Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha úgy gondoljuk, hogy a karácsony az adakozás és az öröm terjesztésének ideje a család minden tagja számára, akkor nincs okunk arra, hogy mancsos barátainkat kizárjuk az ünneplésből. Elvégre a kutyák is a család részei. Társaságot, feltétel nélküli szeretetet nyújtanak, és végtelen öröm forrása. Idén karácsonykor kényeztessük kutyatársainkat különlegesen, személyre szabott ajándékok értük, vagy ünnepeljük őket! Idén tedd olyan különlegessé kutyád karácsonyát, amilyenné ők teszik az egész évedet.

Tehát, akár rosszul, akár jól viselkedtek, kényeztesse őket egy kis extra szeretettel és ragaszkodással a kutyákat ünneplő, személyre szabott karácsonyi ajándékok közül a legjobbakkal.

Népszerű személyre szabott karácsonyi ajándékok kutyáknak

Mint odaadó családtagok, kutyáink is megérdemlik, hogy az ünnepi időszakban ugyanúgy elkényeztessük őket, mint mi magunk. Fedezzünk fel néhány csúcsminőségű, személyre szabott karácsonyi ajándékot kutyáknak: kedves, személyre szabott kutyaágyainkat és étel-ital tálkáinkat.

Kutya ágy

Kutya ágy

Kutyatál

Kutyatál

Órák

Órák

Kisállat kiegészítők

Kisállat kiegészítők

Személyre szabott kutya ágyak

Kutyája egy kényelmes, meghitt alvóhelyről álmodik? Ha igen,személyre szabott kutyaágyak lehet, hogy ez lesz a megoldás.

Ha valaha is volt olyan karácsonyi ajándék, amelyet kutyája igazán értékelne, akkor az a személyre szabott kutyaágyunk kényelme és luxusa. Van-e valami vonzóbb, mint egy meghitt zug, ahová bebújhat egy vidám és szórakozással teli nap után? Szerintünk nem!

A kutyaágyak fekete és taupe színben kaphatók; szép, semleges színek, amelyek bármilyen belső stílushoz illeszkednek. Két különböző méretben kapható, így a szőrgombóc garantáltan kényelmes helyet kap a szundikáláshoz. Az M méret 55 x 75 x 14 cm-es, és kisebb kutyák számára alkalmas. Az L méret méretei 70 x 110 x 14 cm, így a nagyobb kutyák számára tökéletes méret.

Ami ezeket a kutyaágyakat egyedivé teszi, az a saját személyre szabás lehetősége. Hogyan, kérdezi?

  1. Add hozzá a kutya nevét, így nem lesz kérdés, hogy ki a hangulatos hely.
  2. Adja hozzá kedvenc fényképét vagy fényképeit a barátságos szőrgombócról vagy szőrgombócokról; különösen szórakoztató, ha a kutyák szeretik megosztani az ágyukat.
  3. Adjon hozzá egyet a vicces mintáink közül, például mancsnyomokat, szíveket, kutyacsontokat vagy csillagokat.

Ez nem csak a külsőségekről szól. Figyelmet fordítottunk a tartósságra és a higiéniára is. A masszív, vízálló nejlonból készült kutyaágyakat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a vidám ugrálásoknak és a játékos hempergésnek. És amikor eljön az ideje egy kis tisztálkodásnak (mindannyian tudjuk, hogy szeretnek a legbüdösebb dolgokban hemperegni), a huzat könnyen levehető és tisztítható. Így biztos lehet benne, hogy az ágy olyan friss marad, mint egy százszorszép, az Ön és imádnivaló kedvence számára.

Ha szeretnél egy lépéssel tovább menni, és igazán kényeztetni őket, miért ne adhatnál hozzá egy személyre szabott takaró és személyre szabott párna a szőrös barátodnak? Képzelje el őket kényelmesen, otthonosan és melegen!

Ne feledje, hogy kutyája a család szeretett tagja. És semmi sem sugallja jobban, hogy "hozzád tartozik", mint egy saját, személyre szabott hely. A Yoursurprise kutyaágy egy olyan ajándék, amely folyamatosan ad, kényelmet, stílust és édes álmokat ígér.

Személyre szabott kutyaeledel/ital tálak

Az evés és ivás még sosem volt ilyen stílusos! Személyre szabott kutyaeledel- és italtálak nagyszerű módja lehet annak, hogy megmutassa kutyájának, mennyire különleges. El tudod képzelni, ahogy a farkukat csóválják az örömtől (különösen, ha megtöltik a kedvenc ételükkel)?

Kutyatálkáink fekete és fehér színben, 3 különböző méretben kaphatók: 160 ml, 350 ml és 700 ml. Ez azt jelenti, hogy mindenféle szőrös barátnak van tökéletes mérete. Minden tál egy rozsdamentes acél tálból áll, amely egy melaminból készült tartóban található, és csúszásmentes réteggel van ellátva, amely megakadályozza a kiömlést. A rozsdamentes acél tál a könnyű tisztítás érdekében mosogatógépben mosható, a melamin tál pedig egy nedves ruhával pillanatok alatt letörölhető.

Minden kutyatál személyre szabható az Ön által választott névvel vagy szöveggel, összesen legfeljebb 30 karakterrel, valamint egy szórakoztató dizájnnal, mint például szívek, csillagok, mancsnyomok, kutyacsontok és így tovább.

Személyre szabott karácsonyi harisnya háziállatának

Nincs is jobb, mint személyre szabott karácsonyi harisnyát készíteni szeretett háziállata számára, hogy valóban bevonja őket az ünnepi szórakozásba, és tökéletes befejezést adjon a karácsonyi dekorációnak. Képzeljen el egy gyönyörűen kidolgozott harisnyát, amelyet a család többi tagjának harisnyája mellé akaszt, de a szőrgombóc nevével!

Képzeld el, ahogy a farkukat csóválva felfedezik a karácsonyi harisnyát, ami csordultig van finomságokkal, nyikorgó játékokkal, labdákkal és mindennel, amit szeretnek, csak nekik! Kedvence nem csak a finomságokat fogja értékelni, de érezni fogja a szeretetet és a befogadást is, ami erősíti a közös köteléket. Egyszerűen adja hozzá kedvence nevét a zsákvászon karácsonyi harisnya vagy szövet karácsonyi harisnya hogy pillanatok alatt elkészíthesse a sajátját.

Végső soron minden arról szól, hogyan csomagoljuk be a család négylábú tagjai iránti szeretetünket. Minden ünnepi ajándék az ember és a kutya közötti különleges kötelék megerősítését szolgálja. Az idei ünnepi szezonban tehát miért ne adhatnánk egy extra különleges, személyes vonást a hűséges társunknak szánt karácsonyi ajándékhoz?

Karácsonyi zoklni

Karácsonyi zoklni

Karácsonyi harisnya

Karácsonyi harisnya

Naptárak

Naptárak

Bögrék

Bögrék

A szeretet ünnepe: Személyre szabott ajándékötletek kutyatulajdonosoknak

A személyre szabás szépsége a sokoldalúságában rejlik. A fénykép(ek), név(ek) és/vagy személyes üzenet beépítésével tökéletes ajándékot készíthet a család minden tagja számára. Mindannyian tudjuk, hogy a háziállataink iránti szeretetünk nem ismer határokat, ezért ha olyan szeretteinknek keresünk egy nagyszerű ajándékot, akik nem tudnak betelni a háziállataikkal, miért ne készítenénk egy személyre szabott karácsonyi ajándékot a fényképükkel és/vagy nevükkel? A mosoly garantált!

Néhány kedvencünk:

  • Személyre szabott hógömb keret: A személyre szabott hógömb keret egy kellemes ajándék, amely egy kis téli csodavilágot varázsol bármelyik otthonba.
  • Személyre szabott fotónaptár: A szeretett háziállat vagy háziállatok! Funkcionális ajándék, amely lehetővé teszi, hogy mindenki egész évben élvezhesse kedvenc szőrgombócának (szőrgombócainak) vidám képeit.
  • Személyre szabott fényképes kulcstartó: Vigye magával kedvence édes taknyát, bárhová is megy!
  • Személyre szabott karácsonyi gömbök: A legkedvesebb, legviccesebb fotókkal díszített gömbökkel díszítse a termeket hűséges társairól.
  • Személyre szabott fényképes bögre: Kezdje a napját a kedvenc fotójával a cukorfalatjáról. Egy édes emlékeztető minden alkalommal, amikor egy csésze kávét iszol.

Menj előre, és adj egy extra adag örömet a kutyád karácsonyához ezekkel a személyre szabott ajándékokkal. Végül is minden arról szól, hogy megünnepeljük azokat, akiket szeretünk, legyenek azok emberek vagy állatok.

Kulcstartó

Kulcstartó

Hógömb

Hógömb

Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Blog

Blog