• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Minden húsvéti ajándék

Húsvéti ajándékok

Húsvét ünnepli Jézus Krisztus feltámadását. Húsvét két nap alatt ünneplik, és annak ellenére, hogy ez egy keresztény ünnep, mindenkinek ünnepe lett. A húsvéti napok általában ételt, családot és barátokat töltenek be. A nagy brunch együtt órákig tart, és a gyerekek főtt tojásokat festenek, és húsvéti tojás vadászatra kerülnek. Ahhoz, hogy a húsvét még különlegesebbé váljon, meglepődhet valakivel egy szórakoztató és személyes ajándék. Mindent megtalál, amire szükséged van ahhoz, hogy a húsvét extra különleges legyen a YourSurprise-nál.

húsvéti tojás

A húsvéti és a húsvéti tojások oly módon vannak összekötve, hogy egyszerűen csak képtelen elképzelni az egyiket a másik nélkül. Ki nem várja, hogy naponta csokoládé húsvéti tojást eszik? A YourSurprise-nál egy kicsit könnyebbé teszi, mint a húsvéti nyuszi. Itt nem kell keresnie a tojásokat, csak kiválaszthatja azt, amit a leginkább szeretne, és elküldtük a bejárati ajtóhoz! A húsvéti tojás különlegessé tegye a gyerekek vagy a húsvéti nyuszi szórakoztató fényképének hozzáadását a tojásokhoz. A belga Callebaut csokoládé annyira ízletes, hogy minden évszakban húsvét volt!

Húsvéti nyuszi

A húsvéti nyuszi megcsinálhatja a csokoládét, de mindenki még mindig szereti őt. A YourSurprise-nál a húsvéti nyuszi része lehet a húsvéti ünnepnek. A csokoládé húsvéti nyuszik nagy meglepetés a gyerekeknek. Ha nem akarod a húsvéti nyusziot enni, és jobban kedveled, a puha nyuszi játék az ajándék! Ez az imádnivaló nyuszi saját pólójával testreszabhatja a választott fotóval vagy névvel. Szeretnéd magad a húsvéti nyuszi lenni? Válassza ki az egyedülálló ItsieMe nyuszi !

Személyre szabott placemats

Szeretne valami különlegeset tenni a családjával és barátaival az ünnepek alatt? Meglepni mindenkit az asztalon saját személyre szabott helyekkel ! Ezek a placemats egy pillanat alatt felvidítják az asztalt, és minden nap minden étkezéshez használhatók. Minden helyet külön-külön megtervezhet fényképekkel és névvel, vagy egy kis üzenettel. Személyre szabott placemats is nagyszerű módja annak, hogy díszítse az asztalt karácsony vagy romantikus vacsora a különleges valakivel.
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel