Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Nem feltétlenül kell nagy ajándék, amivel meglepheted apukádat. Néha csak egy őszinte, szívből jövő, szeretetteljes ajándékra van szükséged. Ez a jelkép lehet egy üdvözlőlap, amelytől különlegesnek érzi magát... Bár nyilván tudod, mennyire szereted az apádat, nehéz lehet szavakba önteni az érzéseidet, ezért szeretnénk adni néhány tippet, amelyek segíthetnek a lehető legjobb apák napi üdvözlőlap megírásában.

Válassza ki az apák napi kártyát

Először is ki kell választania a megfelelő kártyát az apja számára. Sokféleképpen teheted különlegessé a kártyádat, például egy vidám személyre szabással. Hozzáadhatsz egy fényképet, amelyet az apukáddal készítettél, vagy esetleg egy kollázst a legjobb pillanataitokból.

Fa kárty

Fa kárty

Apák napi fa kártya

Apák napi fa kártya

Képeslap videóüzenettel

Képeslap videóüzenettel

Vadvirágmag bombák díszdobozban

Vadvirágmag bombák díszdobozban

Mit kell írni az apák napi kártyára

Most, hogy elkészítette a gyönyörű üdvözlőlapot, itt az ideje, hogy megírja az üzenetet, amely pontosan tükrözi azt, amit mondani szeretne. Nem ért a szavakhoz? Mi segítünk! Csak kövesd tanácsainkat, és nyűgözd le apukádat:

  • Használjon dalszövegeket: Van olyan dal, amely pontosan azt mondja, amit ki szeretnél fejezni? Használd a kedvenc versszakodat, és írd rá a kártyára, vagy választhatod apukád kedvenc dalát, hogy különleges hangulatot adj neki.
  • Gondolja át, hogy mi teszi egyedivé a kötvényét: Az üzenetnek nem kell tökéletesnek lennie. Senki sem várja el, hogy költő legyél! Gondold végig, hogy mi mindenért a te apukád a legjobb a világon, és készíts egy listát, hogy ő is tudja!
  • Tegyen egy utazást az emlékek útján: Az apukáddal töltött pillanatokról rengeteg kedves emléked lesz. Gondoljon vissza a múlt egy pillanatára, egy közös viccre vagy egy vicces pillanatra, és idézze fel a kártyán az anekdotát.
  • Használjon egy költő versét: Ha apukád szeret olvasni, örülni fog, hogy az egyik kedvenc versét vagy kedvenc könyvének egy sorát használtad fel a kártyádon! Ne felejts el valami személyeset is hozzátenni.

Még mindig nem tudja, mit vagy hogyan írjon? Ne aggódj túlságosan, ne feledd, hogy apukád már tudja, mennyire szereted őt!

Menő ajándékok Apáknak

Menő ajándékok Apáknak

Apák napi ajándékok gasztronómiai apukáknak

Apák napi ajándékok gasztronómiai apukáknak

Blog

Blog