Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein Malbec
Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec

Salentein Malbec

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

Ajándék
Testreszabás
9.990 Ft
Üzleti rend
A design színes nyomtatásban, HD fotó minőségben
A legkiválóbb borok, amelyeket kifejezetten az Ön számára választottak ki
Teljesítsd ajándékodat luxus fa díszdobozban

Ajándékok leírása


További információ a borról:
Név: Salentein Reserve Malbec
Származási ország: Argentína
Bor típusa: Vörös bor
Szőlő: 100% Malbec
Év: 2009
Jellemzők: Intenzív és megkülönböztetett íz, igazi argentin, osztály.

Íz
Még egy nagyszerű név a mi választékunkban, egy igazi salentein. A tundra és a felföld különlegessége és intenzitása. Egyéni jellegű bor, ízes és ízletes ízű aromákkal, amelyet a francia tölgyfaből készült hordók érése fokoz. Hosszú élettartam, amit a szájban tart. A szőlőt kézzel szedik és a legújabb technológiát alkalmazzák, ami a legtökéletesebb bort eredményezi.

Egy ízletes javaslat
Ezt az igazi argentin bort a grill és a vaddisznó nyers vörös húsával kell összekötni. A bőséges étel tökéletesen elkészíthető egy pohár borral és keményfajtával. Finom!

Erről a borról
A Bodegas Salentein különleges története van. 1992-ben alapította a holland vállalkozó, Mijndert Pon (aki gazdag és híres volt a Volkswagen autók kereskedelmében). Úgy döntött, hogy felállít egy szőlőskertet az Andok egyik külső hegységére.

A híres építész, Mario Day Arenas által tervezett bodega is különleges. Kereszt alakú, fából készült borhordók 8 méterrel a föld alatt vannak tárolva, hogy a bor a legkedvezőbb körülmények között érhessen.

A szőlőültetvények az Alto Valle de Uco szívében találhatók, több mint 1200 méter magasságban. A talaj sziklás, és ez a földet jól elvezetik. Az éjszakák hűvösek az Andokból érkező hegyi levegő miatt, a napok naposak és melegek. A magasság, a hűvös éjszakák és a meleg napsütéses napok ezt a bort erősen jellemzik. A Pon család vállalkozása a többit végzi. Egy egyedülálló borbodega, amely világszerte sikeres. Most kizárólag a YourSurprise-nál rendelhető.

Adj egy ízletes üveg salentein malbecot fotó- és szövegcímkével ajándékként!

Lenyűgözze a legjobb barátait, partnereit, szüleit, szomszédjait vagy rokonait egy szép borosüveggel egy gyönyörű ajándékcsomagolásban. Vagy válassza ki a luxus fadobozunkat az extra tartozékokkal vagy anélkül.

Tegye különlegesnek a jelenét, ha egyedi fotócímkét vagy ajándék kártyát készít saját személyes szövegével. A címke tervezése gyors és egyszerű. Szállításunk gyors és megbízható.

Kiválasztásunk másik fontos előnye, hogy egyéni bort is rendelhet, személyes fotócímkével vagy anélkül. Így felfedezheti a különböző borok élvezetét és minőségét, anélkül, hogy egy teljes doboz megvásárlására lenne szükség.
Igazán meglepődj valakit azzal, hogy neki egy üveg finom bort!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?