Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao Reserva
Ramon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao ReservaRamon Bilbao Reserva

Ramon Bilbao Reserva

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

Testreszabás
13.590 Ft
Üzleti rend
A design színes nyomtatásban, HD fotó minőségben
A legszebb minták a kiváló minőségű keménylemezen
Luxus mellkasi fenyőfa csúszó fedéllel és betétekkel
Beleértve a teljes méretű palackot a legjobb borokból

Ajándékok leírása

További információ a borról:
Név: Ramon Bilbao Reserva
Származási ország: Franciaország
Bor típusa: Vörös bor
Szőlő: 90% Tempranillo, 5% Mazuelo, 5% Graciano
Jellemzők: Hőmérsékletű és testes spanyol bor.

Íz
Komplex, finom és legelegánsabb bor, körte, szilva és alma gyümölcsös aromájával. Egy cédrusfa és szivar. A bort modern borászati technikák alkalmazásával készítik, és 20 hónapig érlelődik az amerikai tölgyfahordóban és néhány hónapig a palackozás után. Ez megmutatja, hogy ez a kiváló bor megőrizhető, és milyen minőségben kellett szereznie!

Egy ízletes javaslat
Ideális társ a különböző típusú vörös húsok (pörkölt és grillezett) és vad vadak számára. Ez a bor kitűnő érett sajtokkal.

Erről a borról
A DOC Rioja legismertebb borvidékének szívében fekszik, a Ramón Bilbao birtokát a Rioja Alta területén, amely a múlt század elejére nyúló, hosszú történetű borház. Ebben a birtokban a vörösbor, valamint a fehérborok borászati folyamatának javítása folyamatosan szeretettel és kivitelezéssel foglalkozik. Az új betekintést és technikákat alkalmazva a legjobb spanyol hagyományokat ötvözik a szőlő termesztése és feldolgozása tekintetében.

A Tempranilla és a Mazuelo szőlő a Gran Reserva alapanyaga. Egy egyedülálló ízű, melegvérű bor, amely a száraz Sierra de Cantabria meleg széléből áll, amely összeütközik a Földközi-tenger hűvösebb szélével, és ideális nedvesség az Ebro folyó miatt.

Adj egy finom palackot Ramon Bilbao Reserva vörösborra személyre szabott esetben!

Lenyűgözze a legjobb barátait, partnereit, szüleit vagy (üzleti) kapcsolatait egy szép üveg elegáns, teljes testű vörösborral egy gyönyörű esetben, ingyenes ajándék kártyával! Igazán meglepő egy üveg finom bor!

Tedd különleges ajándéknak az ajándékodat és tervezd meg saját luxus fadobozodat a neved vagy szövegeddel. Van egy nagy borválasztékunk. Itt minden bizonnyal talál egy finom bort egy szerencsés fogadónak. Választható minden ízléshez!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?