Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az évfordulók a legtöbb ember számára különlegesek, de az ötödik házassági évforduló minden párnak mérföldkő. Ez azért van így, mert az úgynevezett fa esküvő a közösen növekedést, pillanatokat és emlékeket jelképezi. Érthető, hogy szeretnétek megünnepelni az 5 éves házassági évfordulót ajándékokkal, és különleges élménnyé tenni. Összegyűjtöttük a legjobb tippeket az egyedi házassági évfordulós ajándékokhoz. Ötödik házassági évfordulós ajándék ötleteink is vannak, de emellett tippeket is adunk arra, hogyan ünnepelhetitek ezt a napot nagyon különleges módon. De mi teszi olyan fontossá az ötödik házassági évfordulót?

Az 5. Házassági évforduló: a jelentőssége és története

Az ötödik házassági évforduló fontos, mert az 5 év összetartóbbá és erősebbé válását ünnepli, miközben olyan emlékeket teremt, amelyek egy életen át tartanak. Ezért az 5. házassági évforduló tökéletes lehetőség a kapcsolatotok erejének és stabilitásának ünneplésére. Ebben az 5 évben különböző kihívásokat győztetek le együtt, és ezáltal még közelebb kerültetek egymáshoz. Az 5. évfordulót a fa szimbolizálja, amely a stabilitást, az erőt és a növekedést jelképezi. Tekintsétek át az együtt megélt pillanatokat és sikereket, és éljetek az alkalommal, hogy hálát adjatok az átélt jó és rossz időkért.

A fa esküvő története

Az úgynevezett fa esküvő szokása a 19. századra nyúlik vissza, és az egyes esküvői napokat bizonyos anyagokkal társítja. A fa az öt év közös pillanatai alatt felépített erőt és stabilitást jelképezi. A fa ugyanakkor az egymás iránti növekedést és stabilitást is jelképezi. Mint a fa, a kapcsolat idővel erősebbé válik, mélyebbek a gyökerei, és a fa tágas koronája, amely gyümölcsöt hoz, szintén a sikeres házasság jelképének tekinthető. A fa ezért a házasság hosszú élettartamát és tartósságát is jelenti.

Hagyományos, kreatív ajándék ötletek

A kezdeti napokban az ajándékok faanyagból készültek az ötödik házassági évfordulóra, és a fa szimbolikus értéke az évek során megállta a helyét. Azonban bármilyen ajándékot is választasz, ha szívből jön, biztosan elnyeri a párod tetszését.

Ha hagyományos faanyagból készült ajándékot szeretnél választani, egy dekoratív facsempe vagy egy fa talppal gravírozott lámpa remek ötlet. A fotós puzzle-jeink is megörökíthetik a közös pillanatokat, és szórakoztató kirakni őket. Az ínyenceknek ajánljuk boros készleteinket gyönyörű fa dobozban, amelyet személyre szabhattok a saját fotótokkal vagy szöveggel gravíroztathattok. Egy gyönyörű gravírozott fatál is boldoggá teheti a férjet vagy feleséget eredeti ajándékként az ötödik házassági évfordulójukra.

Ha inkább pillanatokat szeretnél adni tárgyak helyett, tervezhetsz egy rövid kirándulást. Egy hétvégi kiruccanás vidékre vagy egy kis adrenalin löket egy közös ejtőernyőzéses kalandban talán nem hagyományos ajándékok, de garantáltan emlékezetesek lesznek!

Puzzle

Puzzle

Polár takarók

Polár takarók

Csokoládé

Csokoládé

Párnák

Párnák

Személyre szabott ajándékok fa házassági évfordulóra

A gravírozott tálak mellett a fa képkeretek vagy dekorációk is alkalmasak a gravírozásra. Legyen az egy faállvány színes szárított virágokkal vagy egy falióra, amelyen a kedvenc fotótok látható, a lehetőségek olyan változatosak, mint a közös pillanataitok. Ha össze szeretnéd kötni az emlékeiteket, akkor egy fotóalbum különösen alkalmas erre. Egyéb fotós ajándékok, mint például csokoládék, vásznak vagy fotós plédek is szép emlékek az első öt évetekből. És ha összebújáshoz szeretnél valamit adni, akkor nyomtathatsz négyzet- vagy szív alakú párnát a fotótokkal. Az utazást kedvelő párok számára praktikus ajándékok, mint például személyre szabott hőálló utazó pohár vagy palack, vagy egy strandtörölköző a következő napos nyaraláshoz is fantasztikus ötletek.

5. házassági évforduló ajándék a férjednek

Ha szeretnéd meglepni a férjedet valami olyannal, ami biztosan mosolyt csal az arcára, gondolj arra, hogy milyen a hobbi vagy érdeklődési köre. Hogy megtaláld az ajándékot a férjednek az 5. házassági évfordulótokra, örökítsd meg közös emlékeiteket fotók vagy idézetek formájában az ajándékon vagy ajándékokon. Bokszernadrágok és zoknik fotóval rólatok vicces ajándék, hogy egész nap magaddal vihessen. Egy fém- vagy bőr kulcstartó ugyanazt az vonzerőt képviseli, és minden alkalommal mosolyt csal az arcára, amikor megfogja a kulcsait. Ha szeret grillpartikat szervezni a barátok és család számára, egy személyre szabott grillkötény és hozzá illő grillkesztyű tökéletes ajándék a fa házassági évfordulóra. Akár még egy új szenes grillt is adhatsz neki. Egyéb eredeti ötletek közé tartozik a személyre szabott fürdőköpeny vagy papucs.

5. házassági évforduló ajándék a feleségednek

Közeleg az évforduló, de még mindig nincs ötleted, mit ajándékozz neki? Egy stílusos bőr pénztárca személyre szabott gravírozással emlékezteti majd rád egész nap. Egy sikk bőr neszeszer nagyszerű az következő utazáshoz, és személyes üzenettel vagy a nevével személyre szabható. Széles választékot kínálunk gasztronómiai termékek és édességkedvelők számára is. A személyre szabott csokiszívektől és csokoládé puzzle-öktől kezdve a személyre szabott édességekig bármilyen típusú édességgel megnyerheted. Ha szerettek együtt borozgatni, válassz egy üveggel a kedvencéből egy gravírozott borhűtőben. Egy személyre szabott köntös is gyönyörű 5. házassági évforduló ajándék lehet egy nő számára.

Ötletek a napra

Nem csak a tökéletes ajándék fontos az 5. házassági évfordulótokon, hanem az is, hogy hogyan töltitek el együtt a napot. Kitalálhattok valamit kettesben, vagy megünnepelhetitek a szerelmeteket a család és barátok körében is. Azonban az egyetlen fontos dolog, hogy ti ketten jól érezzétek magatokat ezen a napon. Van néhány ötletünk, hogy kezdetnek:

  • Romantikus wellness hétvége kettesben
  • Együtt főzés, akár kettesben, akár barátokkal
  • Esküvői fogadalmatok megújítása szeretteitek előtt
  • Rövid nyaralás, hogy pihenjetek vagy új helyeket fedezzetek fel
  • Kalandok és izgalmak kettesben, mint például rafting vagy ejtőernyőzés.
Bögrék

Bögrék

Kötény

Kötény

Köntösök

Köntösök

Kulcstartó

Kulcstartó

Mega Milka

Mega Milka

BBQ készlet bőrhuzatban

BBQ készlet bőrhuzatban

Zokni

Zokni

Blog

Blog