• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Személyre szabott borok
Ajándékkereső
Szűrők megjelenítése
Szűrők elrejtése
A bor típusa
A bor típusa
Származási ország
Származási ország
Szőlő
Szőlő
153 ajándékok: Bor
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 284 vélemények
Gézártné..
tovább 24-10-21

"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok mindennel. Biztosan fogok még Önöktől rendelni . "

10 / 10
Viktória
tovább 24-10-21

"gyors,minden rendben volt "

10 / 10
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Személyre szabott bor ajándék egyedi címkével?

Bor ajándék

Természetesen adhatsz nekik egy bármilyen üveg bort. De miért ne tehetnéd azt igazán személyesé és a finom üveg bort egy személyre szabott díszdobozban vagy személyre szabott címkével adhatod át? Az ajándék készletet több gravírozott borospohárral is kiegészítheted.

Borok a világ minden tájáról

Választékunk különféle fehér, vörös és rozé borokat tartalmaz, amelyekből csodálatos ajándékokat készítünk. Minden költségvetéshez, ízléshez és alkalomhoz megfelelő ízletes borunk van. Mi lenne egy Merlot, egy finom Cabernet Sauvignon vagy egy Pinot Noir bort ajándékozni? Ha ragaszkodsz a fehér borhoz, vedd fontolóra az egyre népszerűbb Chardonnay, az elragadó Sauvignon Blanc vagy a Pinot Grigio kínálatát.

A választékunkban található a borok, különféle országokból származnak, például Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Portugáliából és Spanyolországból. Argentin és dél-afrikai borokat is kínálunk. Bármit is keresel, minden költségvetéshez számtalan bor áll rendelkezésre, legyen az kisebb vagy nagyobb.

Bor személyre szabott díszdobozban és címkével

Először válaszd ki az ajándékozni kívánt bort. Ezután válaszd ki a személyre szabást, amely lehet egy személyre szabott címke vagy személyre szabott doboz. Ezután egyszerűen töltsd fel fotóid, és add hozzá a kívánt nevet és / vagy szöveget. A személyre szabott bor ajándék elkészítése egyszerű, és nem igényel sok időt.

Ajándék tipp: egy üveg bor személyre szabott címkével nagyszerű ajándék apák napjára, anyák napjára vagy terhesség bejelentésére.

Ha úgy döntesz, hogy személyre szabott fadobozban adod át, akkor a díszdoboz fedelét testreszabhatod nyomtatással vagy gravírozással. Ha személyre szeretnéd szabni a dobozt egy fotóval, akkor ki kell választania egy nyomtatható díszdobozt. Ha csak szöveget szeretnél hozzáadni, például egy személyes üzenetet vagy a címzett nevét, válaszd a gravírozható fedelet.

Személyre szóló bor ajándék készlet

Ha le akarod nyűgözni szerettedet néhány üveg finom borral megteheted. Készíthet boros ajándék készlet, amely 2 vagy 3 palack bort tartalmaz, vagy az egyes palackokhoz személyre szabott címkét is szerkeszthetsz, vagy átadhatod egy személyre szabott díszdobozban. Különféle kombináció közül választhatsz: üveg fehér és egy üveg vörös bor, egy üveg vörös és egy üveg rozé bor vagy egy üveg fehér és egy üveg rozé bor.

Bor ajándék készlet gravírozott poharakkal

Lepd meg az igazi borászokat egy saját nevükkel gravírozott borospohárral. Választékunk különféle bor ajándékkészleteket tartalmaz, amelyek tartalmaz egy gravírozott poharat vagy egy egész szett gravírozott poharat. Csak add hozzá a kívánt nevet vagy szöveget!
Kiváló minőségű gravírozási technikákkal dolgozunk. Így biztosítjuk, hogy a pohár hosszú ideig élvezhető, és mosogatógépben is biztonságosan tisztítható legyen.