Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott adventi naptár - kedvesebb Boldog pillanatok

140 szavazat
Nincs raktáron
7.790 Ft
Az Ön terve, tökéletes képekkel és teljes színben
24 finom Kinder csokoládéval
Ízletes visszaszámlálás karácsonyig

Ajándékok leírása

Bővebb információ a személyre szabott kinder Happy Moments adventi naptárról:
Tartalma: 24 finom kinder csokoládé
Töltelék: kedvesebb Happy Moments mini mix
Méretek: 21,3 x 29,4 x 2,4 cm
Napok száma: 24 (december 1-24)
Személyre szabás: névvel, fényképpel és/vagy logóval
Nyomtatás: színes

Technikai okokból nem lehetséges cirill, arab, ázsiai, görög vagy speciális karakterek használata.

Hozzávalók:
kinder Chocolate Mini Superior MILK csokoládé 40% (Cukor, TEJpor , kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin), cukor, sovány TEJpor , pálmaolaj, VAJKONCENTRÁTUM , emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin. Teljes termékösszetevők: TEJtermékek 33% (sovány TEJpor , TEJpor 27,4%, VAJKONCENTRÁTUM 5,6%), kakaó 13%.

Kinder Schoko-Bons Superior MILK csokoládé 50% (Cukor, TEJpor , kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószerek: lecitinek [ SZÓJA ]; vanillin), cukor, sovány TEJpor , pálmaolaj, MOGYORÓ 5,8%, VAJ KONCENTRÁTUM csokoládé (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; aromák), fényezőanyagok (arabicumi gumi, sellak), glükózszirup, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; aromák, Teljes termékösszetevők: TEJtermékek 28% (sovány TEJpor , TEJpor 24,3%, VAJKONCENTRÁTUM 3,7%), kakaó 16,5%.

Kinder Csokoládé gabonával Mini Superior TEJ csokoládé 37,5% (Cukor, kakaóvaj, TEJpor , kakaómassza, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin), cukor, sovány TEJpor , pálmaolaj, VAJKONCENTRÁTUM , ÁRPA , rizs BÚZA , BÚZA (tönköly), emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; HAJDINA , vanillin, Teljes termékösszetevők: TEJtermékek 30,5% (sovány TEJpor , TEJpor 25,4%, VAJKONCENTRÁTUM 5,1%), szemek 6%.

Kinder Bueno Mini MILK csokoládé 31% (Cukor, kakaóvaj, kakaómassza, sovány porított TEJ , VAJKONCENTRÁTUM , lecitinek [ SZÓJA ]; vanillin), cukor, pálmaolaj, búzaliszt , mogyoró 10,8%, sovány, porított TEJ TEJ , étcsokoládé (Cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin), sovány kakaó, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ], térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-karbonát), só, vanillin. Teljes termékösszetevők: TEJtermékek 19% (sovány TEJpor , TEJpor : 18%, VAJKONCENTRÁTUM 1%).

kinder Bueno White Mini Fehér csokoládé 29,5% (Kakaóvaj, cukor, sovány porított TEJ , VAJKONCENTRÁTUM , emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin), cukor, pálmaolaj, búzaliszt , mogyoró 10,8%, sovány TEJpor , TEJpor , TEJ csokoládé (Cukor, kakaóvaj, kakaómassza, sovány porított TEJ , VAJKONCENTRÁTUM , emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ]; vanillin), sovány kakaó, emulgeálószerek: lecitin [ SZÓJA ], emelőanyagok, nátrium-hidrogén-monát karbonát), só, vanillin. Teljes termékösszetevők: TEJtermékek 23% ((sovány TEJpor , TEJpor 22%, VAJKONCENTRÁTUM 1%).

Számoljon vissza karácsonyig ezzel a személyre szabott Happy Moments csokoládé adventi naptárral

A karácsony a kedvenc évszakod? Már alig várja, hogy elővegye a dekorációt, és eljátssza a klasszikus karácsonyi dallamokat? Ha visszaszámolsz karácsonyig, tedd meg saját, személyre szabott adventi naptáraddal, amely tele van finom, kedvesebb Happy Moments csokoládékkal! Tegye egyedivé kedvenc fényképe, valamint az Ön által választott név és/vagy szöveg hozzáadásával, hogy tökéletes egyedi ajándékot készítsen barátainak, családjának vagy magának, és számoljon vissza az év legcsodálatosabb időszakáig.

A személyre szabott adventi naptár 24 finom, kedvesebb Happy Moments csokoládéval van tele, különféle ízekben. December 1-től 24-ig minden nap élvezhet egyet. A saját, személyre szabott karácsonyi naptár elkészítése nagyon egyszerű! Egyszerűen adja hozzá a fényképet és/vagy a nevet valamelyik vidám, ünnepi karácsonyi tervünkhöz, vagy legyen kreatív, és adja hozzá saját designját. Ezt követően a tervét színesben nyomtatjuk a naptárba, mielőtt elküldi az Ön által választott címre. Legyen Ön a Mikulás egyik kis segítője, és készítse el a sajátját most!

Ha 18 vagy több adventi naptárat szeretne leadni, kérjük, lépjen kapcsolatba B2B osztályunkkal az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, hogy személyre szabott ajánlatot kaphasson.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?