek a nyári grillezésre. A kötény kiváló minőségű cserzett teljesen bivalybőrből készül, fekete vagy barna színben kapható. A nyakpánt állítható, és az elején két praktikus zseb található néhány fogó, olló vagy a mobiltelefon számára. Különböző minták közül választhatsz, amelyekhez hozzáadhatod a választott nevet!

Bőr BBQ kesztyű

Ezek a bőr BBQ kesztyűk elmaradhatatlanok minden grillezésnél, főleg ha szeretjük a szabadtéri sütögetést. Személyre szabható a választott névvel, amelyet minden kesztyűbe gondosan belegravírozunk. Rugalmas velúrból készülnek, flanel béléssel. Ha apának egy teljes grillkészletet szeretnél ajándékozni, add neki egyszelre a grillkesztyűt és grillkötényt, biztosan örülni fog neki!

Fa tálaló- és vágódeszkák

Ha édesapád kedveli a jó sajtot vagy a fagylaltot, imádni fogja egy gravírozott fa tálaló tálca, amelyet vágódeszkaként is lehet használni. Különböző formákban, méretben és fafajtákban kaphatók, például tölgy vagy bükk. Minden fa vágódeszka névvel és/vagy szöveggel személyre szabható. Így lesz igazán eredeti az ajándék!

Környezetbarát BBQ kötény

Környezetbarát BBQ kötény

Bőr sütőkesztyű

Bőr sütőkesztyű

Fa vágódeszka

Fa vágódeszka

BBQ készlet bőrhuzatban

BBQ készlet bőrhuzatban

Gravírozott személyre szabott poharak

Apád élvezettel fogja inni a hideg sört, bort vagy szeszes italokat a saját gravírozott poharából. Különböző Apák Napi minta közül választhatsz, és mindegyikhez hozzá adhatod apa nevét. Kiváló minőségű lézergravírozási technológiával véssük a a mintákat az üveg felületébe. Az alábbiakban néhány kedvenc termékünk található, de nagy népszerüségnek örvend az üveg söröskorsót és a kerámia söröskorsó is.

Söröspohár

Söröspohár

Aperol Spritz üveg

Aperol Spritz üveg

Teapohár

Teapohár

Apák napi whiskys pohár

Apák napi whiskys pohár

Menő ajándékok Apáknak

Menő ajándékok Apáknak

Apa a legjobb

Apa a legjobb

Költségvetés-barát apák napi ajándékok

Költségvetés-barát apák napi ajándékok

Blog

Blog