Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Nem kell a naptáradat lapozgatnod vagy a fejedet vakargatnod, hogy vajon a hét melyik napjára esik a karácsony 2024-ban. Mi mindent tudunk! Íme egy gyors áttekintés:

A szenteste december 24-én, kedden van. Karácsony napja december 25-én, szerdán van. A karácsonyi ünnep december 26-án, csütörtökön van.

Nos, miért jó hír ez, kérdezi? Nos, nézzük meg:

  • Hosszú hétvége: Mivel a szenteste keddre esik, az ünnepek megkezdéséhez hosszú hétvége áll rendelkezésre. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy becsomagolja az utolsó pillanatban kapott ajándékokat, vagy egyszerűen csak pihenjen a nagy nap előtt.
  • Extra szabadnap: sokunk számára a karácsony szerdája egy extra szabadnapot jelent, így élvezhetjük az ünnepi időszakot, és minőségi időt tölthetünk szeretteinkkel anélkül, hogy a munka miatt aggódnánk.
  • Terjessze az ünneplést: A Boxing Day csütörtökre esik, így szétoszthatja az ünneplést, és a legtöbbet hozhatja ki ebből az örömteli időszakból. Több idő jut a családra, a barátokra és persze a maradékra!

Szóval, itt van. Nemcsak azt tudod, hogy mikor kell bejelölnöd a naptáradba 2024 karácsonyát, hanem van néhány jó okod is, hogy örülj neki!

Hogyan számolhatok vissza karácsonyig?

Nos, ünnepi barátom, a legjobb módja a karácsonyi visszaszámlálásnak egy személyre szabott adventi naptár! Képzeld el a következőt: minden reggel lesétálsz a lépcsőn, és egy adventi naptárat találsz, amelyen a neved, vagy még jobb esetben a kedvenc fényképed szerepel. Kinyitsz egy kis ajtót, és előbukkan egy darab csokoládé, szájban olvadó finomság a legkülönfélébb csokoládémárkákból. Válassz a Milka, a Toblerone vagy a Kinder Happy Moments csokoládék közül. Nemcsak tökéletes ünnepi ízük van, de olyan érzés, mintha a karácsonyi várakozás is csak rólad szólna!

És ez nem csak neked szól! A személyre szabott adventi naptárak szórakoztató hagyományt jelentenek minden szeretted számára. Képzeld el a nagyszüleid arcát, amint felragyognak, amikor megtalálják a saját nevüket egy aranyos, karácsonyi naptáron, vagy a párod örömteli meglepetését, amikor meglát egy imádnivaló fotót kettőtökről. És ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem! El tudod képzelni az örömöt a kicsik arcán, ahogy minden reggel kiugranak az ágyból, és alig várják, hogy lássák, milyen csokoládés meglepetés várja őket? Vagy az unokahúgaid és unokaöcséid kacagását, ahogy minden nap egy új, ízletes finomságot fedeznek fel karácsony előtt? Olyan ez, mint egy mini karácsonyi reggel decemberben minden nap! De ne csak a családnál álljon meg. A barátok, a kollégák, sőt még a postás is értékelhet egy kis ünnepi hangulatot! Ki ne szeretné a napját egy finom csokoládéval kezdeni egy átgondolt, személyre szabott adventi naptár jóvoltából? Nagyszerű módja az ünnepi hangulat terjesztésének, és egy kis örömet szerezhet mindenkinek, aki szerepel a karácsonyi listáján. Igyunk tehát egy finomabb, személyesebb és izgalmas visszaszámlálásra 2024 karácsonyáig!.

Mikor született a karácsony, és hogyan vált a világ legünnepeltebb ünnepévé?

Nos, akkor tegyünk egy kis utazást az emlékek útján, rendben? Az ünnep, amelyet mindannyian karácsony néven ismerünk és szeretünk, több ezer éves vallási és nem vallási hagyományokra egyaránt visszavezethető. A "karácsony" elnevezés a régi angol "Cristes Maesse" kifejezésből származik, amely "Krisztus miséjét" jelenti, és Jézus Krisztus születésének ünneplését jelenti a keresztény közösségek számára. Érdemes azonban azt is megjegyezni, hogy számos olyan hagyomány, amelyet a karácsonyhoz kötünk, például a fadíszítés és a lakoma, az ősi pogány ünnepekből, például a római Saturnaliából és a germán Yule-ból ered. Ezek a téli napforduló környékén tartott ünnepek a betakarítási időszak végét és a hosszabb nappalok eljövetelét jelezték, és vidámsággal, ajándékozással és sok jó étellel teltek. Több száz év alatt ezek a hagyományok fokozatosan fonódtak össze, és így alakult ki a ma ismert karácsony. Ez az ünnep békében, örömben és szeretetben egyesít bennünket, függetlenül a hitünktől és a származásunktól. Míg egyesek vallási ünnepként ünneplik a karácsonyt, mások kulturális eseményként tekintenek rá, és sokan - talán Ön is - mindkettő keverékének tekintik. Nincs helyes vagy helytelen módja a karácsony megünneplésének, feltéve, hogy örömet okoz!

De ne feledkezzünk meg a karácsony legfontosabb részéről sem - a szeretteinkkel való együttlétről, legyen szó családról, választott családról vagy barátokról. Akár ajándékot cserélünk, akár ünnepi vacsorát fogyasztunk, vagy egyszerűen csak a fa körül ülünk és beszélgetünk, az együttlétnek ezek az értékes pillanatai azok, amelyek igazán megtestesítik a karácsony szellemét. Nem számít tehát, hogy miben hisz, vagy hogyan ünnepel, ne feledje, hogy a 2024-as karácsony szíve, mint minden korábbi karácsonyé, a szeretetben, az örömben és egy nagy adag jóakaratban rejlik. Készüljön fel tehát arra, hogy csodálatos emlékeket szerezzen, és ne feledje, hogy megrendelje a személyre szabott karácsonyi ajándékok 2024-ra!

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Csokik és cukorkák

Csokik és cukorkák

Karácsonyfa dísz

Karácsonyfa dísz

Bögrék

Bögrék

Mikor tegyem az ajándékokat a karácsonyfa alá?

Nos, ez egy remek kérdés! A válasz pedig az, hogy ez teljesen Öntől függ, és hogy mi felel meg a legjobban a családjának vagy a helyzetének. De íme néhány népszerű lehetőség!

Egyesek számára a karácsonyfa egyfajta adventi naptárrá válik, amely alatt minden nap felbukkan egy ajándék, miközben visszaszámlálunk a nagy napig. Olyan ez, mint egy karácsonyi csoda minden reggel! Vagy választhatjuk az "egyszerre mindent" megközelítést is. Amint a fenyőfa feláll és csillog, BAM, ajándékok tömkelege! Azonnal karácsonyi csodavilág lesz.

Aztán ott van a lépcsőzetes módszer. Néhány ajándék egész decemberben csöpög, majd néhány különleges ajándék karácsony estéjén jelenik meg, miután a gyerekek már jól betakaróznak, és cukros szilváról álmodoznak. Ez egy kedves módja annak, hogy a Télapó varázsát életben tartsuk.

És ha már a varázslatnál tartunk, ne feledje, hogy a négylábú családtagjait csábító ajándékokat ne érje el. Senki sem szeretné, ha Fido már azelőtt megrágcsálta volna az új papucsát, hogy egyáltalán meglátta volna!

Mikor van szenteste?

Karácsony este, a karácsony napja előtti nap, mindig december 24-én van. Ez 2024-ban azt jelenti, ihogy keddre esik, így egy hosszú ünnepi hétvégére számíthatunk. Semmi sem hasonlítható ahhoz az izgatott várakozáshoz, ami karácsony este betölti a levegőt, gyakorlatilag elektromos!

Hogyan tudod a legtöbbet kihozni ebből a varázslatos napból? Nos, először is, ez a legjobb alkalom arra, hogy kiosszon néhány finomságot a Télapónakés a rénszarvasainak..

Talán a gyerekeket is bevonhatod, hogy hagyjanak egy pohár tejet, néhány finom kekszet (reméljük, a Mikulás nem diétázik!), és talán egy-két répát a hűséges rénszarvasának. Ez egy olyan hagyomány, amely egy cseppnyi bájt kölcsönöz az ünnepségnek. És ez egy okos módja annak is, hogy a kicsiket korán lefekvésre ösztönözzük!

Ne feledje, a gyerekeknek gyorsan el kell aludniuk, mielőtt a Télapó megjelenik. Hiszen köztudott, hogy a Mikulás csak akkor látogat el hozzátok, amikor mindenki szundikál. Szóval, készítsd elő az esti meséket, és takargasd be őket, aztán itt az ideje, hogy a felnőttek nyugodtan élvezhessék egy-két darált pitét. Á, a szenteste örömei!

Mikor kezdjem el ünnepelni a karácsonyt?

Nocsak, ez a kérdés vitára késztet! Mikor vegyük elő a flittereket és a darált pitéket, és kezdjük el terjeszteni az ünnepi hangulatot? Nos, ez mind személyes preferencián múlik. Néhányan, a karácsonyi szuperrajongók, talán már akkor elkezdik az ünneplést, amikor az utolsó tűzijáték is felcsendül a Máglya éjszakáján (november 5-én, a beavatatlanok számára). Ők azok, akik a lehető leghamarabb felállítják és felragyogtatják a karácsonyfát. Egyszerűen nem tudnak betelni az ünnepi hangulattal! Aztán ott vannak a hagyománytisztelők, akik inkább várnak 12 nappal karácsony előttaz ünneplés megkezdésével. Ezek a népek gyakran december 13-án kezdik a karácsonyi ünnepségeket, követve a karácsony 12 napjának keresztény hagyományát. Minden a várakozásról szól, a nagy napra való lassú és izgalmas felkészülésről. Természetesen létezik a pragmatikus megközelítés is. Ha te is azok közé a csodálatos emberek közé tartozol, akik egyszerűen csak szeretik a legtöbbet kihozni a karácsony előtti időszakból, akkor rengeteg szórakoztató tevékenységet találsz.

Most, beszéljünk néhány jolly good activities, amit a nagy nap előtt tehetsz.

Először is, ki tudna ellenállni a süteménysütés ősi hagyományának? Akár mesterpék vagy, akár először kezeled a tésztát, ez a tevékenység azt ígéri, hogy mennyei illattal tölti meg az otthonodat, és a gyomrodat finomságokkal. Nem rajong a sütikért? Semmi gond! A mézeskalács házikók csodálatos alternatívát jelentenek, ráadásul imádnivaló dekorációként is szolgálnak.

  • Következő napirendi pont: Karácsonyi filmek! Nincs is jobb, mint egy kényelmes, otthonos gyapjú takaró alá bújni, amelyen az Ön által választott minta szerepel,személyre szabott karácsonyi bögre egy forró csokoládéval a kezedben, és veszítsd el magad egy karácsonyi klasszikusban. Az "Egyedül otthon"-tól a "Valójában szerelem"-ig mindenki talál magának megfelelő ünnepi filmet. És ne felejtsen el elkortyolni egy pohár forralt bort, hogy még melegebbé és ünnepibbé tegye a hangulatot.
  • Ha Ön az ételekért rajongó típus, a karácsonyi menü összeállítása abszolút élvezetes lehet. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy kreatív legyen az ünnepi receptekkel, vagy csak ragaszkodjon a klasszikusokhoz. Bármi is legyen az, ami a csónakodban úszik, tényleg.
  • Karácsonyi piacok? Igen, kérem! A csillogó fények, a sült gesztenye illata és az általános hangulat elég ahhoz, hogy bárki szíve háromszorosára nőjön. És végül, de nem utolsósorban, miért ne tölthetnénk el egy vidám délutánt karácsonyi üdvözlőlapok készítésével a gyerekekkel? Nemcsak szórakoztatja őket, hanem lehetőséget ad nekik arra is, hogy személyes hangvételűvé tegyék az ünnepi üdvözleteket. Töltsd fel rajzaikat online szerkesztőnkbe, és készítsd el 2024-as egyedi karácsonyi üdvözlőlapjaidat pillanatok alatt!
Polár takarók

Polár takarók

Képeslap

Képeslap

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

Borok

Borok

Mikor csomagoljam ki és adjam át a karácsonyi ajándékokat?

Á, az egymillió fontos kérdés! Mikor a tökéletes pillanat, hogy kicsomagoljuk a csábító karácsonyi ajándékokat? Nos, akár hiszed, akár nem, erre nincs szabály. Minden azon múlik, hogy mi a megfelelő az Ön és az Ön számára. Vannak, akik nem tudnak ellenállni a kísértésnek, és már karácsony este belevetik magukat az ajándékozásba, ami egy örömteli karácsony előtti ünnepséggé válik. Hiszen mi lehet varázslatosabb, mint nézni, ahogy szeretteink arca karácsonyfaként ragyog, amikor a tündérfények lágy fényében kicsomagolják ajándékaikat?

Most, karácsony reggelén sokak számára az ajándékok kicsomagolása kerül a középpontba. Ez egy régi hagyomány, nem igaz? Hajnalban ébredni - kinek van szüksége pihenésre, amikor az ajándékok várnak arra, hogy felfedezzük őket? Van valami igazán szívmelengető abban, amikor pizsamában, egy bögre gőzölgő kakaóval a kezünkben összegyűlünk a fa körül, és osztozunk az ajándékozás és az ajándékozás izgalmában.

És vannak olyanok, akik úgy döntenek, hogy az ajándékozás örömét a nap folyamán szétosztják. Lehet, hogy reggel tartanak egy "fő eseményt", majd a nap folyamán kisebb, meghittebb ajándékcseréket tartanak, amikor találkoznak a barátokkal vagy családtagokkal. Olyan, mintha több karácsony lenne egy nap alatt! Ráadásul az ajándékozás elosztása azt jelenti, hogy tényleg tudsz időt szánni arra, hogy értékeld az egyes ajándékokat és a rájuk fordított gondolatokat.

Ami a kicsomagolás "hogyanját" illeti, itt is elmondható, hogy nincs egy mindenre egységes megközelítés. Egyes családok inkább felváltva csomagolják ki az ajándékokat, így mindenki a reflektorfényben sütkérezhet, miközben kicsomagolja az ajándékokat. Mások inkább a szabad játék mellett döntenek, a papírtépkedés és a repülő masnik forgószele. És őszintén szólva, mindkettő mesés a maga módján.

Szóval, akár karácsony este nyitod meg, akár hajnalban csomagolod ki, akár egész nap ajándékozol, ne feledd, hogy a az adakozás szelleme az, ami igazán számít. És hé, miért ne emelné az ajándékozás örömét azzal, hogy személyre szabott karácsonyi ajándékokat rendel 2024-ra? Higgye el, semmi sem mondja jobban, hogy "törődöm", mint egy személyre szabott, átgondolt ajándék.

Mikor tegyem ki a karácsonyi díszeket?

A pillanat, amikor a termeket magyalágakkal (és flitterrel, gömbökkel és minden mással) díszítjük fel, nagyon különböző lehet. Vannak, akik a "minél korábban, annál jobb" filozófiában hisznek. Számukra a karácsonyi díszek közvetlenül azután kerülnek fel, hogy az utolsó halloweeni tököt is kidobták. Ők azok, akik már november elsejétől készen állnak a csilingelésre, és mi azt mondjuk, hogy sok sikert nekik! Végül is, ha a karácsonyi dekoráció boldoggá tesz, miért ne élvezhetnénk azt minél tovább?

Aztán ott vannak a 'tradicionalisták', akik esetleg várni az advent kezdetéig, amely a karácsony előtti negyedik vasárnapon kezdődik. Idén Az advent december 3-án kezdődik, így ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy elkezdjük ünnepi hangulatban feldíszíteni otthonunkat..

És ne feledkezzünk meg a '12 nap karácsony előtt' stábja. Ezek az emberek ragaszkodnak ahhoz az ősi hagyományhoz, hogy 12 nappal karácsony előtt, azaz december 13-án felrakják a karácsonyi díszeket. Díszítéseik a keresztény hagyományt követve gyakran egészen január 6-ig, Epifániáig, azaz január 6-ig fennmaradnak.

Akár korán indulsz, akár az utolsó pillanatban dekorálsz, a legfontosabb, hogy élvezd a folyamatot. A karácsonyi dekoráció felhelyezése ugyanis többről szól, mint arról, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon otthonába. Hanem a várakozás öröméről, a családi hagyományokról és a vele járó meleg, bársonyos érzésekről. Szóval, tekerje fel a karácsonyi zenéket, vegye elő a darált pitét, és tartson egy vidám kis dekorációs ülést!

Most pedig beszéljünk a show sztárjáról, a Karácsonyi dekorációk! Úgy értem, igazi karácsony-e a csillogó, csillogó, örömöt árasztó dekorációkkal teli ház nélkül? Szerintem nem. Hol is kezdjem? Természetesen a karácsonyi gömbökkel! Ezek a csillogó örömgömbök minden karácsonyfán kötelező darabok. A tiédet személyre szabhatod a saját dizájnoddal, így a tökéletes ünnepi megjelenés megteremtéséhez kombinálhatod és összeillesztheted őket. Idén valami másra vágyik? Mit szólna néhány gravírozott fadíszhez? Nemcsak rusztikus hatást keltenek, hanem nevekkel vagy üzenetekkel is személyre szabhatók, így tökéletes emléktárgyak lesznek.

Aztán ott vannak a gyertyák. Semmi sem teremt olyan meghitt, ünnepi hangulatot, mint a gyertyafény lágy fénye. Akár fényképekkel, akár egy szép üzenettel, a gyertyákkal biztosan karácsonyi hangulatot varázsolhatsz otthonodba. És ne feledkezzen meg az illatosított gyertyákról sem, mint például a csodás jázmin & sampon; vanília illatú gyertyák, ezek az érzékek ünnepe!

De ez nem csak a fa feldíszítéséről és a gyertyagyújtásról szól. Nem, nem, nem! A karácsonyi asztal is megérdemel egy kis szeretetet. Kezdje néhány gravírozott pohárral, hogy még elegánsabb legyen. Egy személyre szabott borhűtővel pedig tökéletesen lehűtheti a karácsonyi italokat. Mit szólna egy személyre szabott fényképes terítékhez, amely egy csipetnyi vidámságot és nosztalgiát ad hozzá? És ne feledkezzünk meg a személyre szabott szalvétákról sem. Nemcsak praktikusak, de egyúttal elragadóan személyes jelleget is kölcsönöznek a karácsonyi asztalnak.

Miért érdemes már most elkezdeni a 2024-as karácsonyi ünnepségek tervezését?

Miért kellene most elkezdenünk tervezni 2024 karácsonyát? Nos, ki ne szeretne előrébb járni? Képzeld el a következőt: 2024 decembere van, és miközben a világ többi része őrjöng, te forralt bort szürcsölsz, felhúzott lábakkal, önelégülten, mint egy bogár a szőnyegen, mert már mindent elrendeztél. Álomszerűen hangzik, nem igaz? A korai tervezés kevesebb stresszt, nagyobb választékot és azt a luxust jelenti, hogy van idő megtalálni a tökéletes, személyre szabott ajándékokat.

Terjessze el a költségeket

De nem csak az ajándékok profitálnak a korai kezdésből - a zsebed is hálás lesz! Ha a karácsonyi költségeket hosszabb időszakra osztja szét, elkerülheti a rettegett januári bluest, amikor megérkezik a hitelkártyaszámla. Ahelyett, hogy novemberben és decemberben mindent megvásárolna, az év során a leárazások vagy a kedvezményes időszakok alatt is beszerezhet néhány apróságot. És ne feledje, a korai tervezéssel arra is van ideje, hogy elkészítse a részletes költségvetést, így nyomon követheti a kiadásait. Na ezt nevezem én okos vásárlásnak!

Díszítse a termeket stílusosan

Oh, és Ne feledkezzünk meg a dekorációról! Az előre tervezés azt jelenti, hogy az év folyamán gyönyörű dekorációk gyűjteményét halmozhatod fel. Nem kell többé megelégednie azzal, ami decemberben a polcon marad. Ehelyett állítson össze egy olyan gyűjteményt, amely képviseli családja stílusát, és örömet hoz otthonába. A tökéletes fadíszektől a legünnepélyesebb koszorúkig a korai tervezés biztosítja, hogy otthona 2024-ban is karácsonyi csodavilág legyen.

Legyen kreatív karácsonyra

És mi van azokkal a klassz dolgokkal, amiket mindig is szerettél volna csinálni, de sosem volt rá időd? Talán egy karácsonyi családi portré, összehangolt öltözékekkel? Nos, ha már most elkezdi a karácsonyi tervezést, akkor bőven lesz ideje megszervezni és végrehajtani ezeket a csodálatos terveket az utolsó pillanatban kialakuló káosz nélkül. És mindannyian tudjuk, hogy a karácsony sokkal varázslatosabb, ha személyre szabott részletekkel van tele, nem igaz?

Tegye szórakoztatóvá az ételkészítést

Végezetül beszéljünk az ételekről. Mindannyian tudjuk, hogy a sikeres ünnepi lakoma kulcsa a tervezésben rejlik. Ha már most megismerkedsz mindenki karácsonyi kívánságlistájával, már korán elkezdheted beszerezni az egyedi alapanyagokat, elkerülheted a szupermarketben való rohanást, és még azt a trükkös receptet is gyakorolhatod, amit mindig is ki akartál próbálni. A 2024-as karácsonyi vacsorád legendákba illő lehet! Tehát foglaljuk össze - kevesebb stressz, több választási lehetőség, megfontolt költségvetés, hihetetlen dekorációk, személyre szabott ajándékok, egyedi ünnepi tevékenységek és egy legendás karácsonyi lakoma - mindez egy kis korai tervezésnek köszönhetően. Hát nem úgy hangzik, mint egy olyan karácsony, amire érdemes várni?

Kevesebb last minute, több pompás

És legyünk őszinték, mindannyian kaptunk már olyan last minute ajándékot, ami azt sugallja, hogy "ezt a benzinkútnál vettem pánikban". Ne legyél te az a személy! Legyen inkább az, aki személyre szabott kincseket ajándékoz, amelyek gondolatról, szeretetről és egy csipetnyi kreativitásról tanúskodnak. Gondolj személyre szabott díszekre a fára, egyedi készítésű, apró finomságokkal teli harisnyákra vagy egy különleges családi társasjátékra, amelyen mindenki neve szerepel. A lehetőségek végtelenek és teljesen elragadóak! Miért is várnánk? Tegye 2024 karácsonyát az eddigi legszebbé, ha már most elkezdi a tervezést.

Karácsonyi díszek

Karácsonyi díszek

Gyertyák

Gyertyák

Mega Milka

Mega Milka

Blog

Blog