Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készlet
Tony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készletTony's Chocolonely készlet

Tony's Chocolonely készlet

Típus
6.799 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a Tony's Chocolonely ajándékdobozról: 
Tartalom: 3 csokoládé 
Súly: 3 x 180 gramm 
Ízek: tejcsokoládé, tejcsokoládé karamellel és tengeri sóval, tejcsokoládé mogyoróval 
Méretek: 16,5 x 14 x 5 cm 
Testreszabás: név, fotó és személyes üzenet 
Nyomtatás: kép tökéletes és színes 
Tárolás: száraz és sötét helyen, 14-18 Celsius fok között. Ne tárolja hűtőszekrényben. 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a hőmérséklet eléri a 25 Celsius fokot, akkor nem tudjuk garantálni, hogy a csokoládé tökéletes állapotban érkezik.
 
Hozzávalók: 
TEJCSOKOLÁDÉ: cukor, szárított teljes tej, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer (szója lecitin). 
TEJCSOKOLÁDÉ KARAMELLA ÉS TENGERI SÓVAL: cukor, szárított teljes tej, kakaóvaj, kakaómassza, 10% karamelladarab (cukor, glükózszirup, tejszín, vaj), 0,5% tengeri só, emulgeálószer (szója lecitin). 
TEJCSOKOLÁDÉ MOGYORÓVAL: cukor, szárított teljes tej, kakaóvaj, kakaómassza, 10% mogyoró, emulgeálószer (szója lecitin). Minimális kakaó-szilárd anyag 32% (tejcsokoládé).

Az allergénekről lásd az összetevőket félkövér betűkkel jelölve. Ezen kívül minden termék tartalmazhat tejet, glutént, tojást, földimogyorót és diót is. 

Lepj meg valakit egy személyre szóló Tony's Chocolonely ajándékdobozzal!

Ha szükség idején egy barátod támogatásodra szorul, vagy egy menő születésnapi ajándékot keresel a testvérednek, vagy meg szeretnéd lepni a nagyszüleit, nem tévedhetsz el ezzel a személyre szabott Tony's Chocolonely ajándékdobozzal. Az ajándékdobozban három tábla különböző Tony's Chocolonely csokoládé található; tejcsokoládé, tejcsokoládé karamellel és tengeri sóval és tejcsokoládé mogyoróval. Kit lepnék meg ezzel a finom ajándékdobozzal?

Ez a szivárvány színű Tony's Chocolonely 3 darabos csomagolásban tökéletes ajándék minden alkalomhoz. A saját, személyre szabott csokoládé díszdoboz létrehozása egyszerű! Egyszerűen csak adj hozzá egy fényképet, nevet és személyes üzenetet online szerkesztőnkbe. A te terved szerint készítjük el az ajándék dobozát, kiváló minőségben, színesben nyomtatjuk ki a mintát. Tervezd meg most az ajándékod!

Ha nagyobb mennyiségű megrendelést szeretnél, további információkért vedd fel a kapcsolatot az üzleti osztályunkkal.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?