Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Karácsonyi ajándékot keresel neki? Fedezze fel a legjobb karácsonyi ajándékokat a barátjának, férjének, testvérének, barátjának vagy egy különleges férfinak az életében. Fantasztikus karácsonyi ajándékötletek férfiaknak!

156 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 156 -ból/-ből.

Karácsonyi ajándékok neki

A Karácsony az év különleges időszaka, amelyet mindannyian nagyon várunk, amikor a családdal és a barátokkal együtt élvezhetjük a hangulatos összejöveteleket. A karácsony tökéletes alkalom arra, hogy köszönetet mondj szeretteidnek, és mi lenne ennek jobb módja, mint egy ajándékkal?

Férfi karácsonyi ajándékot találni soha nem könnyű, de van néhány remek tippünk, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot a gondolt férfi(ok) számára!

Minden neki szánt karácsonyi ajándékunk személyre szabható egy fotóval, névvel és/vagy személyes üzenettel, hogy pillanatok alatt valóban átgondolt, egyedi ajándékot készítsen.

Az életedben melyik férfit szeretnéd meglepni karácsonyra? Bárkit is szeretnél meglepni és megmosolyogtatni, jó helyen jársz, mert itt mindenféle és minden korosztály számára találsz ajándékot! Mit szeret csinálni? A fiad, az apád vagy a nagybátyád? Milyen érdekeik vannak? A YourSurprise-nek köszönhetően bárkinek megelégedhet ajándékokkal karácsonyra. Ajándékokat lakberendezéshez, konyhai kiegészítőket találhat, ha Ön a konyha szerelmese, mint például a személyre szabott kötény, vagy a gravírozott késkészlet. Eredeti ötlet karácsonyra a sorozatmunkás számára a személyre szabott bőrtok, melybe bele van gravírozva a név vagy egy különleges dedikáció. Ha szereti az italokat, a tökéletes karácsonyi ajándékötlet számára az, ha a whiskys vagy más alkoholos poharakat gravírozással személyre szabja. Vagy választhat egy készletet borral és serlegekkel.

Milyen megfizethető karácsonyi ajándékok vannak neki?

Megfizethető, mégis átgondolt karácsonyi ajándékokat keresel különleges emberednek? A legjobb helyen jársz. Olyan egyedi, személyre szabott karácsonyi ajándékok közül válogatunk, amelyek nemcsak lenyűgözik őt, de a bankodat sem fogják megtörni. Íme néhány csodálatos ajándékötlet:

 • Személyre szabott boxeralsó: Ez nem csak használati célokat szolgál, hanem egy szórakoztató és intim csavart is nyújt. Testre szabhatod a nevével, egy vicces fotóval vagy egy általa kedvelt dizájnnal.
 • Gravírozott söröskorsó: A gravírozott söröskorsó tökéletes az életed sörimádójának. Írd rá a nevét, egy különleges dátumot vagy egy vicces idézetet, amely minden egyes kortynál megnevetteti.
 • Nyomtatott nyakkendő: A divatra éhes férfiak számára a személyiségükhöz illő mintájú, nyomtatott nyakkendő lehet az, amire szükségük van, hogy feldobják a munkahelyi öltözéküket.
 • Bőr kulcstartó: Minimalista, ízléses ajándék, amelyet naponta használhat. Személyesebbé teheti, ha a nevét vagy egy különleges dátumot gravíroztat rá.
 • Személyre szabott palacknyitó: Ez az ajándékötlet egyszerre praktikus és személyes. Minden alkalommal, amikor használja, Önre fog gondolni, akár egy üveg bort nyit ki egy csendes estére, akár egy baráti partit rendez.
 • Utazási napló: Ha a férfi szeret utazni, akkor egy személyre szabott utazási napló ideális ajándék. Lejegyezheti kalandjait, és nyomon követheti élményeit. A borító belsejét akár a nevével vagy egy szívhez szóló üzenettel is személyre szabhatja.

Ezekkel a megfizethető, személyre szabott karácsonyi ajándékötletekkel biztosan mosolyt csalsz az arcára az ünnepi szezonban. Miért ne tenné a karácsonyát extra különlegessé egy olyan ajándékkal, amelyet csak neki készítettek?

Milyen karácsonyi ajándékok vannak neki, akinek mindene megvan?

Nem érzed gyakran úgy, hogy nehéz harcot kell vívnod, hogy kiválaszd a tökéletes karácsonyi ajándékot annak a különleges embernek az életedben, akinek úgy tűnik, hogy minden van a nap alatt? Mit szólna egy praktikus ajándékhoz, amelyet naponta használhat? Vagy esetleg egy szentimentális ajándékot, amely egy kedves emlékre vagy egy különleges kötelékre emlékezteti?

Milyen szentimentális karácsonyi ajándékokat adhatsz neki?

Azon töprengsz, hogy mit ajándékozz életed különleges emberének idén karácsonykor? Egy szentimentális ajándék, valami, ami érzelmi értéket hordoz, valóban tökéletes választás lehet. Legyen szó a férjedről, barátodról, apukádról vagy egy kedves barátodról, egy átgondolt ajándék megérintheti a szívét, maradandó emlékeket teremthet és erősítheti a kapcsolatotokat. De miért éppen egy szentimentális ajándék, kérdezheti?

Az érzelmes ajándékok sokkal többek, mint egyszerű ajándékok, hanem a szeretet, a gondoskodás és a megbecsülés gesztusai. Azt mutatják, hogy nemcsak az érdeklődési körét és szenvedélyeit érti, hanem az egyéniségét is értékeli.

Egy személyre szabott ékszer például figyelemre méltó választás lehet. A monogramjaival vagy egy különleges dátummal gravírozott, időtálló darab, amelyet örökké őrizhet. Egy másik nagyszerű ötlet lehet egy bonyolultan megtervezett faóra, amelyre a nevét is ráírják. Nemcsak a szépségét és hasznosságát fogja értékelni, hanem a személyre szabásába fektetett gondolatot is. A könyvek szerelmese számára a nevével gravírozott jegyzetfüzet olyan ajándék, amelyet nagy becsben tarthat.

5 hasznos karácsonyi ajándék neki

A hasznos ajándékok olyanok, amelyeket a címzett a mindennapi életben is élvezhet. Néhány ötlet lehet:

 • Bőr pénztárca gravírozással
 • Vágódeszka névvel és szöveggel
 • Egy grillsütő készlet bőrborításban
 • Személyre szabott ebéddoboz
 • Személyre szabott egéralátét

Milyen karácsonyi ajándékokat adhatsz egy olyan férfinak, aki szereti a bort vagy a sört?

A bort vagy sört kedvelő férfinak való vásárlás kellemes élmény lehet. Olyan sok egyedi és személyre szabott ajándéklehetőség van, amelyek fokozhatják az ivási élményt, és megmutathatják, hogy gondosan figyelembe veszi a hobbiját. De mik lehetnek ezek? Az egyik leggondosabb ajándék egy bor- vagy sörrajongónak a személyre szabott kiegészítők. Ezek lehetnek gravírozott borospoharak, egyedi sörkészletek, vagy akár egy dedikált borosüvegnyitó, amely az ő nevét viseli. Minden alkalommal, amikor ezeket a tárgyakat használja, emlékezni fog az Ön figyelmes gesztusára.

Milyen egyedi karácsonyi ajándékokat adhatsz neki?

A tökéletes karácsonyi ajándék megtalálása az életedben lévő különleges ember számára néha nehéz feladatnak tűnhet. Valami különlegeset szeretne, egy olyan ajándékot, amelyet megbecsülnek és emlékeznek rá. De melyek is pontosan az egyedi karácsonyi ajándékok? Merüljünk el az izgalmas és 8 átgondolt ajándékötlet világában, amelyek biztosan mosolyt csalnak az arcára az ünnepi időszakban.

 1. Egy személyre szabott táska
 2. Ünnepi hógömb egy fotóval
 3. Egy utazó termosz bögre
 4. Fából készült fotócsempe egy fotóval
 5. Egy nyomtatott vizes palack
 6. Koktélkészlet gravírozott poharakkal
 7. Bőr karkötő gravírozással
 8. Személyre szabott otthoni sörfőző készletMég több inspirációt keres? Nézd meg Karácsonyi ajándékok a barátodnak és Karácsonyi ajándékok apának.

Szép karácsonyi ajándékok barátjának, férjének vagy partnerének

A karácsony arra is alkalom, hogy emlékeztesd az életedben élő férfit, milyen sokat jelent neked. Varázsoljon széles mosolyt az arcára idén karácsonykor egy kifejezetten neki készített ajándékkal. Bármilyen karácsonyi ajándékot is keresel, mi mindenben megtalálod! Választhat egy személyre szabott karácsonyi labdát kedvenc fényképeivel vagy személyre szabott zoknival. Bármilyen karácsonyi ajándékot választ is, partnere tudja, hogy az jó szívből származik.

Karácsonyi ajándékok apának

Az apák az egyik legfontosabb ember életünkben, akire számíthat a szükség idején. Sokszor természetesnek vesszük a szeretetüket, a karácsony a megfelelő alkalom, hogy tudassa vele, mennyire értékeli őt igazán. Válassz egy egyedi és eredeti karácsonyi ajándékot, amelytől úgy érzi, hogy szeretik. Választhat egy személyre szabott fotóalbumot családja legjobb fotóival, vagy választhat valamit, amit biztosan értékelni fog, például egy üveg bort vagy gravírozott söröspoharat. ## Karácsonyi ajándékok testvérnek.

Bármennyire is ugratták őket gyerekkorukban, a testvérek mindig fontos szereplők az életükben! Karácsonykor ne feledkezzen meg róla, keressen olyan ajándékot, amely lenyűgözi őt, és boldoggá teszi, ha olyan nővére vagy bátyja van, mint te. A sommelier testvérnek egy pohár bor a saját nevével vagy egy elegáns acél dugóhúzó; akik mindig úton vannak, fotós kocsi, mohó testvérüknek pedig személyre szabott praliné kóstolásra.

Karácsonyi ajándékok minden költségvetéshez

A karácsony a nagy ajándékok időszaka, de néha a költségvetésünk nem teszi lehetővé, hogy mindenkit nagyra vessünk. A jó hír az, hogy nem kell sok pénzt költened ahhoz, hogy egy kis boldogságot szerezz valakinek, akit szeretsz!

Ha szeretné megajándékozni kollégáit karácsonyra, mit szólna egy személyre szabott, a nevükkel ellátott tollhoz vagy egy kulcstartóhoz kedvencük fényképével? Tökéletes alacsony költségvetésű karácsonyi ajándék.

Karácsonyi ajándékok nagypapának

Ha sikerült egy másik nagyszülőt maga mellé állítani, ne feledkezzen meg róla karácsonyra! Válassz olyan ajándékot, amely megmutatja nagypapának, mennyire szereted őt. Vacsora után kényeztesd nagypapádat egy finom itallal, majd egy különleges, rá szabott karácsonyi ajándékot adhatsz neki. A YourSurprise személyre szabott palackok széles választékát kínálja, és mindegyik személyre szabható kedvenc fényképével és egy különleges üzenettel!

Karácsonyi ajándékok apósnak

Az apósod olyan, mint egy második apád? Szeretettel és sok szeretettel üdvözölte és fogadta a családban? Neki idén karácsonykor válasszon olyan ajándékot, amely őt tükrözi. Gondolj az ő érdeklődésére. Például, ha szeret olvasni, adj neki egy füzetet, amelybe leírhatja gondolatait; ha ehelyett mohó, választhat egy csomagot borral és finom falatokkal. Alternatív megoldásként lepje meg őt egy ajándékkal, amelyen szeretett unokáiról készült fotót készít. Biztosan örülni fog!

Eredeti karácsonyi ajándékok neki

Ahhoz, hogy boldoggá tedd őt, nem kell sok. Adjon fontos értelmet az ajándéknak a szöveggel, az Ön nevével, fotóival történő személyre szabással. Így olyan karácsonyi ajándékot készíthetsz neki, ami felkelti az izgalomba, és amit mindig vele akar, vagy minél többet használni, mert ez egy különleges emlék, amit adtál neki. Eredeti és egyedi karácsonyi ajándékok gazdag választékát kínáljuk neki. Ha szereted a csokoládét, egy óriási karácsonyi tábla a megfelelő ajándék! Ha viszont mindig egy korsó sör van a kezében, akkor eszébe juthat egy gravírozott söröspohár, vagy egy kóstolókészlet öt kedvenc sörével.

„Szólj egy kis boldogságot” idén karácsonyra

Bármilyen karácsonyi ajándékot is választasz az életedben élő férfiaknak, legyen az barát, rokon vagy kolléga, ne felejts el gondolni a mögöttes gondolatra. a jó szívből jövő ajándék mindig a legjobb ajándék lesz! Végül nem kell sok ahhoz, hogy egy kis szerencsét elszórjunk!

Karácsonyi ajándékok férfiaknak minden költségvetésben

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása nem kell, hogy megterhelje a költségvetést. Akár barátjának, akár partnerének vagy családtagjának vásárol, biztos lehet benne, hogy talál valami figyelmes és egyedi ajándékot, ami nem fogja megtörni a bankot. Tekintse meg a férfiaknak szánt karácsonyi ajándékok választékát, amelyek mindegyike megfelel a különböző költségvetéseknek.

Karácsonyi ajándékok kisebb költségvetésű férfiaknak

Néhány olcsóbb ajándéklehetőségünk közé tartozik:

 • Egy személyre szabott karácsonyi Toblerone ezzel a névvel.
 • Egy gravírozott pintes pohár
 • Egy egyedi egéralátét
 • Egy gravírozott dugóhúzó
 • Fotónyomatok gyűjteménye
 • Egy gravírozott bőrkarkötő

Karácsonyi ajándékok neki nagyobb költségvetésből

Néhány karácsonyi ajándékunk egy férfinak ezen a költségvetésen belül:

 • Mars, Twix vagy Snickers csokoládéval töltött, személyre szabott ajándékdoboz.
 • Egy dekoratív fotócsempe
 • Személyre szabott flaska
 • Gravírozott fa vágódeszka
 • Személyre szabott gravírozott ebéddoboz

Milyen luxus karácsonyi ajándékok vannak neki?

A tökéletes luxus karácsonyi ajándékot keresed a különleges férfinak az életedben? Személyre szabott választékunkban prémium italok széles választéka található, a fényűző pezsgőktől a kifinomult likőrökön és finom borokon át az exkluzív koktélokig. Luxus katalógusunk azonban túlmutat az ételeken és italokon! Gyönyörűen gravírozott fából készült óránk; időtlen ajándék, amelyhez hozzáadhatja a nevét, ami egy gyönyörű személyes érintést ad hozzá. További luxus személyre szabott lehetőségek közé tartoznak a praktikus, stílusos tárgyak, mint például a személyre szabható bőr laptophüvely, és a végső csokoládéfüggő számára? Lepje meg őt a hatalmas XXL Toblerone szeletünkkel! Ez a lenyűgöző csokoládé ajándék nem kevesebb, mint 4,5 kg-ot nyom!

Melyek a romantikus karácsonyi ajándékok férfiaknak?

Egy csipetnyi romantika még különlegesebbé teszi a karácsony napját. Ha olyan karácsonyi ajándékot keresel neki, amely megérinti a szívét, a YourSurprise rengeteg lehetőséget kínál. Semmi sem mondja jobban, hogy "szeretlek", mint egy szív alakú ajándék. Hiszen a szív a szerelem szimbóluma! A csokoládétól a párnákig rengeteg romantikus ajándékot kínálunk. Adjon szerelmi témájú dizájnt bármelyik ajándékhoz online szerkesztőnkben; bármilyen ajándék lehet romantikus, ha egy különleges üzenettel vagy fotóval személyre szabja!