Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

blauwe baby cadeaus

6 gyönyörű kék baba ajándék

A szivárvány összes színét megtalálod a személyre szabott ajándékaink között, de lehet, hogy csak egy adott színt keresel? Itt megtalálod! Ebben a blogban a kék színre fogunk összpontosítani, 7 személyre szabott kék színű ajándékötlet babák számára.

blauwe romper lange mouwen

Tipp #1: Személyre szabott kék kezeslábas

Egy édes kis üzenettel nyomtatott rugdalózó nagyon jó módja annak, hogy boldog hírt közölj szeretteiddel vagy ​​tökéletes ajándék babalátogatáshoz! Ha a kicsi a hidegebb évszakban érkezik, akkor a hosszú ujjú kezeslábast ajánljuk.

Személyreszabott hosszú újjú kezeslábas >>
baby deken mijlpalen

Tipp #2: Személyre szóló kék babatakaró

A csecsemők olyan gyorsan nőnek, hogy szinte lehetetlen nyomonkövetni a fejlődésüket, néhány hónap alatt teljesen másként néznek ki. Lepje meg a szülőket ezzel a személyre szabott babatakaróval, hogy hónapról hónapra nyomon követhessék gyerekük növekedését és változásait. A takarót személyre szabható a baba nevével és / vagy fényképével, így valóban személyes ajándék lesz.

Tervezz személyre szabott babatakarót >>
blauw slabbetje

Tipp #3: Személyre szabott kék előke

Mindig aranyos, ha találsz az alkalomhoz illő ajándékokat! Az édes babasapka és rugdalózó mellett személyre szabott előkéinket is nagy szeretettel ajánljuk. A kék színű is nagyon divatos! Az előke 50 különböző mintával személyre szabható. Az általad kiválasztott szöveggel vagy fotóval, vagy szivárványos, szíves vagy szöveg buborékokat tartalmazó mintatervek egyikével biztosan mutatós lesz az ajándékod.

Személyre szabott előke >>

blauwe geboortestickers raam

Tipp #4: Személyre szabott kék ablakmatrica

Ha szeretnéd az egész környékkel tudatni, hogy a kicsi megszületett, keress egy személyre szabott ablak matricát, amelyen szerepel az újszülött neve és / vagy szöveg. 2 kék minta közül választhatsz: világoskék és sötétkék. Melyik tetszik jobban? Hozzáadhatsz nevet, születési dátumot vagy egy szórakoztató rajzot, például egy csillagot!

Személyre szabott ablak matrica >>
kinderkoffer

Tipp #5: Személyre szabott játékbőrönd

Ha a baba szobája például űrhajós témájú dekorációval rendelkezik, ez a személyre szabott játékbőrönd, amely a kék és a bolygókat ábrázolja, tökéletes kiegészítő! Nem csak menő ajándéknak tűnik, hanem a játékhoz is tökéletes, amikor a kicsi kissé idősebb lesz.


Tervezz személyre szabott gyerek bőröndöt >>

blauw baby muts

Tipp #6: Személyre szabott kék babasapka

A babasapkák nem csak a hidegebb napokra kiválóak, hanem nagyszerű emléktárgyak is, ugyanakkor segíthetnek a kicsik melegen tartásában, ami a korai időszakaszban nagyon fontos. Kombináld a kényelmet a stílussal és válassz egy személyre szabott baba sapkát, amely a pici nevét és egy édes kis dizájnt tartalmaz. A kétféle kék színárnyalat és számos minta közül választhatsz. Legyen a felhős, elefántos, bálnás vagy rakétás a befutó?

Szabj személyre egy babasapkát >>

Melyik kék baba ajándékot választod?Blogunk rengeteg inspiráló terméket tartalmaz, tele szórakoztató ötletekkel! Olvastad már az egyedi terhességi bejelentési ötletekkel teli blogunkat, vagy a babalátogatás blogját?