Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mindannyian ismerjük a klasszikus, giccses éves karácsonyi fotókat, és idén is készíthetnétek a családdal karácsonyfát, de nem lenne sokkal szórakoztatóbb, ha valami kicsit másképp csinálnátok? Jeroen Berends fotósnak öt tippje van, hogyan készítsen eredeti karácsonyi fotót, hogy kitűnjön a tömegből!

1. lépés. Tervezzen előre

Vannak, akik annyira szervezettek, hogy már idén elkészítik a jövő évi fotót, de mivel ezt olvasod, valószínűleg még nem gondolkodsz ilyen messzire előre. Ha a karácsonyi fotót idén karácsonyi üdvözlőlapként szeretné felhasználni, vagy személyre szabott ajándékhoz vagy csomagolópapírhoz szeretné adni, akkor a fényképet előre el kell készítenie. Készítsen egy világos tervet, ne várjon a karácsony előtti hétig, mert akkor már biztosan elkésik. Kivéve persze, ha a jövő évi fotót készíted!

2. lépés. Válassza ki a helyszínt

Díszítheted a karácsonyfádat, hogy előtte pózolhass, de rengeteg más lehetőség közül is választhatsz. Mit szólna egy hangulatos karácsonyi vásárhelyszínhez, mint a fotó hátteréhez? Németországban már novemberben elkezdődnek az éves karácsonyi vásárok, így bőven marad időd a karácsonyi üdvözlőlapok elkészítésére. A legtöbb más országban december elejétől vannak karácsonyi vásárok, vagy más, gyönyörűen feldíszített, tündérfényekkel díszített helyek, amelyek ünnepi karácsonyi hangulatot árasztanak. Ha valami teljesen másra vágysz, gondolj a családod kedvenc helyeire, például a tengerpartra vagy az erdőbe. Talán szeretnek együtt főzni, és rendezhetnének egy fotózást a konyhában. Annyi lehetőség van, és a legjobb az egészben, hogy mindegyik sokkal egyedibb és személyesebb, mint a szokásos karácsonyfás fotó!

3. lépés. Válassza ki a kellékeket

Oké, a helyszínt és a képen szereplő összes embert kiválogattuk. Mi kell még? A macskád, kiskutyád vagy hörcsögöd is benne lesz, hogy aranyos, bújós legyen? Akár karácsonyi ruhába is öltöztetheted őket az extra ünnepi hangulat érdekében. Lehet, hogy nem lesznek elragadtatva, de megbirkóznak vele, ha ez csak egyszer van egy évben, és ne feledd; még egy mogorva háziállat is szórakoztató színt vihet a fotódba. A karácsonyi ruhába öltöztetett babák és kisgyerekek mindig nagy sikert aratnak, és ne félj itt semmitől, a fotónak el kell mondania valamit arról, hogyan töltitek együtt a karácsonyt. Talán idén valahol meleg helyen ünnepelnek, és szerepelhetne rajta úszószemüveg és búvárszemüveg - a lehetőségek tárháza végtelen.

4. lépés. Állvány használata

Használj állványt! Nemcsak a fényképezőgép bárhol történő felállításához praktikus, hanem akkor is hasznos, ha gyenge fényviszonyok mellett készít fényképeket. Ilyenkor lassabb zársebességre van szükség, ami azt jelenti, hogy a fényképezőgépnek a lehető legmerevebben kell állnia. Kerülje a vaku használatát, mivel az elveszi a színek és a megvilágítás melegségét. Ügyeljen arra, hogy a fény inkább elölről jöjjön, mint hátulról. Ha például a karácsonyfája az ablak előtt áll, válasszon egy másik helyet, vagy várja meg, amíg besötétedik odakint.

5. lépés. Szórakozzunk vele

A való élet nem Instagram, így a karácsonyi fotónak nem kell tökéletesnek lennie. Egy kis humort is hozzáadhat, ha valami rosszul sül el, valaki kicsit mogorván néz ki, vagy a babával történik egy kis incidens. Mindezek a dolgok csak személyesebbé és viccesebbé teszik a fotódat. Csak győződjön meg róla, hogy időt szán rá, próbáljon ki különböző dolgokat, és szórakozzon vele. Mindenki imádni fogja az idei karácsonyi fotót, az biztos!

Tudtad, hogy a karácsonyi fényképeddel személyre szabott ajándékot is készíthetsz? Nézd meg kedvenc karácsonyi fotóajándékainkat!

Poszter akasztóval

Poszter akasztóval

Vászonkép

Vászonkép

Fa fénykép

Fa fénykép

Blog

Blog