Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm
Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 grammNyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 grammNyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 grammNyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 grammNyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 grammNyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm

Nyomtatott Mondd el Milka díszdobozzal - Köszönöm - 110 gramm

Finom köszönetnyilvánító ajándék
Klasszikus Milka dizájn, személyes csavarral
Névvel, fotóval és személyes üzenettel
Tökéletes üzleti célokra

Ajándékok leírása

További információ a Milka köszönő ajándékról:
Csokoládé: alpesi tejcsokoládé mogyoró-nugát krém töltelékkel
Pralin forma: virágok
A praliné mennyisége: 20
Súly: 110 gramm
Méretek: 19 x 14 x 2 cm
Személyre szabás: fénykép, név és személyes üzenet
Nyomtatás: a kép tökéletes és színes

Jó tudni:
Ha a külső hőmérséklet 25 Celsius-fok vagy annál magasabb, nem tudjuk garantálni a csokoládé minőségét. Ha bármilyen kérdése van a csokoládé megrendelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Technikai okokból nem lehet cirill, török, arab, ázsiai vagy speciális karaktereket feldolgozni.

Hozzávalók:
Cukor, kakaóvaj, pálmaolaj, kakaómassza, tejsavópor (tej), fölözött tejpor, tejzsír, mogyorózsír, emulgeálószerek (szójalecitin, E476), aromák (tejet tartalmaznak)
Allergének:
Mogyorót, tejet és szóját tartalmaz. Egyéb dióféléket tartalmazhat (nyomokban).

A személyre szabott Mondd el Milka-val díszdoboz egy finom módja annak, hogy köszönj!

Szeretne egyedi és személyes módon köszönetet mondani? Akkor ez a csodálatos Milka-ajándék tökéletes. A „Mondd el Milkával” ajándékdobozt személyre szabhatja. Adjon személyes kapcsolatot az Ön által választott név, fénykép és köszönő üzenet hozzáadásával. Tökéletes köszönet szomszédjának, aki vigyázott a macskájára, amikor a gyerekek megengedték, hogy egy extra éjszakát a nagymamánál töltsenek, vagy amikor a párod végre megvilágította a folyosón a fényt. A lehetőségek végtelenek.

Személyre szabott „Mondd el Milkával” ajándékdobozod a legfinomabb virág alakú Milka pralinét tartalmazza. Élvezheti ezeket egyedül, de együtt mindig jobb! Egyedülálló csokoládé ajándék létrehozása egyszerű. Egyszerűen adjon hozzá egy fényképet, nevet és személyes üzenetet. Ez az! Ezután kinyomtatjuk a tervét a dobozra, a kép tökéletes és színes. Készítse el most a „Mondd el Milkával” ajándékdobozodat!

Köszönöm az alkalmazottait? Kérjük, forduljon üzleti osztályunkhoz, ha nagy megrendelésre kíváncsi.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?