Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Sajnáljuk, de nem található a kritériumoknak megfelelő termék
no search results

Mit mondanak ügyfeleink

Quote icon

everything was super! Fast, accurate, precise. You are a fantastic team. I can only recommend to everyone.

Attila tovább 12-6-2022

10 / 10
Quote icon

Minden szuper volt

Nikoletta tovább 30-5-2022

10 / 10
Quote icon

Én meg voltam elégedve. Az ajándék jól nézett ki, a bonbonok finomak voltak, az ünnepeltnek nagyon tetszett. A szállítás gyors volt. Egy kicsit a doboz a szállítás során összenyomódott, de az ajándék szerencsére nem sérült.

FLÓRA tovább 30-5-2022

10 / 10
9.9

395 vélemények

Lásd mind

Személyre szabott ágynemű saját fényképpel vagy mintával

Van olyan fényképed vagy mintaterved, amely sokat jelent neked, és szeretnél készíteni belőle valami szépet? A fényképet természetesen vászonra is kinyomtathatod, de mit szólnál egy paplanhuzathoz, amelyet a kedvenc fotód díszít? Függetlenül attól, hogy a legszebb nyaralásodról, az esküvődről, a lovadról vagy más háziállatodról, esetleg gyermekeidről készült a kedvenc képed, mi kiváló minőségben kinyomtatjuk neked egy gyönyörű ágyneműszettre. Nem tudsz választani a kedvenc fényképeid közül? Semmi gond: készíts belőlük látványos kollázst! Könnyedén használható online szerkesztőprogramunkban megtervezheted saját paplanhuzatodat.

Kreatív személyiség vagy, aki gyönyörű képeket és mintaterveket készít? Akkor tölts fel egy fájlt a szerkesztőprogramba, és nemsokára már saját tervezésű paplan alatt aludhatsz!

Nyomtatási minőség

A képeket a legkiválóbb minőségben nyomtatjuk. A nyomat tökéletesen belesimul az anyagba, a színek pedig nagyszerűen mutatnak. Ha az ágyneműt legfeljebb 40 fokon mosod, akkor garantáltan tartós lesz!

Paplanhuzat- és ágyneműméretek

A következő méretek rendelhetők:

* 100 x 150 (egyszemélyes) * 140 x 200 (dupla) * 200 x 200 (queen méret) * 220 x 200 (king méret) * 240 x 220 (franciaágy) Párnás és párna nélküli szettek is elérhetők, így Te döntöd el, mennyit szeretnél költeni és mi tetszik a legjobban.

Nyomtatott párnával vagy anélkül

Párnás és párna nélküli szetteket is kínálunk, így Te döntöd el, hogy a párnákra is kerüljön-e nyomat. Azt is kérheted, hogy a párnákon más nyomat legyen, mint a paplanhuzaton. Ez azt jelenti, hogy a teljes szettet úgy állítod össze, ahogy csak szeretnéd. Dönthetsz például úgy, hogy a párnákra szöveg vagy dátum kerüljön.

Poliészter vagy pamut?

Anyagban a poliészter és a pamut közül választhatsz. Több dologtól is függ, melyik a számodra legmegfelelőbb anyag.

Pamut

A pamut erős, bőrbarát és nedvességszabályozó hatású. A pamut ideális választás azoknak, akik gyorsan kimelegszenek és gyakran izzadnak éjszaka. A pamut sok nedvességet képes felszívni, és nem fülled be.

Poliészter

A poliészter puha, könnyű és tartós. A poliészter jó választás, ha valakinek allergiája (például poratkákra) vagy légúti betegsége van. A poliészter szálak szerkezete sokkal zártabb, ami azt jelenti, hogy az atkák nehezebben telepszenek meg rajtuk. Szintetikus anyag lévén a poliészter jobban tartja a hőt, ezért a hidegre érzékenyebbek körében népszerű. A poliészter, akárcsak a pamut, könnyen mosható és gyorsan szárad.

Behajtószegély

Figyelem! Szinte minden ágynemű 20 cm-es behajtószegéllyel rendelkezik, kivéve a 150 x 100-as szettet.