Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Brownie keverék palackban

567 szavazat
Aroma
6.390 Ft
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a sütő keverékről egy üvegben: 
A keverék típusa: dupla csokoládé brownies 
A sütemények mennyisége: +/- 20 brownie 2 x 2 cm-es mérettel 
Palack méretei: 20 x 6,5 x 6,5 cm 
Testreszabás: névvel és fényképpel 
Személyre szabott elhelyezés: a címkén 
Nyomtatás: tökéletes és teljes színben 
Extra: kényelmes sütési utasításokat tartalmaz 

Jó tudni: 
Mindössze 100 ml napraforgóolajat és 2 tojást kell hozzáadni a keverékhez. Sütjük csak 25 perc alatt 190 ° C-on.

Hozzávalók: búzaliszt (glutén), fehér és barna porcukor (granulált cukor, invertcukor-szirup, karamell), kakaópor, 10% darab étcsokoládé (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, szőlőcukor, szójalecitin), 8% darab fehér csokoládé (cukor, teljes és fölözött tejpor (laktóz), kakaóvaj, szójalecitin, természetes vanília aroma), só. Egyéb allergének nyomát tartalmazhatja.

Legyen egy csillag baker, egy süteményes sütővel és személyre szabott címkével

Az apádnak édes foga van? Vagy a legjobbja szereti óráit a konyhában, ízletes dolgokat feldobva? Ezután a legjobb ajándék a brownie keverékkel ellátott személyre szabott palack. A palack címkéjét maga is megtervezheti, hozzáadhat egy személyes tapintást, és a sütés ajándékát bármilyen alkalomra alkalmassá teszi. Meglepni valakit születésnapjukon, Valentin-napján, az ünnepek alatt, az anyák napján, vagy csak azért, mert. Azt is mondhatnám, hogy köszönöm, vagy bárkinek jó szerencsét kíván egy sütő keverékkel egy üvegben.

A brownie sütő keverék elegendő ahhoz, hogy 20 finom süteményt hozzon létre. Ha szerencséje van, akkor a címzett megoszthatja veled az ajándékot. A barnás keverékhez személyre szabott palack létrehozása egyszerű. Egyszerűen adja hozzá a választott nevét és / vagy fényképét a hűvös minták egyikéhez. Szinte minden alkalomra tervezünk. Azt is választhatja, hogy feltölti saját designját. Most kezdje személyre szabni!

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény ezen a nyelven

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?