Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

6x egyszerű apák napi ajándék kézművesség

Közeleg az apák napja, és itt az ideje, hogy meglepje a különleges apukát. Ahelyett, hogy a szokásos apák napi ajándékot választanád, miért ne húznád fel az ingujjadat, és készítenél valamit magadnak? Megosztunk veled hat inspiráló és egyszerű barkácsötletet egy felejthetetlen apák napjához!

Bizonyára kíváncsi vagy, mi mindent készíthetsz az apák napjára. Számtalan lehetőség van, de mi ezúttal egyszerűen fogjuk tartani, és kihagyjuk a bonyolult projekteket. A szép apák napi ajándék Elvégre az elkészítésük egyáltalán nem kell, hogy bonyolult legyen.

Mielőtt belekezdenél, gondold át apukád hobbiját, érdeklődési körét és kedvenc tevékenységeit. Szeret főzni, sportolni vagy kertészkedni? Akkor válasszon olyan kézműves projektet, amely megfelel az ő személyes preferenciáinak!

1. Díszítsen egy sportpólót

Apukád megállíthatatlan a focipályán, vagy mérhetetlenül szeret hegyi kerékpározni? Bármilyen sportot is űz szívesen, egy díszített sportpóló jó ötlet a megfelelő ajándékhoz.

Hogyan kell eljárni?

Először rendeljen egy sportpóló az apád méretében az ő nevével vagy egy másik szép szöveg. Mit szólnál az "Év sportoló apukája" vagy a "Legsportosabb apuka" címhez? Ezután győződjön meg róla, hogy vannak-e otthon textilfilcek. Aztán kezdődhet a kreatív ünnep! Tipp: ne kezdj el közvetlenül a pólóra rajzolni. A textilmarkerek soha nem fognak lejönni, és nem akarsz rendetlenséget csinálni. Gondold át alaposan, hogy mit szeretnél rajzolni. Az is segít, ha egyszer kipróbálod a rajzot papíron. Amikor már eleget gyakoroltál, rajzolj a pólóra. A papíron készült rajzodat a pólóra is rá tudod rajzolni, még egyszerűbb. Milyen boldog lesz a sportos apukád az új sportruhájában!

2. Pimp egy kulcstartó

Az apa, akit meg akarsz lepni, gyakran elveszíti a kulcsait? Vagy szeretnél neki egy praktikus ajándékot adni a legaranyosabb fotóddal? Akkor lásson munkához, hogy feldobjon egy apák napi fotó kulcstartó!

Hogyan kell eljárni?

Válassza ki a legaranyosabb fotót. Nyomtassa ezt a kulcstartóra apukádnak. Ha megvan a kulcs, kezdődhet a kézműveskedés. Feltéve, ha mindened megvan, amire szükséged van. Az, hogy hogyan díszíted a kulcstartót, teljesen rajtad múlik. Fűzhetsz vidám gyöngyöket egy madzagra, és rögzítheted a kulcstartó gyűrűjéhez. Rengetegféle gyöngy létezik, a műanyagtól kezdve a mindenféle formájú és színű gyöngyökön át a fa- és üveggyöngyökig. Vannak még betűkkel ellátott gyöngyök is, amelyekkel könnyedén ráerősítheted apád nevét a kulcstartóra. Kagylókat is készíthetsz például zsinórra. A lehetőségek tárháza végtelen egy egyedi kulcstartóhoz, kifejezetten a legédesebb apukának!

Kulcstartó

Kulcstartó

Apák napi ajándékok

Apák napi ajándékok

Apák napi sörösüveg

Apák napi sörösüveg

Sajttábla ajándék készlet

Sajttábla ajándék készlet

3. Díszítsen egy söröspoharat

Apukád szereti a jó sört a szabadidejében? Akkor a saját poharát nem hiányozhat az edényszekrényből.

Hogyan kell eljárni?

Gravíroztass egy söröspoharat a nevével vagy más vicces szöveggel, például "Super Daddy". Így egy igazán egyedi pohárral ajándékozhatod meg apukádat otthon. Hogy még különlegesebbé tegye, üvegjelzőkkel díszítheti a poharat. Ezekkel a filctollakkal azt rajzolhatsz a pohárra, amit csak akarsz, és akkor is a helyén marad, ha elmosod. Inspirációt keresel az alkotáshoz? Egy minta mindig jól működik. Gondolj például különböző színű pontokra. Vagy valami olyasmire, ami igazán illik apukádhoz, például talán egy labdákból álló mintára, vagy ha ő a kalapácsok barkácsolója.

4. Készítsen egy teljes sajttáblát

A fine dining és a burgundi étkezés az apukád kedvence? A sajttábla, amire a nevét vésték. akkor az egy olyan ajándék, amellyel biztosan eltalálod a megfelelő akkordot.

Hogyan kell eljárni?

Először is, rendeljen egy sajttáblát egy személyes szöveggel. Ezt szeretettel és gondossággal gravírozzuk a fába. Ezután Önön a sor. Elmész a helyi sajtboltba, és megveszed apád kedvenc sajtjait. Szintén finom hozzá a keksz, a dió, a füge és esetleg egy pohár bor vagy más ital, amit édesapád szeret. Összegyűjtötted az ideális csomagot? Akkor tegye az egészet a polcra, és csomagolja be átlátszó fóliába. Kösd össze, és már kész is vagy! Ez lesz az apák napi lakoma.

5. Adja meg a személyes csavart egy képkeretnek

A kedvenc közös fényképetek valószínűleg egy nagyon szép pillanatról készült, amelyre szívesen emlékeztek vissza. Keretezd be a fényképet, és add oda apukádnak ajándékba. De csak azután, hogy előtte te magad díszítetted fel a keretet.

Hogyan kell eljárni?

Kezdd azzal, hogy megkeresed a tökéletes közös fotót rólatok. Ha a fotó láttán azonnal mosolyogtok, akkor megtaláltátok, amit kerestetek. Rendelje meg a fényképet képkeretbe nyomtatva. Most színpadot adhatsz a benned élő művésznek. Tényleg bármilyen irányba mehetsz a képkeret díszítésével. Menj el egy kézművesboltba, és inspirálódj. Például mindenféle formájú és színű pálcikaköveket ragaszthatsz a keretre egy mintában. Vagy mit szólnál kis kagylókhoz vagy vidám gombokhoz? A fából készült díszállatok is jó ötletnek bizonyulnak. A mini pom-pomok pedig tulajdonképpen mindig szuperül mutatnak egy kézműves alkotáson is. Bármit is készítesz, apukád biztosan el lesz ragadtatva a kreatív pazarlásodtól és a szép képtől.

6. Esernyő kifejezetten apának

Nincs meghittebb, mint együtt sétálni az esőben apa esernyője alatt. Szóval adj apádnak egy saját esernyő egyedi tervezésű ajándék.

Hogyan kell eljárni?

Válasszon egy szép dizájnt az esernyőre, amelyet apukájának szeretne adni. Az esernyőre nyomtathatja a nevét vagy más, Ön által választott szöveget is. Ha már otthon van az esernyő, akkor te jössz. Mindössze szövetmarkerekre van szükséged. Szép ötlet, ha mintát rajzolsz az esernyőre. Ez akkor működik a legjobban, ha papírról rajzolod le. Akkor biztos lehetsz benne, hogy mindenhol ugyanolyan lesz. Az esőcseppeket, felhőket, csizmákat vagy virágokat ábrázoló minták vidáman és játékosan mutatnak az esernyőn. De ha valami mást szeretnél készíteni, az is jó. A te kézműves projekted nem szerepel itt? Nézd meg személyre szabott apák napi ajándékaink kínálatát, és biztosan találsz megfelelő ajándékot apukádnak, amit feldobhatsz! Kifejezetten az első apák napját ünneplő apukának keres ajándékot? Akkor nézze meg ajándékötletek az első apák napjára.

Poszter fénykép kerettel

Poszter fénykép kerettel

Esernyő

Esernyő

Első Apák Napja

Első Apák Napja

Blog

Blog